Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 18
mi_bebelina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Sarut mana, multumesc. Am vorbit cu mama si zicea ca n-a mai jelit asa rau cand a schimbat-o (i-am zis sa o schimbe la maxim 1 ora jumate) Hot Lineul Medicover mi-a zis sa o dau cu Revakin (parca) si de aseara o dau. Doamne ajuta sa ii treaca. Am pupat-o si raspupat-o mititica de ea, imi era o mila, plangea cu lacrimi grele... Micaela, eu nu sunt curajoasa mami deloc, dar criza ma impinge la lucruri necugetate YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI Reviken ii zice......la noi a facut minuni. Eva sa treaca!http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mi_bebelina Alish, imi pare bine ca Vladucu e mai bine ![]() Socrate, la noi e invers...cand eu si tati ne pupam, ne imbratisam Delia e toata numai un zambet si se gudura de fericire. Chinabulina, si eu ti-am admirat gogoasa....o frumusete de copil..acuma daca nu vrea ea sa fie balerina asta e.... Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
Un
mare pt Deliuta
simonacip spune:
Mihaser,asa, bine ca uite asa inveti si sa conduci si capeti experienta...Bravo!
alex&Sara, imi pare rau de experienta cu tutunaru, poate totusi l-ai prins intr-o zi mai ocupata...doamne, ai 16 sapt deja...Sper sa fie toate bune. AM o prietena care a nascut de 2ori cu el. Si da a luat omega3...previne defectele de tub neural..
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
socrate spune:
Alex@Sara bine ai mai venit pe la noi. Eu nu am vrut sa iti zic nimic de Tutunaru, dar am mai auzit povesti. Poate data viitoare va fi mai bine. Voi sa fiti sanatosi, uite cum trece timpul
mi_bebelina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui socrate
Un mare pt Deliutamami de Edvin Sebastian |
De la tine sau de la Edvin?
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
stefany_p spune:
Socrate, sa-ti traiasca mama..tanara mai e...si Iustin e gelos daca ne pupam in prezenta lui...
Simona, ce m-ai distrat, mai pune o rosie, iaurt si fa-i guacamole in toata regula..bagi si-un tortilla chips sa vezi ce bucuros e baiatul![]()
MissParker spune:

LA MULTI ANI Eliana, Ana Maria + Bogdanici Pogonici
Sanatate, noroc, dragoste, bucurii si fericire in viata!
MissParker spune:
Uitai sa ma laud. Ieri am facut o ciorbita de perisoare bestiala, cu legume multe-multe... Pacat ca Bogdan nu ma lasa s-o dreg cu ou, nu-i place...
socrate, of, groaznic sa afli ca nu ai fost un copil dorit, ba chiar ca au facut eforturi sa scape de tine... o chestie din asta face ravagii in inima unui copil... De ce or simti unii nevoia sa spuna asemenea chestii (fie ele si adevarate) unui copil??? Asa a fost la fostul meu sot, parintii lui aveau deja clasicii „baiat+fetita“ si lui Manfred i s-a spus toata viata ca el a fost ... un accident; ei, iar el asa si-a trait viata, confirmand parerea parintilor
Auzi, zi-mi si mie formula magica pentru a-l pune pe bebe la loc dupa ce adoarme, ca David imediat se trezeste daca-l misc (sau chiar daca ma misc doar eu!) si chiraie iar... eu de-aia il las langa mine, ca nu mai am de ales... Dar oricum vad ca nici la voi nu e mai bine, asa ca ce putem face decat sa ne consolam reciproc si sa ne facem curaj, ca vor trece si perioadele astea...
Stai sa vezi cand or incepe sa se jeneze cu noi si or sa ne spuna sa nu-i mai pupam in public, alea-alea, o sa regretam vremea cand stateau lipiti de noi
chinabulina, stai, ca acum sunt muuuult mai relaxata decat in urma cu 2-3 luni, cand eram in pragul nebuniei! Acum mai reusesc sa dorm noaptea, cat de cat, stramb, cu el langa mine, pe mine
Daca tu ai fost copil cuminte, afla ca eu am fost o zgatie si o nebunatica de prima clasa, faceam numai prostii, dar pe undeva m-as bucura sa fie si David asa!
Ylari, of, lasa si tu banana cateva zile, se prea poate ca Eva sa fi reactionat usor alergic la ea... astfel poti verifica ce si cum si eventual i-o dai peste cateva luni din nou, ca nu e foc daca nu papa copilul banana (eu am avut oroare o viata intreaga, nici acum nu le suport!). La David a mers bine crema cu oxid de zinc, in 2 zile i-au trecut iritatiile odata cand a avut diaree... Fa tu glume cu gemenii, ca poate te aude cineva acolo sus si-ti da cat nu poti sa duci
Lori, TU ai facut puloverul ala? Hai, nu ma imbolnavi de nervi si tu!!! ![]()
Micaela, nu dorm ziua pt. un motiv simplu: eu oricum seara adorm foarte greu, daca as dormi si ziua cred ca as face nopti albe... Nu, de fapt cred ca somnul imi ajunge cat de cat (mai ales ca am cele 2-2,5 ore de la 6:30 pana pe la 9 cand dorm excelent in cealalta camera). Pe mine ma dispera sa nu stiu ce are copilul asta, sa nu-l pot ajuta cu nimic cand plange asa... Lampita avem, nu dormim pe intuneric... Sa stii ca e bine sa fii relaxata cu copilul cand mananca, sa ii dai voie sa faca ce vrea, mie mi-a fost mai greu la inceput, dar ma dau si eu pe brazda...
Alex@Sara, vai, ce ghinion cumplit pentru mama ta!! Dar cum de i-au luat banii, ea nu-i avea in poseta si poseta permanent la ea??? Pai nu e romanca, mai, nu stie cu cine are de-a face???
Of, ce nostalgie cand povestesti tu acum de testele de sarcina, eu am si uitat totul... Da, despre doctori, asa sunt, cand le povestesti de ce nu te mai duci la altul nu prea vor sa auda nimic, se gandesc „Ah, alta pacienta pretentioasa si stresanta“
Bafta multa in continuare in orice caz!
Magdone spune:
Buna fetele,
iar sunt pe dinafara
nu apuc si eu macar sa raspund fetelor care ma intreaba ceva, va rog sa nu va suparati, dar pur si simplu nu reusesc, am o jumatate de ora pe zi cand stau la calc, dimineata si aia nu intotdeauna, numai daca doamre Olivia, oofff
Am avut si e 2 nopti groaznice si colac peste pupaza mi-au venit si rusii
ca numai de ei nu duceam lipsa acum. Nu stiu ce-a avut Olivia noptilea astea dar nu a dormit legat nici jumatate de ora. Sper sa fie de la dinti ca alta cauza nu vad care.
Mi-bebelina tu ma intrebai daca asa face si in carut Olivia, sa stii ca mi-ai dat de gandit, ca in carut e cuminte atata timp cat doarme, dar daca nu, incepe sa se foioasca si plange si la un moment dat trebuie s-o iau in brate. Poate nu-i place legata si inghesuita asa, ma gandesc si eu.
MissP, asta vroiam sa zic si eu, lasa lucrurile asa cum sunt, nu incerca sa mai gasesti vreo solutie, ca din cate am vazut toate ai incercat si marea cu sarea, poate asa e David si n-ai ce-i face. Cand o face si el 1 an, ca nu mai asa d emult, o sa vezi ca se mai schimba situatia, incep si ei sa spuna ce ii deranjeaza. Poate el simte si stresul tau, ca asa zice toata lumea, nu fi stresata ca simte copilul, pai ce sa zic, usor de zi greu de facut, dar trebuie sa incercam, ca n-avem ce face.
Alex@sara imi pare rau de probleme cu mama ta, multa sanatate in continuare. Vai ce m-as fi enervat si eu sa fi fost in locul tau la dr.
Prag multa sanatate si voua. Ai fost la servici sa vb, ca nu mai stiu cand trebuia? Eu tocmai ce am primit un mail de la sef si ma intreaba cand ma intorc ca au treaba multa
ce sa zic, ma bucur intr-un fel ca acum cu criza asta, e bine sa ai servici si nu prea cand ma gandesc ca gata s-e terminat cu statul acasa ![]()
Alysh si eu zic ca tine, desi m-am saturat de zapada de nu-ti spun.
Gata s-a trezit...
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
PRAG spune:
Fetelor, multumim mult pentru urarile de sanatate. Din pacate, astia ai mei sunt toti 3 mai rau, din nou. Sotul a fost iar cu febra toata noaptrea. Alex a venit ieri de la scoala moale de nu-l recunoasteam, i-a trebuit sa se culce pe la 7, cind de obicei de-abia se culca pe la 9. Dimineata era ok si a zis ca vrea sa mearga la scoala, l-am lasat, dar am emotii pentru cind se intoarce. Iar Roxana.... saraca e mucoasa si nu stie cum sa gestioneze nasucul ala curgind, asa ca plinge si se supara. Nici nu ma pot apropia de nasul ei, sa o sterg, cred ca o si ustura. A dormit insa bine, iar acum doarme de vreo ora si ceva. Nu stiu ce virus pacatos o fi si asta, dar m-am cam saturat. N-am mai iesit din casa de vinerea trecuta, simt ca innebunesc. Greu e, mai fetelor, sa n-ai pic de ajutor, nici un ceai sa nu-ti faca nimeni si tie! Hai ca o dau in plins acuma... Vreau la mama!!!
Lorich, La Multi Ani mamei tale, ce tinara e! Super ce tricotezi tu acolo! Si eu mi-am redescoperit hobby-ul asta. Ma linisteste extraordinar si imi da un sentiment de satisfactie ca iese ceva din miinile mele. Acuma ii fac Roxanei www.naturallycaron.com/projects/jardin/jardin_1.html" target="_blank">jachetica asta . Iese un pic mai mare, poate pe cind va avea vreun an si ceva sa ii fie buna, numai bine spre toamna. Pe urma trebuie sa ii fac ceva si lui Alex, ca mereu ma intreaba de ce ii fac numai ei. Dar pentru baieti de 5 ani parca nu e asa de "cool". Trebuie sa gasesc ceva, sau poate doar o caciulita.
Magda, multumesc de intrebare. Da, am fost la servici saptamina trecuta cu Roxana. De unde ma plingeam ca nu e sociabila, am avut grija sa merg cu ea dormita si mincata, si a facut furori pe acolo. A mers in brate la toata lumea, eu luat-o la plimbare de nu mai stiam pe unde e, a chiuit si vorbit cu toti. S-a comportat super! A ramas ca ma intorc la inceputul lui mai, sper insa ca pina atunci sa rezolv cu daycare-ul pentru Roxana. Am promisiune de loc, acolo unde e si Alex, insa nu e ferm inca. Daca nu se poate acolo, poate vin careva bunici vreo citeva luni, pina se rezolva. Atunci poate mi-o face si mie cineva un ceai!!
Miss, fetele au dreptate, e bine sa fii mai relaxata. Si asa cum zicea cleo, trebuie lasati sa exploreze si sa descopere si singuri, chiar si castronelul cu mincare. Eu dupa ce termina de mincat sterg putin castronelul si lingurita si i le dau sa se joace. E fericita si eu am citeva minute sa adun prin bucatarie dupa masa ei. Cu somnul, iti doresc in continuare putere multa. Exemplul meu cu cel mare nu e incurajator, insa oricum lucrurile sunt un pic mai usoare cind mai cresc, cel putin stiu sa spuna ce ii deranjeaza.
Alysh, ma bucur ca Vlad e bine! Cind incepi un nou semestru?
Andreea de la Cluj, voi ce mai faceti? Ne mai cititi macar? Ce mai face blondutul frumos?
china, super poza si super bebelusa si mamica ei!
Parca o aud ca s-a sculat... Sper sa fie un pic mai bine, ca mi-e o mila de ea!
Va pup,
Gabriela.