Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (209)
Raspunsuri - Pagina 16
lizzy spune:
hello girls! ![]()
nu-i mai bine, a facut rezistenta la antibiotic, si cum exudat nu se poate face, ne jucam de-a ghicitul... ce alt antibiotic il ajuta? dar azi e mai bine decat aseara cand am ajuns iar la urgenta, i-au schimbat medicatia...
asa ca sper ca suntem pe drumul cel bun.
also, ce-am aflat de la orl, de pe net, de la donia si mamaana si ale dragute care ne iubesc si ne scriu frumos
...
polipii se opereaza si sub 3 ani daca sunt otite repetate, daca respira pe gura mai mereu, daca se trezeste noaptea, daca sforaie. ne incadram cu succes
prin urmare suntem pe punctul de a lua decizia sa-i scoatem polipii primavara asta. se face cu anestezie generala, recuperarea este relativ rapida - 24 de ore mi s-a spus la mures. daca totul e ok si estimarea costurilor este rezonabila il vom opera in germania. aici NU. motive am 1000, nu le insir.
momental
e cu puroi in nas si gat, curge efectiv... urechi dureroase. am fost mai atenti in ultimul timp si are momente in care nu reactioneaza prompt la stimuli zgomotosi. cu alte cuvinte nu aude la fel ca acum 6 luni cand, treaz fiind, tresarea la fiecare scartait de usa. cautat si intrebat... infectiile repetate = risc de hipoacuzie = risc de intarzieri in vorbire.
prin urmare, da, fiecare copil are ritmul lui DACA e sanatos. pe fond medical insa pot aparea probleme care nu mai tin de "ritm". intuitia nu ma inseala...
sper sa pot sa-i fac si test de auz cat de curand. n-as merge pana la bucuresti doar pentru asta. in mures nu am gasit nici macar la privat aparat pt varsta lui. mai cautam...
in alta ordine de idei am fost nevoita sa-mi iau medical 3 zile. bona s-a imbolnavit de la marc, iar el era mai rau, nu avea cine sa-l tina in brate non-stop asa ca sunt acasa zilele astea. medicamentele cu pacalici, ceai cu seringa, nani in brate, joc putin, marait mult... dar speram la mai bine zilele ce vin.
fiti cuminti, va dorim sanatate!
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Laura13 spune:

ieri a fost ok. azi 39.5 la 4h. ma duc la pediatra pentru antibiotic. se pare ca nu am scapat.
dianarus multa sanatate lui marc si bonei si putere voua.
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dbunny spune:
dianarus eu imi aduc aminet ca v-a mers bine un timp dupa cura cu siropu' de coacaz negru... nu mai incercati ? si da, otitele-s periculoase pt auz, chiar si otitele nedureroase
madaluta ce seamana Briana cu Darius
laura dupa cum vezi majoritatea copiilor nu trec de 15kg. Prietena mea are copil de 23 de luni, si cantareste 16.500(cam cat Dani al meu) si-a fost luata in evidenta cu copil predispus la obezitate...
Mananca variat Dani tau? e activ? vesel? Conteaza si calitatea nu doar cantitatea![]()
ramsan eu la finuta mea i-am cumparat un sac de dormit, un sac de lanita alba pt scos bebe din spital sau plimbat in carucior si-un set de hainute. Cand i se vor face gauri in urechi ii iau cercei...probabil si bratara gravata, si pretentiile bisericii...
dia pan' la urma ce-ai hotarat? bona, job, cresa...
mamaana... sa treaca repede iesirea caninilor
ruxandra sa treaca repede si bine d day
dandusaaaaaaaaaaaaaaa
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
acs spune:
Diana, Laura, multa sanatate puiutilor! 
Madaluta, intr-adevar semana Briana cu Darius. Frumosi amandoi!
Am rasfoit putin blogul. Imi place :).
Ramsan, multumesc!
Dbunny, bratara gravata mi se pare un cadou frumos si pentru ruperea turtei, nu? Inca putin si doi dintre finutii nostri fac un an.
Ioana mea a varsat si ieri si azi. Are gatul rosu si face febra (maxim a avut 39). Inca nu are bubite. Sper ca toate manifestarile astea sa fie de la varicela si nu alta minune.
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui acs Dbunny, bratara gravata mi se pare un cadou frumos si pentru ruperea turtei, nu? Inca putin si doi dintre finutii nostri fac un an. Ioana mea a varsat si ieri si azi. Are gatul rosu si face febra (maxim a avut 39). Inca nu are bubite. Sper ca toate manifestarile astea sa fie de la varicela si nu alta minune. |
Aici bratara la nou nascut e ceva tipic, si minuscul
. Dra la un an nu stiu...adica la un an umbla, merg se agatza...rup si pierd bratara
Dani a avut 3, una de la 3 luni, si inca 2 pe la 6 luni...dar nu prea le-a purtat, sincer cred ca-s de evitat bijuteriile la copii
Saracuta Ioana, ma duc sa dau un goggle cu varicela, ca nu tsiu nika...asa incepe? cu febra is rosu-n gat?
Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Donia spune:
V-am zis cat de dragut e? Cu toate eforturile (inconstiente) pe care le face soacra sa-l enerveze, e atat de dragut! E atat de dulce, sugubat, rade, e vesel, are luminite in ochi ca la pomul de Craciun, acum vine, acum fuge, ma innebunesc dupa el! L-as manca, dar nu sta... norocul lui
are instincte bune de supravietuire.
Mey, tot citind cu greutatile, ma intrebam daca e posibil sa fie stricat cantarul doctorului... hai sa zic ca poate e, dar nu cred sa fie stricat cu mai mult de un kil... hai si doua... deci vreo 17 kile tot are. Desi nu cred, ca 15 avea de mult de tot...
Si culmea stiti care e? Ca de cate ori ma uit la pozele voastre, fulguletii vostri imi par de multe ori bine dezvoltati, zdraveni, copii mari, pe cand al meu in realitate imi pare bebelus ![]()
Ca greutatea e una, dar mie imi pare tare finut... are falcute, probabil de la supt indelungat, dar altfel pot sa-i vad coastele, are manute finute... un dulcic!
Pe de alta parte, el s-a nascut cu 4300 si mereu a fost cu greutatea cam peste medie. Doi la mana, Roxana si ea a fost mereu peste medie, pana pe la 3 ani cand a inceput doar sa se lungeasca si n-a mai luat in greutate pana spre 6 ani.
Si nu in ultimul rand, motanul lui a_deju parca avea de mult 18kile... sau m-am ramolit de tot?
Hai ma a_dejule, vino sa ne mai spui vreo doua! Esti in campia muncii?
ruxandra, azi l-a operat pe Matei? Cum sunteti? Bre, tu numai dai cu bomba si dispari, hai si lamureste po****tia!
Laura, dianarus, sanatate fulguletilor, sper sa fie bune tratamentele de data asta!
acs, si pe aici folosim calamine, e o lotiune impotriva mancarimilor.' Sper sa nu va chinuie prea mult varicela!
madaluta, nu pot sa cred ce-a crescut Briana, deja ai doi copii maricei, imediat o ia si ea la pas! Bravo, mamico!
Katrinelu, macar de Julia doo vorbe, pleeeease... si vreo douj de poze...
Auziti, da' ma lamureste si pe mine cineva, ca poate am pierdut multe in perioada mea de butoi, asiza e suparata de nu mai intra? Si Teutz, deloc, deloc??? Mai stie cineva ceva de ea?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
apai multe fete nu e suparate, dar nu gasesc timp, chef sa intre... sau nu-si mai gasesc locul p-aci... 
deh, fulgii cresc, minunatele cresc si ele 
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianarus78 sau nu-si mai gasesc locul p-aci... ![]() |
Maaaaai, tu stii mai mult de-atat...
Acum... cum sa spun eu ca sa nu supar pe nimeni?
Ca sigur, sigur, nu vreau sa supar pe nimeni.
In perioada aniversarilor de fulguleti a fost o oarecare efervescenta pe aici, au intrat si multe mamici pe care nu le mai vazusem de mult si mi-a placut!
Si speram sa continue starea aia!
In al doilea rand, cand eu am cazut in butoi, m-am gandit ca e frumos sa anunt caderea
In al treilea rand, eu nu tin sa avem numar record de postari, dar in anii astia de cand tot postez aici, m-am legat de voi. Si ma trezesc uneori intrebandu-ma ce mai face x sau y sau de ce ne-au parasit... de ce nu insemn si eu mai mult pentru ei, ca macar de un "la revedere" sa am parte...
Sicer, asta m-a deranjat si atunci cand s-a creat subiectul ala cu regasirile... nu faptul ca au plecat oameni, ci CUM au plecat. Ca dupa ce mai mult de un an ne-am pupat si imbratisat, nici macar "la revedere" n-au spus unii...
Apoi imi spun ca nimeni nu imi e dator cu nimic, intr-adevar, si ca fiecare decide pentru sine si ca nu trebuie sa imi dea mie raportul...
Tot felul de sentimente contradictorii
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
madaluta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Donia
Maaaaai, tu stii mai mult de-atat... Acum... cum sa spun eu ca sa nu supar pe nimeni? Ca sigur, sigur, nu vreau sa supar pe nimeni. In perioada aniversarilor de fulguleti a fost o oarecare efervescenta pe aici, au intrat si multe mamici pe care nu le mai vazusem de mult si mi-a placut! Si speram sa continue starea aia! In al doilea rand, cand eu am cazut in butoi, m-am gandit ca e frumos sa anunt caderea In al treilea rand, eu nu tin sa avem numar record de postari, dar in anii astia de cand tot postez aici, m-am legat de voi. Si ma trezesc uneori intrebandu-ma ce mai face x sau y sau de ce ne-au parasit... de ce nu insemn si eu mai mult pentru ei, ca macar de un "la revedere" sa am parte... Sicer, asta m-a deranjat si atunci cand s-a creat subiectul ala cu regasirile... nu faptul ca au plecat oameni, ci CUM au plecat. Ca dupa ce mai mult de un an ne-am pupat si imbratisat, nici macar "la revedere" n-au spus unii... Apoi imi spun ca nimeni nu imi e dator cu nimic, intr-adevar, si ca fiecare decide pentru sine si ca nu trebuie sa imi dea mie raportul... Tot felul de sentimente contradictorii Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
subscriu la toate punctele...dar cand am timp intru si la "regasiri" si-mi arunc un ochi sa vad ce mai fac, chiar daca atunci am fost ranita sa zic asa. acum mi se face dor uneori sa mai citesc ce au mai facut...
cand m-am apucat sa-mi fac blogul am luat la rand aproape fiecare capitol de la odisee, aproape pagina cu pagina si am salvat mesajele mele... doamne cate amintiri m-au napadit...Imi venea sa iau postari intregi sa le dau aici copy/paste k sa va amintiti si voi...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
iulia-stefy spune:
Salutare!
Dia, ma bucur ca sunteti bine.
Ruxandra, asa stiu si eu cu otitele. CAnalul intre nasuc si urechiuse e in linie dreapta la vartsta asta, dar pe masura ce cresc, in zona nasului canalul se adanceste, parca si mucutii nu mai ajung la urechiute. Asta e explicatia pe intelesul.... meu data de pediatra.
acs, Calamine e o solutie care se da pe piele, pentru a calma mancarimea. Ca pasta de apa, alcoolul mentolat nu si-au facut efectul. Am incercat....cate si mai cate in 5 zile. Ea a tinut-o 5 zile si 5 nopti ci febra 40 pe perioada eruptiei.
Cu baia, o clateam cu dusul cu apa dezmortita, si o tamponam usor cu prosopul, sa nu sparg bubutele, ca la apa se inmoaie si se sparg. Pe noi ne-a tinut 2 saptamani pana s-au uscat de tot, nu puteam s-o tin atat nespalata. Am tinut-o pe perioada eruptiei, doar cu spalat la fundulet, dar si acolo era plina de bube si apoi mi-am facut curaj si am clatit-o si in rest. La fel mi s-a recomandat si mie, fara baie de la spital, dar pediatra a zis ....ca trebuie un pic clatit... dar atentie mare la sters.
Si la noi cam tot asa a debutat varicela....
madaluta, ti-am admirat minunile cu ochii albastri... ce bine seamana... si tu ce bine arati mami.... Sa va traiasca minunile si sa fie sanatosi!
Diana, imi pare sincer rau ca nu e mai bine. Nu pot decat sa va urez multa sanatate si tie putere sa treci si peste asta.
pentru o mamica curajoasa. Am citit ce ai scris referitor la otitele repetate si stiu ca am citit si eu ceva asemanator.
Laura, tie multa putere si lui Dani sanatate multa.
Donia, si Stefy e mereu peste medie, ca la nastere a avut 4 kg si in tabele scrie ca fetele au maxim 3.900 la nastere, si de aici mereu suntem peste... Am grija cu dulciurile si pastele fainoase, dar asta e, mie nu mi se pare ca ar avea vreo problema, dar recunosc ca uitandu-ma pe tabelul afisat pe perete in cabinet la pediatra ma mai agit si dansa ma vede si ma cearta.... Mereu imi spune sa nu mai agit.
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)