Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (209)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

azi am reusit sa culc ambii copii mai devreme si-s pe forum,clarrrpai ce altceva mai bun s afac la ora asta?as avea ce...,da' ma fac ca am uitat...
am avut niste zile/nopti mai agitate,mama obosita si irascibila si copii pe masura,ca asa se obisnuieste intr-o familie unita,nu?!eee,acum cred ca am revenit cu totii la sentimente mai bune.de maine incepand mi-am propus sa ies la tuns prietene,asta-i singurul mod de a ma relaxa deocamdata.aaaaaa,apropo de relaxare s ava povestesc ceva
acu' vreo 2 saptamani,mi-am luat inima in dinti si am decis sa fac o baie cu spuma...efectiv nu ma lasa sufletul sa-l las pe Claudiu cu amandoi si eu sa ma retrag ,mi se parea ca-i chinui pe toti doar pt un mic moft de-al meu...,apoi mi-am zis...,frateee n-am mai facut o baieeee lungaaaa si cu spumaaaa de mai mult de-un an...deci o fac!!!
intru,pregatesc,ma asez comod,visez la cai verzi,inchid ochii,bag degetele in urechi sa nu aud pe vreunul plangand si stau asa in relaxare profunda cca 5 min...deodata aud un cioc,cioc timid.intra Claudiu cu Crinuta kakacioasa s-o spele repede si da sa iasa,Crinuta nu,nu,nu...,vrea si ea in cada...eu nu,nu,nu,ea...da,da,da...a trebuit sa scot frumusete de spuma,sa-mi iau chilotii si sa incepem adevarata relaxare cu stropitoarea,moara si cu galetusajurrr ca m-am relaxat mai mult decat as fi crezut vreodata.de atunci repetam figura cu baia impreuna,ori de cate ori este tati liber si poate sa se ocupe de Raducu in voie.se lasa cu apa in toata baia,ea ma spala pe mine,eu pe ea,inotam impreuna si facem plici,plici fara sa ne pese ca stropim pe jos.asa mai da!

revin.....

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Ruxandra,
oauuuuuu,ati trecut deja de operatie,ce ma bucurrrrr ca Mateti este bine.trebuie sa fii tare mandrade el.ma bucur tareeee mult ca este bine.sa dea domnul sa decurga totul bine si de acum incolosi mie imi lipsiti enorm...
Lavinia,
am facut praji cu mere.am mancat-o singura da' nu ma supardata viitoare pun doar un kg de mere ca sa se coaca blatul mai bine.in rest imi place ca nu-i fff dulce,pt pitici este ideala.
ce are Mihaita la puta?ce tre' sa faceti mai exact?
Acs,
imi pare rau ca bursucii sant bolnaviori,tareeee rau imi pare.sper din sulfet sa treceti cu bine peste asta.am admirat pozele vostre,adevarate comori.ai trei copii unul mai frumos ca altul...,minunati.va admir muult si tot sper la o zi in care sa va cunosc personal.
ps:cand ai timp si chef,sa-mi scrii reteta de cornulete,te rog.
Dianarus,
draga mea,Diana...nu pari deloc 'slaba'.din contra...toate cele prin care ai trecut cu Marc,nu sant de colo...nush cine ar putea sa le faca fata asa cum le-ai facut tu!apoi...,cum iti dai seama de o persoana ca-i puternica,daca ea nu a trecut prin rele?!tocmai asta-i raspunsul,da!tu esti una din acelea...minunate mamici,care fac fata atator probleme si care lupta de parca ar fi prima lovitura si razbesc si iar de la capat si la tine a tinut-o lant pret de 2 ani deja...esti de admirat si de copiat
Donia,
ma bucur ca santeti mai bine.trebuie sa fi fost groaznic cu amblele problemei se vad coastele zici?!,ai uitat sa specifici in ce pozitie.nu-mi spune ca se vad cand sta relaxat ca morrrr
cum le zici tu,atat de bine...,mie sigur imi citesti gandurilesi am vrut sa ti-o zic de cateva ori,da' am tot uitat.
Laura,
cum vine reteta de antibiotic fara sa-l consulte?acasa,nu poate veni dr?
Crinuta are 11 kg
Dia,
am retinut jocurile preferate ale Oanei.o sa incerc si eu domino.pe celalalt,nu-l stiu.o sa completez cu un black jack sau un texas
de mult visam sa avem acasa un mini-cazino

poarta-ma mami

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134028&whichpage=1

daca puteti ajuta sau trimite mai departe

poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dandusa, ia sa vezi cum va fi sa te inghesui cu ambii copii in cada!

donia, merci, cred ca am mai intrebat o data de cefzil, imi suna tare cunoscut. si vaccinul pneumo 23 imi e cunoscut. tot ce are treaba cu plamani-urechi ma intereseaza. acum 1 an cand i-am facut vaccinul prevenar dr de familie nici nu auzise de el... am cumparat dozele din farmacie, am citit impreuna prospectul acum il face si ea in mod curent, dar abia acum se promoveaza curent printre medicii de familie de aici... asa ca sunt uneori cu 1 pas inaintea ei. si de prevenar tot din directia canada am aflat prima data

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Scot si io capul, chiar daca pt putin timp. Apucai sa citesc din urma, Ruxandra ma bucur ca s-a terminat operatia asa de bine si ca Matei a fost la inaltime, bravo, baiat mare, destept si curajos!
Lavinia, ti- au zis ce are la cuculet?
Dianarus, eu va tin pumnii in tot ce faceti...
Asiza, pare tare rau de mama ta, ma rog la DD sa nu fie chiar asa de grav.
Donia, ce mai zici de Cristinelu? E mai bine?
La fel si Laura...cum mai eDani?
Ramsan, ma bucur ca iti faci timp sa ne mai zici 2 vorbe!
Dandusa, am inchis ochii cand povesteai de cada plina cu spuma...mi-ai facut un dorrrrrr...apoi am ras in hohote, parca va imaginam pe amandoua stropindu-va!!!
Saryta, chiar asa de simplu? Bravo...
Sanatate multa la toti bolnaviorii!!!
Noi ocupati pana peste cap la munca, a fost o saptamana de foc, am stat peste program ca nu am avut de ales, cu niste mustrari cumplite de constiinta ca apuc sa-l vad pe Rares max 2 ore pe zi
Manu va transmite salutari, nu a mai apucat nici ea sa citeasca, isi exersa de zor , pe Luca, talentele culinare
Rares ne-a capiat toata saptamana s-a trezit la 5, de aici si epuizarea noastra, gingiile sunt albe, nu mai ies odata maselele alea!!! Mai nou ii plac la nebunie desenele cu Mickey Mouse, a invatat sa faca ca ratoiul Donald, e mortal...
Azi avem petrecerea de turta a finutei noastre, din pacate pe Rares tre sa-l lasam acasa fiindca aia mica a luat un virus si are febra 38, mai bine nu riscam!
Ah...si am reusit sa fac rezervarile pentru toate orasele din Portugalia unde vom poposi, in Porto, unde vom sta 3 nopti, am gasit cazare la un castel, in inima orasului, pret mai mult decat modic, pozitie grozava ca peisaj si proximitate de obiective! Abia astept!!!
Fug la trebi, un week-end grozav va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
am prin un moment ... asa ca repede cu raportul.
multumim lui DD, mai bin e, fara febra de ieri. antibiotic: Klacid (e alergic la augumentin, vad ca la asta a reactionat bine ... deocamdata), pastile: clorfemiramn (1/2) si eurespal 1/4. nu suporta eurespalul sirop si decat sa il chinui ... prefer asa. dar le ia mititetul, pe pun in suc, facute praf, si le inghite, desi dupa aceea isi da cu mana pe limba sa se duca gustul.
gata, fug ca am mancare pe foc
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Noi am fost pe Lapusneanu sa vedem martisoarele si apoi in Podu Ros, tot la martisoare. Si-a ales Stefy martisor, dar pana maine cred ca e gata... acum doarme cu el sub perna.

Diana, ma bucur sincer, ca Marc e mai bine. Multa sanatate. Si noi am luat Isoprinosine si zic eu ca a avut efect.

acs, imi pare rau ca nu sunt bine. Multa sanatate la bursuci si tie putere sa treci si peste asta. Eu abia m-am descurcat cu una, voi fetele, cu 2 sau 3 copilasi nu stiu cum va descurcati. pentru voi.

Ruxandra, refacere usoara lui Matei. Ma bucur ca a trecut cu bine peste asta. Felicitari la curajos.

asiza, ma bucur ca Denis e bine. Ce frumos povestesti despre el.... Multa sanatate mamei tale.

Kiki, un la Garga iubareata si isteata... foc.

saryta, ma bucur ca esti.... bine. Refacere usoara.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Laura, ma bucur ca Dani e mai bine. Multa sanatate.

Lavinia, multa sanatate lui Mihaita. Speram sa fie ok rezultatele. In ceea ce privesc preturile.... unele sunt...lipsite de cel mai elementar bun simt. Se stie ca pentru copil dai.....

Donia, promit. Stiu ca nu merita sa ma agit.

deni, poate nu i-a putut trimite Dianei PM ca nu ai tu OM activat? Ca sa poti trimtie PM trebuie sa-l ai activat pe al tau.

dandusa, foarte faina activitatea din baie.....

Laura, si Stefy are alergie la Augmentin si i-a Klacid, iar cu Eurespalul aceeasi poveste, sa nu-l vada. Eu ii dau Rhinathiol sau Humex, tot sirop.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

SUBIECT INCHIS!

POFTITI LA CAP. URMATOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

pt minunatele mele.
Operatia a fost super usoara ... am avut o piatra de 12 mm si intr-o ora eram in salon bine merci razand. Nu am avut emotii in ce priveste operatia - am avut un dr. f bun si frumos pe deasupra . Cred ca am mai slabit un pic ca de luni pana vineri nu am mancat decat niste iaurt, vreo 3 covrigi si o gramada de ceai. Acu sunt bine ... azi am fost singura cu fetele si m-am descurcat ... nu am voie sa ridic si sa mananc gras sau prajit(nici inainte nu mancam) si nici alcool in rest de toate - chiar si cafea, dar eu nu beau asa ca ... revin la stilul de viata pe care-l aveam.
Sper sa-mi fie la fel de bine si de acu inainte ... zilele astea au fost ok.
Va .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput