Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (209)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Auziti, da' ma lamureste si pe mine cineva, ca poate am pierdut multe in perioada mea de butoi, asiza e suparata de nu mai intra? Si Teutz, deloc, deloc??? Mai stie cineva ceva de ea?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Ma stii suparacioasa dintr-aia ce-si ia jucariile si pleaca fara macar sa dea binete?...nu, nu, chiar si cand am fost deranjata de ceva, am spus-o deschis...deci, I'm here...citesc si ma gandesc la voi, la fiecare, dar, intr-adevar, mea culpa ca n-am mai intrat demult sa scriu doua randuri despre noi...sunt tare tare obosita si nu prea mai ajung la computer, nici macar pentru unele informatii de care chiar am nevoie...si uite asa aman de pe o zi pe alta: "le scriu fetelor maine", imi spun...si trece...da's AICI... plus ca mai am si niste probleme mari de sanatate cu mama, care mi-au ocupat si timpul, dar mai ales mintea...si-s trista...

Ruxandra, bravo lui matei pt. curaj si voua pt. sinceritate in relatia cu el! Ma bucur ca a iesit totul bine

Ne-am vazut cu Dianarus, la Cluj...e o dulcica, o bomboana, mi-a facut mare placere s-o vad si sa povestim...desi timpul a fost scurt...dar, desi ne-am vazut face to face pt prima data, aveam sentimentul ca o cunosc de-o viata...ca parca tocmai ne despartisem cu o zi inainte si ne-am reintalnit pt. o sueta...Pupici lui Marc si va tin pumnii sa fiti bine!
Roxanica, te-am vazut la TV
Acs, sanatate multa bursucilor!
laura, sanatate multa si lui Dani!

Totusi e bine, Donia, ca m-ai tras de maneca ca altfel nici azi nu intram sa scriu...

Despre Denis...in mesajul urmator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Hai ca m-am luat cu ale mele si nu l-am felicitat pe Matei cel curajos si intelegator. Bravo Matei! Refacere rapida! Ruxandra, imi place mult cum iti cresti baietii!

Asiza, multa sanatate mamei tale!
Astept mesajul urmator :)

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui acs
nu-mi e greu, doar ca ma doare sufletul sa-i vad bolnaviori. Manuela, Stefan si cele 3 minuni

pt asta...

uite roxanica, asta-i o mamica puternica

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Despre Denis

Capitolul gradinita: ii place tare mult, merge cu placere si a evoluat enorm de cand merge acolo, invatand lucruri multe, prin joc bineinteles. De ex. azi: au concert ...in sensul ca vin copilasi de clasa a doua/a treia de la Scoala de Muzica cu toate intrumentele din dotare si le canta astora mici...abia astept sa-l iau de la gradi sa-mi povesteasca. Apoi sapt. asta au avut tema : "sistemul solar" si, printre altele, a trebuit sa facem, impreuna cu Denis, un colaj pe aceasta tema. Am lucrat la el si eu, si denis, si cristi de-am asudat de-adevaratelea, dar a iesit frumusel, asa copilaresc.

Capitolul limba roman: Stie multe poezioare si cantecele si e asa haios cand le recita/canta singurel! Pe asta o stiati:

"La vagonul restaurant,
E ratoiul elegant.
Cu un sort legat la gusa,
Scoate capul grav pe usa:
Azi la pranz am sa va fac
Cozonac cu mac, mac, mac!"

Recunoaste culorile rosu, galben, portocaliu si mov. La albastru si verde mai avem de lucrat.

Per total, are un vocabular destul de bogat, vorbeste si intreaba aproape fara oprire, face conexiuni care pe mine ma lasa masca deseori

Capitolul engelza: numara pana la 10 fara probleme, stie alfabetul (l-a invatat cu cantecelul ala abcd efg...stiti voi), denumirile anumitor animale, cand isi strange jucariile canta "clean up, clean up", cand merge la baie sa se spele pe maini si trebuie sa-si sufulce manecutele de la bluzita, intelege si daca-i spui "roll your sleeves up" si multe altele care nici nu-mi vin in minte acum.

Capitolul sporturi: fotbalul ramane prima iubire. Musai musai sa mergem sa vedem fotbalistii des de tot...l-am dus chiar si la un meci al CFR-ului, pe stadion, unde am stat vreo 20-25 de minute, timp in care sorbea din ochi spectacolul si aplauda, ba i-a mai trebuit sa-l ducem si pe teren ...apoi stie care-i treaba cu baschetul (si de multe ori mimeaza ca da la cos cu mingea), tenisul, inotul, handbalul...cam astea i le-am prezenatat deocamdata ca baza teoretica

capitolul "aderenta la sol"...ei, aici stam cam prost, in sensul ca e mai mult cu picioarele prin aer decat la sol: mereu sare si alearga, ba chiar si jucariile iau traiectorii ascendente deseori (fapt care ma enerveaza pe mine)...

Mai face boacane specifice varstei, il cam ia pe "nu" in brate si are o personalitate foarte puternica...Loveste si musca foarte rar acum si empatizeaza de cele mai multe ori....

Gata...mai vin, mai zic...da' nu acum...va pup pe toate si sper sa pun si ceva poze curand.

Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dbunny, iertare, eram sigura ca am raspuns prima data cand ai intrebat de tinctura de coacaze... se pare ca varsta e de vina

nu-i mai dau acum, dar i-am dat in toamna-iarna vreo 3 luni, ca adjuvant in tratamentul pt prevenirea astmului si a crizelor. nu stiu in ce masura l-a ajutat pt ca el oricum este cu singulair si flixotide pana in aprilie. si apropos de efecte secundare, nu simt inca sa aiba, nu e agitat peste masura, doarme ok daca e sanatos, tusea aia seaca iritanta apare doar in viroze...
in orice caz crize de sufocare nu am avut, pneumonii sau wheezing nu, tot sezonul. bronsite, viroze si otite in schimb am avut garla... toate aceste luni i-am dat septilin si vitamina c. e perioada i-am mai dat echinaceea ursuleti si vitamine minimartieni de la walmark... cu folos sau nu... nu stiu. probabil orice efect pozitiv a fost anihilat de cardul de antibiotice. si acum mananca fructe zilnic, mar, para, banana pt aportul vitaminic.

acum vreau sa-i iau imunorezistan sau isopronosine, nu stiu, sa incerc si altceva. desi, zau, nimic nu pare sa-l scoata din cercul lui vicios. aaa, ba da! mi-a spus o pediatra de la urgenta sa-l trimit pe ianis de acasa, sa-l mut la bunici o vreme. nu 2-3 zile, ci 2-3 luni! fereasca sfantul...

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Acs, danke ... dar sa sti ca fac destule greseli.. si multe care nu-mi sunt mie pe plac. Ne straduim sa impacam si capra (eu ) si varza (ei).. asa sa ne gasim un echilibru.

Asiza, un albastru infinit.. . Multa sanatatei mamei tale.

Dianarus, noi am mai luat Isoprinosine in anumite momente.. cu folos as putea spune. Si eu una as lua in considerare si separarea temporara.

Laura, cum mai e Dani?

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Hai ca ne-a lovit din alta parte.. baietii is ok. Altcineva e mai putin bine.. hmmm. Sa vedem.

Dandusa, mi-e dor de tine.

Madaluta, chiar ca seamana fratiorii.. ma uitam la Briana si credeam ca-i Darius mic.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Garga: ce faci mami acolo?
io:fac curat, sterg pe jos!
Garga: Bravo mami, esti harnica

A reusit sa zica iubesc in loc de "ubec", mi-a spus : Te iubesc, inima mea!

Ieri ma tot invarteam prin casa si m-a reintors in dormitor dupa ceva si zice: Hai ma mai, iar am venit aici in dormitor!

Garga: Mami hai sa ne jucam, sa ne bucuram!
Io: nu mai pot mami, ma doare burtica
Garga: Tati sa vina
tot io: tati e obosit si-l doare maseaua
Garga: Iaca nah, atunci sa vina vecinu'

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

ruxandra, felicitari curajosului Matei... dar si curajoasei mamici, asa-i? Cumva... cred ca a fost mai pregatit el decat tine, gresesc?
Bine ca ati mai trecut peste un hop, sper sa fie bine si la controale!
Si da, sinceritatea cu ei face mult!

asiza, ce rau imi pare ca esti trista cu mama! Multa putere intregii familii!
L-am si vazut pe Denis la meci, cu ochisorii curiosi urmarind tot ce misca...
Mai, da' va muncesc la gradinita, cu sistemul solar de pe acum! Dar pana la urma cel mai important e ca faceti lucrurile astea impreuna si ca petreceti timp frumos in familie.
Si bine ca ai mai dat un semn!!!

acs, ce rau imi pare de bursucii bolnaviori! ooof, urmeaza un week-end greu pentru tine, sper sa le treaca repede, sa nu-i vezi suferind prea mult!

dianarus, ce bine ca a scazut febra! Si sigur i-a prins bine lui Marc sa te aiba acolo.
Si bravo pentru momentele de egoism... asa si eu

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Garga: Mami hai sa ne jucam, sa ne bucuram!
Io: nu mai pot mami, ma doare burtica
Garga: Tati sa vina
tot io: tati e obosit si-l doare maseaua
Garga: Iaca nah, atunci sa vina vecinu'

E mortala garga!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... am revenit de pe front cu 4 gaurele in abdomenul meu de invidiat(nu a vrut nimeni sa creada ca am 3 copii).
Sunt bine ... acu sa vad cum ma descurc cu iedutele.
Va pe toate.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput