Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (209)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

sau nu-si mai gasesc locul p-aci...

nah c-am ajuns sa ma citez io pe mine

in treaba de mai sus nu faceam nici o aluzie la fete care au plecat din motive de suparari diverse, nu simt nevoia sa deschid cutia pandorei, zau...

ce vroiam sa spun este ca unele mamici au timp mai putin + preocupari diferite decat discutiile de pe topic, prin urmare nu mai simt nevoia sa impartaseasca pareri sau sa imparta pupici . sau nu mai au nimic de aflat, cresterea copilului este acum sub control, viata merge inainte si fara mamicile-prietene virtuale...

si eu am timp mai putin, mult mai putin, dar sunt egoista si nu renunt la singurul loc in care refularile, frustrarile si temerile mele (inca) isi gasesc loc de descarcare iar dn motivele obiective este ca in continuare aflu lucruri care ma privesc pe mine si pe copiii mei...

mi-ar face mare placere sa intre multe fete sa mai spuna macar daca sunt bine copiii, daca merg la gradi, daca s-au schimbat, daca este mai frumos sau mai provocator acum, ca isi trambiteaza personalitatea... dar... daca asta e alegerea lor, nu pot decat sa ma gandesc ca prietenia asta e totusi virtuala si... atat valoareaza...

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

cat despre puiul meu, in sfarsit a cedat febra, a dormit toata noaptea si nu a mai trecut de 37.5...
de exact o saptamana se chinuia. sper ca acum trecem incet-incet peste tura asta. e mai veselutz si sper la o zi buna. ma bucur ca am stat cu el zilele astea, cred ca i-a prins bine si lui ca mami a fost langa el clipa de clipa

sanatate la puiuti si fiti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

neatza!
madaluta, merci de poze, mi-a fost dor sa va vad. ai 2 copiii minunati, absolut minunati. briana e o frumoasa si seamana atat de tare cu dariuus! sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei
acs, varicela? of... poate scapa toti 3 bursucii odata :)... am vazut ieri pozele voastre, sunt frumosi foc bursucii tai. sper sa scapati usor cu varicele asta
laura, dianarus, sanatate la puiuti!
dianarus, am uitat sa intreb , da-mi un sms seara ca sa imi aduc aminte sa sun
donia, (frezii bineinteles) ... asa simt si eu... desi mi-e f greu sa mai scriu 2 vorbe din cand in cand, ca nu gasesc timpul si elanul necesar ... sa stii ca e plina timiosoara de frezii!
mi-a venit sefa, mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

In dimineata asta ma plang: A inceput si Victor cu varsaturi si dureri de burtica. Ioana nu are bubite inca; tot febra. Nu poate manca decat cate putin-putin, cu toate ca cere si ii e foame. Cum mananca mai mult decat una-doua imbucaturi, cum varsa si se plange de burta. Maria e plina de bubite si cam intoarsa, dar atat. Sper sa vin cu vesti mai bune dupa weekend.

Dbunny, cred ca ai dreptate. Ma gandesc la alt cadou pentru aniversare.

Diana, ma bucur mult ca i-a scazut febra lui Marc! Multa sanatate!

Donia, e tare scump Cristinel si povestesti foarte frumos despre el si Roxana. Chiar daca soacra ii sacaie inconstient, cred ca e foarte mandra de ei, nu?

Lacramioara, multumesc de sfaturi. Citisem si de bai cu bicarbonat, dar o sa ma rezum la dusuri.

Dia, multumesc! Ce mai face Oana?

Ruxandra, cum e Matei?

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ieri, spre seara, l-am operat pe M de strabism. Operatia propriu-zisa a durat cam 1 ora; cu tot cu inducere/trezire cam 2 ore. Cu anestezie generala, intubat, monitorizat, blabla.

Dianarus, si noi am luat in considerare operatie afara, dar am ales totusi Ro ca sa nu-l mai supunem pe M unui stres suplimentar.. avion, hotel, locuri straine. Plus ca -in cazul nostru- sunt necesare multe&dese controale post-operatorii. Dar noi macar beneficiem de avantajul Bucurestiului..

Dupa multe framantari si culegeri de informatii in dreapta/stanga am optat pt una din clinicile private, la o tanara dna doctor scolita si prin Deutschland. Analizele necesare ne-au dat niste batai de cap.. initial i-au iesit leucocitele prea mari .. asa ca ne-am distrat cu uroculturi repetate/exudate/etc. Pana la urma toate au iesit negative si a fost declarat apt de operatie. Sa nu uit: in caz de suspiciune de infectie urinara, este o analiza de o mai mare acuratete decat clasica urocultura: se cheama proba Stansfeld Webb (ADISS). Numai ca trebuie prelucrata in maxim 2 ore de la prelevarea probei.. altfel n-are rost.

Matei a stiut mereu ce se intampla, a fost de fata la explicatiile/discutiile cu dna dr si cu anestezistul.. ba chiar era curios sa stie cu ce il opereaza, cum este in sala de operatii, lalala. Atat anestezistul cat si chirurgul ne-au felicitat c-am adoptat tactica sinceritatii. Astfel M a fost extrem de cooperant, plus ca a adormit linistit, si s-a si trezit linistit din anestezie.. stia la ce sa se astepte.. inclusiv ca o sa fie ametit (ieri in parc imi arata cum e sa fie ametit si facea pe cetateanul turmentat ) sau ca o sa aiva senzatie de "nisip in ochi". Toata lumea l-a laudat.

Peste asta am trecut, se pare, cu bine. Sa vedem si mai incolo..

Multumim pt gandurile bune.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Off Acs,

Apropo de lotiune pt calmarea mancarimilor in varicela. Unei prietene, pe care-a apucat-o pe meleaguri straine, medicii de acolo i-au recomandat crema CYTELIUM de la Aderma. Ne-am luat-o si noi... cand asteptam ultima data varicela..

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

ruxandra, ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie. sper ca rezultatele sa fie foarte bune si refacerea foarte rapida. felicitari si din partea noastra curajosului matei!

cat despre locul operatiei... inca suntem in cautari. cert este ca incercam sa evitam spitalul de stat, deci muresul sau clujul pica. am mai trecut printr-o operatie si amintirile sunt... nu mai spun nimic.

acs, greu trebuie sa-ti mai fie cu 3 bolnavi! mi se rupe sufletul cand ma gandesc... mi-e mie greu cu unul maxim doi bolnavi, tu cum te descurci cu toti trei? esti acasa, sau cine e cu ei azi? of-of... sper sa-si revina rapid cu totii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deni_de spune:

Fetelor, scuze ca dau buzna, dar nu gasesc alta solutie.

pt. dianarus78

Am incercat de citeva ori sa-ti scriu PM dar nu reusesc. Nu primesti mesaje private- imi apare mie.
Eu sint in Germania, am operat copilul de polipi si vroiam sa-ti impartasesc din experienta noastra. Acum vad ca luati in calcul si operatie in Germania. Daca doresti, poate putem sa te ajutam. Explica-mi doar, cum luam legatura pe PM.

Deni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ruxandra, multumesc! Am notat si-l pun pe Stef sa caute diseara.

Diana, sunt la serviciu, dar ma concentrez cam greu la treaba. Acasa e mama cu bursucii. Ei sunt cumintei, chiar mult mai linistiti :( si ceva maraiti. E si normal, caci nu se simt bine. In weekend o sa stea cu mine; nu-mi e greu, doar ca ma doare sufletul sa-i vad bolnaviori. Cand o aud pe Ioana ca-i e foame si nu poate manca... Macar bifam varicela si scapam de ea pentru totdeauna.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ruxandra refacere rapida, ai baiat mare si curajos. Si pe noi ne paste o operatie cu toate ca chirurgul infantil ne tot amana in speranta altei optiuni, dar daca nu se poate
Am notat Cytelium de Aderma...(Aderma la noi este marca scumpaaaa)

dianarus deci ce antibiotic ati luat? te-am intrebat de siropul de muguri de coacaz...mai dai? aseara m-am gandit la tine-am doua sticlute neincepute, una de aerius, si alta de Romilar( f f bun pt tusea seaca, nocturna, din piept, etc, arunca cu ceva in mine daca va trebe si vedem cum facem)

acs ca parinte...arata bine o bijuterie primita...dar copilasu nu se va bucura prea mult de bijuterie...vorbeste si cu mamica copilasului sa vezi...ce-o intereseaza si pe ea...

pe Asiza am prins-o aseara nitel pe net, e ok, denis superincantat la cresa, va spune ea cu ce e ocupata...pe cine n-am mai citit de multisor iar, e Flore, Aelita, anateo...
Adinazot e in concediu?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput