Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetele,

Vlad a facut iar febra azi, am ajuns la 38,5....l-am tinut numai pe supozitoare, nurofen, panadol. Pana la ora 14 n-a mai avut febra, dupa a crescut iar. Offf. Adriana, spune-mi ca sunteti ok.
Mi-a marait toata ziua, s-a agatat de mine, ma trage de pantaloni sa-l iau in brate, nu suporta o secunda sa stea jos singurel. E complet diferit fatza de Vlad pe care il stiu eu. Si chiar ma bucuram zilele trecute si-mi spuneam ca nu l-am alaptat decat putin si totusi copilul n-a racit deloc pana acum. Dar oricine racea la cum a fost el scos afara. Continui sa cred ca e f rezistent. Offf :(

Laurita, deci, vezi, mai bine ca n-ati venit, va aveam pe constiinta acum daca se intampla ceva. Aranjeaza Doamne Doamne lucrurile bine. Dar imi pare rau ca tu tot nasol te simti, macar, macar sa nu ia si Mirci si tot ar fi ceva. Ai fost simpatica cu interpretarea visului, tare draga mai imi esti si tare dor ne e de voi!

Miss, mersi ca te-ai gandit la noi, dar uite ca Vlady tot nu e ok. Sa vedem maine , eu atat imi doresc pana la 1 an sa nu-i dau antibiotic. Sa vedem daca si reusesc.
In privinta papatului si eu il las pe Vlad sa faca ce vrea, baga mainile in castorn se mozoleste si pe par, pe urechi si in urechi, pe nas si in nas, arunca pe jos, la sfarsit e ca la cocina de porci dar urmez sfaturile unei carti de psihologie a copilului si il las sa exploreze cam tot.

Mi bebelina, Laurita, ce bine de voi ca iesiti, eu de 2 zile stau numai in casa si simt ca explodez. Ieseam si pe -10 grade cu Vlad, pe ploaie ninsoare, vant , nu conta!!! Dar ieseam. Am fost si la copii bolnavi si l-am lasat in contact cu ei. Si nu s-a imbolnavit si uite ce-mi facu soacra-mea.
Pardon, am dat-o sin una in alta: VREAU si eu sa ies la o mica distractie, asta vroiam de fapt sa spun.

Prag, sanatate multa copilasilor....n-ai putea gasi o femeie care sa te ajute macar cateva ore pe saptamana? Doamne, mie de cand imi vine femeie o data la 2 saptamani si imi face curatenie grala + calcat mi-a usurat enorm existenta.

Doloress,tare imaginea cu bancutza ingropata in zapada, imi aminteste de iarna petrecuta la Boston cand imi ajungea zapada pana la brau si inaintam cu greu sa ajung la destinatie....ehheee, ce vremuri, experienta placuta de altfel. Acolo am facut eu pe baby-sittera si tare mult mi-a placut. In plus castigam si salariu; meu de acum aproape inzecit.

Chinabulina, bravo pt gogosica patrupedutza, dar eu n-am ochit nici o poza, ma intorc negresit sa le vad.

LA MULTI ANI ELI DE MIHASER, BOGDANEL DE MAGNESTISM, ANA MARIA DE ACINA!!! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Alish, imi pare bine ca Vladucu e mai bine

Socrate, la noi e invers...cand eu si tati ne pupam, ne imbratisam Delia e toata numai un zambet si se gudura de fericire.

Chinabulina, si eu ti-am admirat gogoasa....o frumusete de copil..acuma daca nu vrea ea sa fie balerina asta e....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Un mare pt Deliuta

De la tine sau de la Edvin?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

De la galantul de fi miu ca doar e un gentleman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Pana fac fetele capitol nou sa Vlady cel bolnavior, Laurita gripata si toti copilasii de peste ocean cu bubite.
Prag si ca_eric bine ca mai scrieti de voi.

Noi ne inscriem in trendul general, nu mancam dormim intr-un mare fel, adica seara mai nou urla pana nu il adorm. In fine sper sa fie dintii. Nu i-am mai dat nurofen ca nu imi place mie sa il indop cu medicamente.
Vedem noi cum o scoatem la capat. Maine incerc si eu usturoiul. Suntem sechestrati in casa, cu ninsoarea asta ce sa mai zic. Era bine in decembrie.Acum reuseste doar sa ma enerveze.

A nascut o prietena o fetita frumusica de 2900 si 48 de cm. Ma bucur ca totul a fost bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Despre mestecat, dat din "gura in gura" sa va povestesc si eu ceva: cand eram mica stateam mai mult pe la tara si acolo aveam o bunica tare, tare batrana, care avea bomboane mentolate Eu ii ceream, ea nu vroia sa-mi dea si mie, asa ca am urmarit-o, am vazut unde le "pastra" si le-am mancat pe toate... Putin mai tarziu m-am prins ce facea, ea le sugea putin si le punea inapoi in punga, de aici rezerva ei de bombonele
In concluzie, nu am mai mancat bomboane mentolate de atunci
Eu nu as da mestecat, dar na eu am o poveste asa mai horror.

De condus eu conduc cu pitica, ea e cuminte, vorbeste acolo pe limba ei se amuza cand claxonez. Chiar azi am fost la posta si la intoarcere a luat-o somnu, asa ca am mai facut cateva ture sa doarma copchilu ca nu se stie cand se mai intampla minunea.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

super tare faza asta cu bomboanele!!!! M-am cracanat de ras!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multe lunite Andra, ROxana, Delia Eliana, Beatrice si Robert!

Alsyh, abia ieri am descarcat pozele si azi incerc sa le pun pe net.

Annika este bine, mucisori nu are, tusea nu s-a agravat, febra n-a facut - "nu ne-ati contaminat" - nu ne speriem noi asa usor
Sanatate lui Vlady, sper sa scape de febra. ii mai ies si dintisori?

Am citit de cateva bunici de M&M tare tinere - fain. mama mea mereu spune, ca daca ar fi fost mai tanara, m-ar fi ajutat poate si mai mult - si ea saraca, ma ajuta s-asa enorm.

Laura, eu n-am inteles - mama ta a venit racita rau la voi in vizita?
Dr. Mom e naturist si bun pt. gat, parca asa stiam. Sanatate multa si tie si lui Mirci - sa stea departe boala de el!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

stati sa bag un capitol nou cu urari de sanatate la puii mici!!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput