Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Buna ziua,
voi plangeti ca va duceti la munca, io plang ca n-am de munca
La multi ani copilasi de 18
ieri am avut o zi teribila...a marait, a marait si iar a marait..la un moment dat ma intrebam daca n-o incepe sa latre
pupat Gavroche, Eva betivusca si Tiberiu...
ca-eric...eu dau 3 mese solide de la 6 luni, asa mi-a zis doctorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Ca eric, eu ii dau 3 mese pe zi, iti zic ca noi avem bebeii de varste apropiate. Bine uneori, una din mese inseamna cateva lingurite, dar eu ma straduiesc.

Miss,fructele le-am dat si simple si in combinatie cu iaurt, normal ca sunt referatele ei. Am incercat sa i le combin cu biscuiti, dat nu am avut succes.

Laura sanatate multa si sper sa nu ia si bebe mic de la mami lui.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

voiam sa va intreb ceva..usturoiul il pasati in mancare sau il lasati doar la fiert si apoi il scoateti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!
pentru cine doreste

Eu nu am dat inca usturoi - de fapt noi mancam f. putine alimente.

Miss, eu i-am dat fructe goale, zic eu e mai bine asa, apoi cand incepe sa le prinda gustul poti face si combinatii cu cereale, iaurt etc.

Laura, da ce ai patit? raceala?

Adriana

Mergi la inceput

moama, ce vremeeee! ninge iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Adriana, multumim de coffee...da ma, mooama dar ce vreme naspa//CInd vine primavara aia odata???Ninge din greu, sper ca ultima zapada din anul asta/
Ca_eric, eu i-am introdus iaurtul pe la 7 luni jumate, ca masa de ora 17-18.00.Am stat mai mult ca sa i-l dau cel putin dupa 7 luni, fiind iaurt din lapte de vaca, cu potential alergen, dar inainte de iaurt ii mai dadeam o masa de fructe la ora 18.00...
Miss, pai ii dai intii fructele, simple, rind pe rind, batrineste cum spui tu...si apoi completarea cu laptic.Nu exista riscul de diaree.
Alysh, ce noroc cu(,) curtea alor tai!!!!!
STephany, eu nu i-am pus inca usturoi, dar dc ii pui, cu siguranta tb pasat si el cca devine dulceag si numai bun de experimentat la bbi. AM sa-i bag si eu, dar astept intii sa iau imbata avocado, sa-i dau cu avocado, sa vedem ce zice...
Hai, ma duc sa-l pregatesc pe David de gradi.
Va pupez

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Simona, tu il duci pe David la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

neata, fete dragi

Ma simt tot naspa, n-am dormit aseara deloc, m-a durut gatul si am tusit. Totusi nu -mi mai vine sa vomit. Mircea a plans in somn toata noaptea, sper sa nu-l fi durut gatul, sa fi fost dintii. Sta numai lipit de mine. Ieri am stat cu mascuta in casa, paracetamol la 8 ore, osciloccoccinum, gargara cu sare grunjoasa...

Alyshuca, Sis, Miss, Micaela, Adriana merci fetele
Alysh imi puneti si mie pozici? Macar cu asta sa ma aleg...
Adrianac e sa fac, uite ca mi-a adus maicamea raceala de la Sis pentru care am stat in casa doua we neindraznind sa merg in Drumul Taberei. Asta desi i-am pus mascuta cand a venit in casa...ofof
Prag sanatate multa si voua...
Miss felicitari pentru progresele cu manjitul lui David...am mai facut si eu concesii . Dar nu foarte mari...adica doar dupa ce papa il lasa sa bage mainile in castron daca insista
Gabitzule incredibil ce semeni cu Andrei cand erai mica...
Nicole f misto ghetutele!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Adriana, tata si il duce, chiar dc gradinita e chiar linga blocul meu, totusi mi-e greu sa-l imbrac pe matei, sa-l scot in vremea asta nasoala...Saracul tata sa-i dea Dumnezeu sanatate ca ma ajuta mereu cu copiii dusi, luati la cresa (cind era mic david), acum la gradi..
SIs

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna la fete

Uraaaat, ninge! Si eu care deja credeam ca vine primavara. Si zilele urmatoare cica tot asa o sa fie.

Laura, sanatate multa fata draga, sa scapi de raceala asta pacatoasa si sa nu dai si la baiat.

La multi ani pentru Eliana de Mihaser, Ana Maria de Acina si Bogdanici Pogonici al Laviniei

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput