Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 19
ca_eric spune:
sunt suparata!!!!
i-au iesit ieri seara lui eric ceva bubutze mici rosii unele langa altele pe toata burtica. nu are pe alte membre ale corpului, doar pe burta. eu cred ca e urticarie..nu stiu exact. azi dimi era mai ok, insa am citit ca pot disparea unele bubutze si pot aparea altele noi..as aca morrrrrrrrrrrrr

eu ma gandesc ca numai de la mancare s afie, caci urticaria apare de la mancare sau caldura - ceea ce nu e cazul, caci nu e exces caldura-, materiale- ii cumpar lui eric doar hainutze din bumbac- sau detergenti- am acelasi deterg- asa ca numai de la mancare..i-am dat pireu de legume cu carnitza..si pt prima dat ai-am dat pulpa de pui, nu pieptul cum ii dadeam pana acum..poate de la asta sa fie??? ca nu am introdus nici un alimnet nou..
sau poate carnea sa nu fie ok? sau legumele?
is varza..ca din cauza asta azi noapte s-a trezit de cateva ori plangand..eu stiu ca la urticarie te mananca pielea..nu stiu ..si a mancat un bibe la 4.30...el care nu papa in cursul noaptii de la 2 luni jumate...ce sa fac..
azi il mai verific s avad cum e ..si daca nu il duc la dr..ca ma tem sa nu fie altceva ...eu as acred ca e urticarie..cine stie..si acum doarme eric..
in rest el e vesel , se joaca, nu are febra, nici aseara , nici azi nu a facut..o s avad
ma scuzati ca nu am feliciatt persoanele si bebeii care isi serbeaza ziua!!!!
va doresc din tot sufletul sanatate..ca asta e cea mai buna!!!!
va pup
Lorich spune:
ca_eric
imi pare rau ca esti suparata, totusi ar trebui intrebat si un dr, nu? E greu la voi cu programarile, parca, nu?Cred ca pot fi mai multe cauze, nu neaparat carnea, mai ales daca nu crezi ca ai facut ceva diferit de alte zile. Sanatate multa!
PRAG multam de urari, iar tricotatul si pe mine ma relaxeaza, era "thingul" meu si al bunicutei mele iarna...eu faceam pt papusi, ea pt tataia meu. Acum as face pt papusoiul asta multe, am diverse modele in cap, dar crezi ca ma lasa? Cred ca puloverul l-am inceput de prin nov sau dec. Noroc ca l-am inceput direct maricel. E super modelul de jachetica, spor! Si SANATATE MULTA !
Miss
si noapte relaxata fara pretentii de la nimeni ![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
ca_eric spune:
lorich vreau sa merg la dr ca ma tem..ca nu stiu exact ce e . la dr unde sunt eu merg si fara programare ca un fel de urgente. tre sa stau la rand. semnez condica si cand e randul meu ma ia. asta e. macar atat ca nu stau la usa dr fara programare.
Doloress spune:
Vin de la alta runda de lupte cu autoritatile, iar nu vor sa-mi faca pasaport pe numele de maritata.
Of, of, ca era mai usor sa fii rezident decat cetatean, legi tampite fetelor sunt peste tot in lumea asta. Aici insa nu se rezolva cu o cafea, ajung sa regret spaga, si tocmai din cauza ei am plecat! ![]()
Ma distrati cum va plangeti de zapada, hihihihi, pai la noi asa e din decembrie pana in aprilie. Cand s-a nascut piticul meu anul trecut pe 29 aprilie erau 3 grade. Hai sa zic ca zapada in aprilie dispare, insa frigul dureaza si pana in mai. Asta este, Canada mi-a trebuit, Canada am. Si la noi de ieri a inceput sa ninga si azi in continuare ninge, si cica si maine. Macar nu e chiar asa frig, un grad, chiar am mers cu geaca deschisa. Noroc ca am iesit ieri afara, ne-a ajuns pe vreo saptamana. Zilele trecute am vrut si noi sa stam pe o banca insa nu s-a putut, ia uitati aici
Si eu il imi las bulina sa se joace cu mancarea, acuma mai nou stiti ce face? E de belea… Ia cu degetutele din castronel si imi baga mie in gura. Hehhe, vrea sa fie sigur ca nu-l otravesc. Sau imi zice : Ia mami e bine sa-ti indes asa mancarea in gura, vrand, nevrand cum faci tu? Si cand pap e tare bucuros, rade de moare. Cel mai mult ii place sa ma hraneasca cu biscuitii lui ca la aia fac crant ! si-i place cum suna
LA multi ani piticilor care se sarbatoresc azi , Eli, Bogdan, Ana-Maria
precum si lui mami lui Lorich Ce mamica tanara ai, sa-ti traiasca !
Stefany eu ii pisez usturoiul in mancare. NU stiu daca e coincidenta insa tare bine papa cand ii pun usturoi. Bafta la cautat job!
Laura multa sanatate !
Cleo si eu il mai las asa, pe jos cu un acvariu de jucarie, in care intra jucarii mititele, si cand bagi ceva in el sau scoti mai si canta. Uite www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=buocean&pid=42967" target="_blank">aici. Ei, numai odata se joaca, scoate jucariile de acolo apoi incepe panarama. El se joaca numai o singura data intr-o zi cu fiecare jucarie. Abia a doua zi daca le mai accepta din nou. Sa vezi cum le arunca cat colo dupa ce se plictiseste. Si sa stii ca nu i-am luat chiar multe, am si primite cadou o gramada.
Chinabulina asa arat si eu mai nou cand incearca Patrick sa ma hraneasca.
Ce de belea baietelul din fimulet, asa o sa-i auzim si pe ai nostri acusi acusi. Imi place insa ca face diferenta intre I like you si I love you.
Miss sa stii ca si eu la fel am zis la un moment dat, il las sa se maturizeze si pana atunci stiu ca trebuie s-o trag cu somnul lui, La fel si al meu, adormea, se trezea si nu mai reusea sa adoarma singur la loc. Acuma am gasit trucul cu tzatza si cateodata cu leaganul. Pentru asta l-am readus in patul nostru, caci in patutul lui se trezea si pana ajungeam eu la el era trezit de tot, nu mai adormea vreo 3 ore. Deci chiar daca il intarci si il pui in patutul lui nu e garantat ca doarme toata noaptea. La noi tocmai asta ne-a dat peste cap, mutatul in patutul lui. Acuma de vreo cateva saptamani (sssst, zic incet sa nu ma auda) doarme bine, in sensul ca se trezeste, insa ia tzatza in gura si adoarme la loc rapid. Si tot asa doarme si al meu, pe o parte, ma tine de mijloc si de tzatza, nu cumva sa fug. ![]()
Socrate
asa mai stiu si eu niste parinti care tot asa repeta copilului ca a fost un accident si o greseala! Of, ei chiar nu inteleg ce tare ranesc cuvintele astea.
Alex@Sara imi pare tare rau de mama ta, vorba ta, bine ca nu i-au dat in cap pentru banii aia! Ai grija mare de burtica !
Lori ce puloveras frumos ! Se asorteaza perfect cu ochii aia minunati ai lui Robertel!
Magdone pupici Oliviei, sa doarma bine!
Prag multa sanatate tutror! Asa ma simt si eu cateodata, ingrozitor de singura si neajutorata, mai ales cand sotul mai face timp suplimentar si vine tarziu… Pe de o parte abia o astept pe soacra-mea. Dar apoi imi zic cum cresc atatia copii cu mame singure…
Ca_eric al meu are bubute din astea de vreo saptamana. Pe burtica cele mai multe, apoi pe picioruse, pe la incheieturi. Tot incerc sa elimin toti alergenii din mancare. Ca la noi cu programarile e mai greu. La urgenta nu ma duc sa stau 10 ore ca sa ma trimita acasa cum am venit. Cat vad ca bebe e bine, rade, se joaca, doarme ca de obicei, cu trezirile de rigoare nu ma impacientez. Nu are ce sa fie, decat de la mancare. Folosesc acelasi detergent, clatesc de doua ori. Sper sa nu fie alergie la gluten ca i-am dat de vreo doua ori bucatele de paine de la noi, dar mici mici, minuscule. I-am mai dat apoi zilele trecute peste, apoi am mai citit ca si pepenele e alergen si i-am dat si pepene… deci cateva zile il tin numai pe lucruri sigure : mar, para, cartof, dovlecel.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Doloress spune:
Stau acum si ma gandesc la tot ce i-am dat zilele astea de mancare... oare usturoiul poate da alergii? Am citit pe net ca da. Am sa scot si usturoiul.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Micaela06 spune:
Doloress, erati si voi pe banca aia, ca n-am inteles?![]()
Ce imi place de Patrick (m-am uitat la pozele voastre, normal) e mereu vesel si are o expresie asa de "baietel pus pe shotii"
Deja ati ajuns la sushi? 
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Reallaura spune:
Afurisita e boala, fetelor...sunt zombi...am luat strepsils pana la urma, macar atata lucru cred ca pot lua! Mirci nu prea mi-a mancat azi, adica, in afara de tzitzti, a papat doar la 10 si la 5 - cu forta si impuns lingurita..i-am facut si 3 feluri de papa si degeaba. TUseste si el si stranuta...sper sa nu o dea inmai rau. E o dulceata, a devenit asa mamos, ma ia in brate, ma pupa, plange cum plec eu, mor dupa el!!!
Alex&Sara of, ce rau imi pare de mami tau, dar macar a scapat nevatamata si a ajuns acasa...asa trebuie sa vedeti lucrurile..succes a TT!
Ca eric, Doloress sper sa descoperiti de la ce sunt bubitele..
Doloress azi chiar l-am filmat pe Mirci cum ii dadea lui ta-su morcov si se hilizea de nu se poate. Mama ce zapezi la voi...uite un motiv pentru care nu as emigra in Canada
Lorich super super puloverasul, talentato ce esti. taci si faci, ha??? Mi-ai trezit pofta...sa bag si eu un puloverel.
Alysh te-am visat. Eram cumva la tine acasa si vorbeam si intr-un tarziu mi-am dat seama ca uitasem de Mirci incealalta camera...of Daca interpreteaza Miss acum visul asta ca pe o frustrare ca din cauza lui Mirci nu ne-am vazut ieri..

Miss si eu cred ca poti incerca pentru somnicul lui David ce merge ziua: paturica..la mine din pacate numai in brate, la tzitzti, cantat, leganat.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
ca_eric spune:
doloress tu l-ai dat cu ceva creme sau uleiuri speciale sau ceva?
ca si eu ma gandesc ca de la mancare. daca nu ii trec merg la dr ca la noi poti intra..bine astepti pana iti vine randul..can 1-2 ore depinde cat de multi sunt..
Doloress spune:
Micaela voiam noi sa ajungem la banca insa n-am reusit! Doar daca ne luam lopata de-acasa. Sa stii ca si mie la fel mi se pare fiu-meu, mereu pus pe sotii. Deja a facut cateva boacane. A ros patutul, a zgaraiat canapelele din piele, si-a prins degetele in sertar (asta e si vina mea ca l-am lasat), a stricat tastatura lui tati pe care a dat o gramada de bani, i-a scos tastele si tot asa.
Laura vrem film cu Mirci! M-am distrat tare de poza asta: http://family.webshots.com/photo/2000583440102415910MGesNK.
Ca_eric nu l-am dat cu nimic, decat ca de obicei dupa baita, odata la 2 zile i-am facut masajel cu Mustela. In rest cu nimic. Acum m-am uitat si incep sa i se estompeze bubitele rosii. I-a mai ramas doar pielea aspra ca de smirghel pe picioruse si pe la incheieturi. Sper sa-i treaca de tot.
ainigriv spune:
La Multe lunite tuturor sarbatoritilor!!!si dedicatie pentru toti bebelusii nostri frumosi:
http://www.trilulilu.ro/romaniidinafara/aa4a1ac090b64b
http://www.trilulilu.ro/romaniidinafara/13bb5b082e946c
http://www.trilulilu.ro/romaniidinafara/53d99db777b886
Noi tot contra cronometru suntem,nu dormim decat cu ceasul,zici ca-i pus sa sune la juma de ora,noaptea putem sa ne inscriem in clubul insomniacilor deja,ca tot cu tzitzi ne salutam din ora in ora...asa ca numai de bine!!!Cred ca niste dintzosi vor sa-si faca aparitia ca altfel nu mai pot explica...plimbare,joaca,avand in vedere ca-l avem pe tati acasa.La fel ca Andrada,ne-a lovit criza,dar nu ne suparam prea tare,ca chiar ne e de mare ajutor,nu mai puteam singurele toata ziua...cu serviciul vom vedea noi cum facem,nu ne lasa Dumnezeu!!!
Spre rusinea mea nu am apucat sa citesc mare lucru,numai dupa 12 noaptea,cand ma rapune somnul,dar promit sa recuperez si sa-mi fac temele constiincios...hehehe...parca nu as sti ca-s chiulangioica.In speranta ca sunteti bine,sanatosi toti bebeii,va pupam de mii de ori