Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Eli de mihaser, ana maria de acina si bogdanici-pogonici de magnetism LA MULTI ANI!!! Sa fiti fericiti, papaciosi si sa se bucure parintii vostri de voi si voi de ei.

Miss, am uitat sa iti raspund. Cand Sebastian a inceput sa nu mai suga ca lumea am trecut la tetina 2. Asa manca mai repede si mai mult si nu se mai enerva. Poti sa incerci si tu. Oricum nu mai concurezi tzatza. Daca zici ca nu prea mai ai lapte tzitzi mai e doar de comfort. Saracul Davidut poate nu reuseste sa adoarma linistit singurel. Ia zi-mi in timpul zilei cum doarme?Adica care e procesul de adormire? Al meu ziua adoarme foarte greu, tb sa il tin pe piept, sau langa mine.Mai nou ma trage de buza de jos ca sa ii cant. Dar seara adoarme singur. MAi putin aseara cand am facut greseala sa il las pe tac'su sa se duca la el, pana termin eu de mancat, evident i-am gasit in pat uitandu-se la cronica carcotasilor. Mi-a mai luat jumat'de ora sa il adorm.

Ce sa iti zic de Bogdan, stii cum e, cand vine un copil in casnicie, cateodata simti nevoia sa mai faci si lucrurile pe care le faceai inainte pentru tine. Adica eu ma vad pe mine, abia astept sa il culc ca sa intru pe forum, sa tricotez. Dar o fac intr-adevar pe canapea cu picioarele pe sot, el se uita cateodata pe net sau la televizor. Stam impreuna, mai stam si in brate cateva minute.
Apropo de luat in brate, al meu copil a inceput sa fie gelos. Adica daca il pup sau il mangai pe crestet pe tac'su incepe sa chitzaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata si de la noi...
Raportez o noapte linistita, cu trezit pe la 6 dar readormit pana la.....mai bine nu va spun, daca ma aleg cu rosii

Aseara am fost in oras cu fetele, m-am intors la vremea baitei...asa bine a fost...astazi se intalneste tati cu baietii.

Lorich, mamei tale, sa fie sanatoasa si fericita ...mai mai ce mamica tanara ai!

Maria Eliana, Ana Maria si Bogdanel, sa fiti cumintei si papaciosi!

Multzam de raspunsuri referitor la olita(pe modelul pe care il are gabitzam pusesem eu ochii de la inceput, pana la urma cred ca de acela ii voi lua insa mai mult sa se obisnuiasca cu ea, n-o voi fortza) si la premergator.

Reallaura, sanatate multa, la fel si puiutilor bolnaviori!
Simonacip, i-am transmis lui Andreap de la tine. Ieri. Ca azi pe vremea asta nu cred ca iesim.Oricum am de facut mancare, curatenie.....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich lma pentru mami tau cel tanar!!! Si mami nostru e tanar,ca mami deMihaser, face anul asta 51! Pe noi ne-a nascut cand avea ea 20 de ani!!
Magnetism miel de ciocolata electronic, da??? asa am stabilit
Chinabulina e o frumoasa gogoasa ta, mai!! E un bb perfect!
alysh bine intreaba Lorich, nesimtita de mine nu te-am intrebat, ce face Vlady??? eu sper ca ok, da??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Mi_beblina nu dam, mai cu rosii, ne bucuram ca altii sunt mai bine ca noi!!! Misto de iesire aseara...si eu ies maine cu fostii colegi...abia astept

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata,

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NINGEEEEEEEEEEEEEE!
Fetelor e semn de normalitate, bucurati-va! Si eu vreau primavara, vreau sa ies din casa, dar in acelasi timp vreau pt binele lui Vlad ca totul sa reintre in normal! La firma la care lucrez ne ocupam si cu domeniul schimbarilor climatice si credeti-ma ca-i groasa treaba!

Vlad e bine deocamdata, saru'mana de intrebari. Sper sa ramana asa! Am scapat de febra pt moment si sper definitiv.

Laurita, eu am facut cateva poze cu camera ca am uitat aparatul la soacra-mea si au iesit f prost. Sa speram ca ne da Adriana.

Intru diseara sa fac urari.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

laura, merci frumos . mi s-a latit un zambet pana la urechi cand am citit

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata fetelor, multumesc de cofee, tare buna a fost.
Fii-mea e tare smechera cand vrea ceva de la mine imi zice ma-ma si daca plec din camera vine plangand dupa mine, ma-ma, ma-ma.
Adica s-a prins ca dc imi zice asa, ma topesc si o iau in brate.

Alysh, ma bucur ca a scapat Vlad de febra. Eu nu ma bucur ca ninge, dar na eu privesc doar din punctu meu de vedere si ninsoare si frig inseamna stat in casa.

Lorich, la multi ani pt mami tau, sa iti traiasca si sa fie sanatoasa.

LA MULTI ANI puilor nascuti intr-o data de 19: Eli, Ana Maria si Bogdanici-pogonici !

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mihaser, Mi bebelina, Laura, Micaela ya all!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Alysh ai dreptate, pentru astia micii si eu imi doresc sa nu mai fie atat de rapide schimbarile climaterice!
Chinabulina ai si de ce!
Micaela nici eu nu rezist la mamamama.stiu ei ceva, mici escroci

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neatsa dupa o noapte dormita din nou fara tati. A mers un mic truc azi-noapte, l-am pus pe partea dreapta a mea si l-am intors pe o parte, cu fata la mine, dar fara sa-l iau pe brat, am pus doar mana peste el ca sa-l tin de spate sa nu se intoarca, iar el si-a adunat manutele langa obrajori si a adormit si asa... Am dormit noi cat am dormit, cu 2 treziri, pana la 3:00, dupa care a inceput circul: a plans si a urlat cam 30’ cu intreruperi (l-am schimbat, i-am dat o jucarie, l-am luat in brate, l-am pus la loc pe saltea, i-am dat gel impotriva unor eventuale dureri de dinti de care nici nu sunt sigura), el urla din nou, se inrosise la fata si-i curgeau lacrimile siroaie, plangea cu sughituri si intindea mainile spre mine disperat! Nu stiu ce a avut, dar am simtit ca-mi plezneste inima de durere ca nu stiam ce sa fac si cum sa-l ajut. Renunt sa mai caut explicatii Pe la 4:00 – dupa ce s-a mai frichinit azvarlind capul si nereusind sa adoarma, dupa ce a plans iar, l-am luat iar pe bratul stang si acolo a mai plans putin, apoi a dat in suspine, iar intr-un sfarsit a adormit. M-am mai trezit la 6:30 cand a intrat Bogdan cu biberonul... bratul stang nu-l mai simteam... Gata, ce sa va mai zic, nu mai am solutii, iau fiecare zi asa cum vine si gata... Candva o trece si asta, ca doar n-o sa ma tina asa 2 ani, nu????

Lori, mama ta are 48 de ani?? Nu poci pentru ca sa cred! Sanatate si multa fericire ca bunicuta ii dorim
chinabulina, am ras cu lacrimi la poza cu tine si gogoasa manjite cu iaurt pe fata Ei, eu chiar asa toleranta nu ma fac, promit!
socrate, culmea e ca David ziua adoarme perfect, singurel, il pun in pat, il acopar cu patura mea (hopa, poate asta e solutia, sa-l pun si seara sub o patura!!!) si el in 5-10 minute de obicei e adormit. Seara la fel, adoarme singur-singurel, de cele mai multe ori fara probleme, la noi noaptea e problema, cand se trezeste si nu mai reuseste sa adoarma la loc... Iti spun, nu mai stiu incotro s-o apuc, ce sa mai incerc ca sa-l ajut... de aceea cred ca solutia e pur si simplu sa astept sa i se maturizeze creierasul in asa fel incat sa reuseasca singur sa adoarma la loc cand se trezeste. Ah, si incercasem si varianta de a-l lasa singur de tot, in ideea ca poate prezenta mea il trezeste si il deranjeaza: eu am ramas pe canapea in sufragerie, iar el tot la acelasi interval s-a trezit si a inceput sa planga...
Alysh, ce ma bucur ca Vladut e mai bine!

Mergi la inceput