Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
cleo78 spune:
niatsa
ca vremea e nasoala. Si miine iar am scoala de shoferi..speram ca se face mai frumos.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:

Eliana de Mihaser, Bogdan de Magnetism, Ana Maria de Acina,sa fiti sanatosi si ascultatori...
Da, fetele, ce vreme...eu n-as conduce..
Gabitzule
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Lorich spune:
Neata M&M
Sunt cu
, tati a iesit acus, ce vreme, nici matza lu' Ylari sa n-o dai afara. O noapte mult mai buna, inseamna ca de mult il supara dintele asta. Pacat ca imediat vin si Dl. Dinte 5 si 6.
Laura sanatate multa si sa nu dai lui Mirci!
PRAG sanatate multa si voua!
Alysh Vlady e ok, da?
Miss si eu il mai las sa se mazgaleasca cu papa, e placerea lui si asa savureaza el... invariabil la sfarsitul mesei il las sa se joace cu lingura si castronelul.
Stefany bafta mare cu cautarea de job!
Cadinutza cum mai sunteti? 
LA MULTI ANI ELIANA, BOGDANEL SI ANA MARIA! 

La multi ani si mami meu drag care azi faci 48 ani! Te iubesc!

Am mentionat ca... cah, urata vreme?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piggy Multumim pentru raspuns Mi_bebelina ...o sa aiba si deluitza dintoci o sa vezi ![]() Lorich multam fain ...o s-a pandesc pe Inais..felicitari pentru dintisor Socrate sunt faine aparatorile tale si Sebastian o dulceata..o sa merg si eu la Barzaune..cat au costat mai ti minte? Andrada imi pare rau pentru tati ...si eu care abia asteptam sa ne vedem afara cu bebeii...dar poate intr-un week-end...succes la job si o sa fie bine ai incredere in Doamne Tiberiu o dulceata cum doarme el![]() Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) |
Piggy sorry pe vremea aia eram in bani ca sa zic asa si nu am retinut cat a costat. Acuma as tine minte
Am uitat sa ii raspund mamicii care intreba de bb in masina.
Al meu doarme. E haios foc. Mai intai se uita la tati si la butoane, dupa aia se uita la masini. Si in final adoarme, dupa ce arunca pe jos toate jucariile pe care i le dau.
Cand am fost la munte a dormit aproape tot drumul dus si tot drumul intors. Conditia era sa il tin de manuta. Intotdeauna stau cu el in spate.
Cand merg singura cu el pana acum l-am pus in cosul in fata, evident cu airbagul dezactivat. Acum o sa ii mut scaunul de masina mai mare in spate si va sta singurel.Sa vedem.
cleo78 spune:
ce ninge!!
si io las fifi sa se joace cu mancarea! isi baga mana in ea, linge degetele, pune un pic pe masutsa si apoi impinge stropul ala cu dejetul - e captivant. Si servetelele - le rupe bucatele bucatele - a inceput sa nu le mai bage in gura, dar tot sunt atenta. E f. captivant.
CItisem undeva ca cele mai multe lucruri le invatsa cupiii descoperind singuri - noi, oamenii mari le limitam sfera de cunoashtere la ce ni se pare noua important. Asha ca o las mult timp singura, sa faca ce vrea. Dar urmaresc din umbra...ca un uliu!!
Acum, o joaca deosebita este: pun jos o patura/cerceaf, si aduc cutia cu jucarii. Inteersant e sa traga de cutie, sa le scoata/bage. Multumesc fetelor care au dat linku de pe babycenter - de acolo am invatsat asta. Si capacul la cutie e captivant!! mult mai captivant decat jucariile fetei...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
socrate spune:
Si eu il las sa se joace singur. Sta aici langa mine in tarc si il las sa faca ce vrea. Daca are treaba cu mine se ridica in picioare si striga eiii. Pe jos cand il las nu fac altceva decat sa stau dupa el. Si eu il las cu cutia de jucarii si cu capacul acestuia. Eu i-am luat un cos de la Ikea, e foarte fun, are un capac haios, muuult mai bun decat jucariile. Le scoate, dar nu le pune la loc.Eu ii arat uite hai sa punem jucariile la loc iar el, le scoate din nou. E baiat. Nu pot sa il las singurel ca se ridica si se deplaseaza pe la mobila dar mai aluneca. Mi-e mereu frica ca o sa cada.
Noul sport e sa se ridice in picioare si sa arunce jucariile afara din tarc.E fun.
Magnetism79 spune:
fetelor multumim mult pt urari: Gabitzam si Lorich
!!!!!!!!!!!!
Intradevar azi suntem mai mari avem deja 8 luni
La multi ani pt mamica lui Lorich!!!!!!!!!!Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
Pupici de la servici.Poate termin mai repede azi.
Realaura sa stii ca eu pregatesc mielul ala de ciocolata, nu am uitat.
Pupici
chinabulina spune:
buna dimineata!
in primul rand, la multi ani sarbatoritilor de azi, Eli de mihaser, ana maria de acina si bogdanici-pogonici de magnetism

la multi ani, mami de lorich!
wow, lorich, ce mamica tanara ai! cam repede ai facut-o bunica ![]()
si daca tot missP a facut marele progres de a-l lasa pe david sa-si bage manutele in castron si degetelele in gurita, ii arat si eu (daca vrea sa vada), cum am lasat-o pe fiica-mea odata sa se joace cu branza cu iaurt (ca tot nu i-a placut s-o pape)... cand a venit tati acasa si-a pus mainile in cap. voila!
eu i-am dat usturoi fiica-mii, cu avocado, dupa modelul lui esme
. l-am fiert si l-am pasat in mancare. i-a placut, dar ce miros era dupa aia!!! ![]()
edit: daca vreti sa vedeti ceva haios: http://www.youtube.com/watch?v=E8aprCNnecU&NR=1
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chinabulina cum am lasat-o pe fiica-mea odata sa se joace cu branza cu iaurt (ca tot nu i-a placut s-o pape)... cand a venit tati acasa si-a pus mainile in cap. voila! |

Lavinia, China multmumesc!
Aa..China n-am facut-o eu repede bunica (ca anul asta fac 30!) ci ea s-a facut repede mamica (scumpa de ea)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008
mihaser spune:
Salut!
Sarbatorim sarbatorim...![]()
Multumim gabitza lauita si china!
Gabitza chiar seamana Andrei cu tine...cu mine nu seamana astia mici...
Mai fac unu`...tot e criza! Am un venit asigurat!![]()
Lorich la multi ani ptr mami tau! Si eu am mami tnara...anul asta face 50...schimba prefixul!![]()
Si eu as fi vrut sa fiu mami tinerica...dar cu facultatile astea...am ajuns mami fix la 26 de ani.
Simo ce fain ca ai cine sa-ti duca si sa-ti ia flacaul de la gradi...io tre sa ma duc cu Eli cu tot sa-l iau...dar altfel nici ca as fi condus!
A iesit soarele...eu vreau primavara!![]()