Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (209)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura13 spune:
vesti: am inceput antibioticul aseara. multumesc lui DD ca il accepta. azi noapte ardea efectiv. azi a stat in limite rezonabile, pana in 38. a fost f intelegator cu pastilele (are destul de multe), azi ... ca de' se simte ceva mai bine ... a inceput sa fuga prin casa cand vedea seringa. am fost informata ca a mancat, putin, dar a mancat. atat vesti, sper sa fim pe drumul cel bun si luni sa avem un copil sanatos tun.
pupici la mamici si fulguleti, we frumos si sanatos.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Lavinia_P spune:
Donia,

-cata dreptate ai!
Dianarus,
Ma bucur ca Marc e mai bine.Sisper ca si hipoacuzia sa nu fie reala..poate doar pe perioada otitei..
Acs,refacere rapida bursucilor!
Ruxandra,felicitari pentru curajosul care il ai!Asteptam vesti bune de la urmatorul control!
Asiza,multa sanatate mamei tale!
Dandusaaaa!! A-dejuuuuu!!! Aelitaaaa!!!
Noi cu niste probleme la cuculetz!Am fost la analize..sa vedem rezultatul..Ma cam indispun preturile astea
..analize plus pediatru=1 milion 
minunea mea
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Donia, si Stefy e mereu peste medie, ca la nastere a avut 4 kg si in tabele scrie ca fetele au maxim 3.900 la nastere, si de aici mereu suntem peste... Am grija cu dulciurile si pastele fainoase, dar asta e, mie nu mi se pare ca ar avea vreo problema, dar recunosc ca uitandu-ma pe tabelul afisat pe perete in cabinet la pediatra ma mai agit si dansa ma vede si ma cearta.... Mereu imi spune sa nu mai agit. |
Pai tabelele alea... habar n-au, ce stiu ele?
Na, gata cu agitatia, promiti?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
saryta, bine ai scapat! Dar sper ca mai ai ceva ajutor cateva zile, nu? Nu ramai singura de tot cu cele patru gauri si cele trei caprite, sper?
Laura, Dani ia pastile? Sper sa isi faca antibioticul efect cat mai repede, sa se mai linisteasca saracutul Dani!
Lavinia, ce probleme? vreo infectie? tin pumnii sa treaca repede!
Da, asa-i cu banii, parca ar creste in copaci... 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mamaana spune:
acs sa le treaca cat mai repede si sa fie forme usoare
saryta refacere rapida
ruxandra bine ca a trecut cu bine; sper ca si tu esti ok
iar sunt turbo amandoua; isabelle nu a mai facut febra, n-am idee daca i-a iesit vreun dinte ca nu ma lasa sa ma uit
eu sunt cam in butoi
lizzy spune:
mamaana, nu stiam cine ma inghesuie ![]()
donia, mi-a placut aia cu 4 gauri 3 iedutze ![]()
saryta, bine ai revenit. a fost conform emotiilor, sau mai usor de atat?
refacere rapida! 
ruxandra, nu pot sa-l expediez pe ianis de acasa, pur si simplu nu pot, si el are nevoie de noi. e si el copilul meu... sa-l vizitez doar in we-nd-uri?! nu pot... nu pot... :( sper sa nu fiu vreodata nevoita sa-i despart cu lunile...
dbunny, de mult tot vroiam sa-ti zic - sau poate ti-am mai zis. cu cat e mai mare cu atat mai usor suporta orice fel de interventie chirurgicala. stiu ca e vorba de bijuteriile regale
eu sper totusi sa se intample minunea si sa nu mai aveti nevoie deloc intr-un final... ![]()
kikineata, garga e absolut bestiala. te rog mult sa salvezi undeva conversatiile astea, da? ![]()
laura, ce antibiotic? ce pastile ia exact? si care e diagnosticul pana la urma? sanatate!
lavinia, nu ma sperie inca hipoacuzia, pt ca sunt convinsa ca e foarte slaba, nu a apucat sa-l afecteze, are doar momente, si apar atunci cand e virozat, deci nu cred sa-l fi afectat inca iremediabil. trebuie doar sa fiu sigura de diagnostic...
cum e mihai cu inimioara? v-ati mai gandit la germania? ai luat legatura cu mihaela?
ce probleme aveti cu cuculetzul? ca si noi avem ceva... vb pe mess...
da un semn zilele astea, te rog 
asiza, sanatate multa mamei tale! 
ruxandra, de la scrisul tau cu culori deschide mi-am facut testul de vedere
cu greu, dar vad
mai bine nu mai scrie cu alb 
donia, marc e mai bine acum seara decat azi de dimineata, cand era oricum mai bine ca ieri
sper ca si cristinel sa fie mai bine. el ce ia acum? substanta ma intereseaza ![]()
beriglobin era vaccinul de care spuneai ca se vorbeste la "parintii intreaba"? daca da, e cu cantec...
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
lizzy spune:
deni, bine ai venit!
mesajele tale sunt moderate, asta inseamna ca noi nu le vedem in timp real. dupa primele 10 mesaje scapi de moderare. asiza m-a tras de maneca sa citesc la pag 17 ce ai postat pt mine. eu pot primi pm, nu stiu de ce ti-a aparut mesajul acela. te rog scrie-mi pe dianarus@gmail.com.
multumesc mult!!

lizzy spune:
| citat din mesajul lui deni_de Fetelor, scuze ca dau buzna, dar nu gasesc alta solutie. pt. dianarus78 Am incercat de citeva ori sa-ti scriu PM dar nu reusesc. Nu primesti mesaje private- imi apare mie. Eu sint in Germania, am operat copilul de polipi si vroiam sa-ti impartasesc din experienta noastra. Acum vad ca luati in calcul si operatie in Germania. Daca doresti, poate putem sa te ajutam. Explica-mi doar, cum luam legatura pe PM. Deni |

Donia spune:
| citat din mesajul lui dianarus78 donia, marc e mai bine acum seara decat azi de dimineata, cand era oricum mai bine ca ieri beriglobin era vaccinul de care spuneai ca se vorbeste la "parintii intreaba"? daca da, e cu cantec... |
Cristi e bine, multumesc!
El ia Cefzil, substanta activa e Cefprozil, o cefalosporina. O fi prima linie de atac la otite prin partile astea, ca tot pe asta l-a luat si la celelalte doua.
Vaccinul nu e beriglobin, ci poate, poate, Pneumovax 23...
mamaana, hai din butoi, ca vine week-endul sii poate mai ai ocazia sa te odihnesti putin

asiza spune:
Lavinia, nu stiam ca mai aveti o alta problema in afara de inimioara...despre ce e vorba? ce fel de interventie? 
Saryta, chiar asa, spune-ne mai multe despre operatie...
Hai ca azi chiar mi-am facut de cap pe forum...va pup si va urez o noapte buna!
Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2