Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (209)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ramsan, ce fel de aerosoli ajuta la reducerea polipilor inflamati?

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

vesti de acasa: nu mai are febra, adik un 37.5, dar e ca si cum nu ar avea.
multumesc fetelor de raspunsuri. la dc de fam am fost aseara, fara dani. mi-a dat antibiotic numai pe baza povestilor mele, fara consultatie, fara nimic . maine la 6 mergem la pediatra, vedem atunci ce e de facut.
pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

ramsan, ce fel de aerosoli ajuta la reducerea polipilor inflamati?

Am facut cu ser fiziologic combinat o treime cu o treime dexametazona si o treime de fluimucil fiole, pentru reducerea inflamatiei, vreo trei zile, apoi am facut doar cu ser fiziologic. Revin maine cu detalii daca gasesc si reteta de la dr. Sanatate!

Ramona

Bebita din burtica 8+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Diana, Colargol sau Protargol prepearat in farmacie cate 1-2 pic/nara de 2-3 ori pe zi ajuta la micsorarea volumului polipilor.
Aerosoli poti face si cu ACC, fluimicil. ACC albastru parca.

No si ce? Daca nu-s de acord cu tine...ba da esti o femeie foarte puternica, si un om...mare boier, mare caracter....si nu te plangi deloc. Oamenii care se deschid asa (vb despre ce li se intampla ca-s bune ca-s rele) imi creeeaza confort si imi dau convingerea ca nu se ascund. Mototoala sa fii sa tii in tine. Pe mine asa bine ma remonteaza cand ma descarc aici sau cuiva. Parca deja am trecut greul 90%. Mai zic io...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2

Mergi la inceput

Bambo, iesi si tu la inaintare si zi ce creme folosesti.
Pe bune, fetele cu ten uscat ce creme folositi si va fac bine de fapt cred ca e mixt pe zona T. Folosesc acum Avene e f buna dar cam scupa si intr-o luna maxim o dau gata.

Asiza, nimic, nimic. Ce face Denis? Dar tu?

A-deju ne-ai cucerit, ne-ai parasit si tot asa. Hai azi fa bine si cucereste-ne iar

Roxanico, intri prea rar, pe bune Io-s nitel suparata pe tine. Macar in weekend fii purtatoare de cuvant si la noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

kiki, merci ca mi-ai adus aminte de protargol. are cine sa-mi prepare.

ramsan, da, te rog cauta-mi reteta. am aparat de aerosoli si am sa-i fac din proprie initiativa, medicul nu mi-a recomandat in mod special. mai greu va fi sa le combin, trebuie sa fie 100% acuratete la preparare, nu e de joaca...

azi am cerut de la dr de familie un istoric medical al lui marc. initial am vrut sa-l fac eu, am cerut dosarul lui. mama cat e de gros! a zis tanti dr ca-l face ea, ca nu-i inteleg scrisul. apoi il dam la tradus si-l trimitem pt evaluare...

Mergi la inceput

Nici nu stiu ce sa zic. O fi adevarat? Dar cred ca de acul il evit http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133854

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Donia, Maria mea facea des otite cand era micuta (din fericire nedureroase, dar nu mai auzea bine). Una din otite nu-i trecea (a tinut-o mai mult de doua luni), cu toate ca primise si antibiotic. Am fost la un doctor renumit (cel putin asa spunea pediatra) care, in afara de tratament (ce a mers, din fericire) ne-a spus urmatoarele: daca otita dureaza mai mult de trei luni, punem tuburi in urechi. N-a fost cazul. Prietena mea din Belgia mi-a spus ca aceste tuburi sunt des intalnite la ei.
Ai dreptate, astea nu-s probleme grave.

Laura, ma bucur ca e mai bine Dani!

Diana, sunt de acord cu Kikineata: esti puternica! Te admir cum reusesti sa rezolvi toate problemele si sa cresti doi baieti minunati!

Ramsan, felicitari lui Rares pentru desene si pentru imaginatia cu care inventeaza jocuri!
Mai ai putin si scapi de greturi. Sarcina usoara!
Eu pastrez desenele pe care le fac fetele mele, caci Victor deocamdata nu reuseste decat mazgaleli. Mi-a tare drag sa le privesc din cand in cand. Pe cele mai noi le lipesc cu scotch pe usa din camera lor si sunt foarte incantate.

Danutz, sa aveti parte de o vacanta de vis!

Ruxandra, ce mai faceti? Cand ii tinem pumnii lui Matei?
Oare s-or fi redeschis patinoarele?

Kiki, file de Pangasius le dadeam copiilor :(.

Pentru cine dorecte: multi bursuci

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

acs, cu intarziere si scuze, La multi ani pentru Ioana , sa creasca mare si sa aiba parte numai de bucurii!

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Asiza, nimic, nimic. Ce face Denis? Dar tu?

A-deju ne-ai cucerit, ne-ai parasit si tot asa. Hai azi fa bine si cucereste-ne iar

Roxanico, intri prea rar, pe bune Macar in weekend fii purtatoare de cuvant si la noi

Subscriu!

Cristinelu e mai bine azi, noaptea trecuta nu s-a trezit deloc, i-a revenit pofta de mancare... Doamne ajuta!
Cand am fost la doctor l-am cantarit... 19 kile! De abia il mai ridic uneori. Si nu-i gras, are doar falcute, in rest e tot o fibra

dianarus, eu, puternica? Da... pana cand nu sunt puternica si cad in depresii...
As spune doar ca am avut experiente de viata diferite, poate, si ca lucrand ani de zile cu oameni cu adevarat grav bolnavi, adulti si copii, reusesc sa ma pastrez mai relaxata cand e vorba de boli din astea mai des intalnite in copilarie.
"acum ma zbat, ma agit, ma stresez" - uite, eu nu pot sa traiesc asa, dupa cel mult 2 zile din astea ma consum, ard si apoi trebuie sa renasc in ziua urmatoare si sa ma calmez, ca altfel ajung la nebuni... Lucram mai demult cu o psiholoaga care ne tot vorbea despre "igiena psihica", mi-a placut termenul si eu am mare nevoie de asa ceva, gandurile negre, grijile, trebuie sa fie puse in sertarul lor si scoase doar cand le vine vremea, ca altfel as fi numai in butoi toata ziulica si nu e bine.
Na, vorbim in principiu , ca nu reusesc nici eu mereu cu igiena, insa incerc sa ma protejez cat pot.

danutz, ti-am mai zis, da? Astept poze cu descrieri , eventual faci un blog cu fiecare zi de calatorie. Am citit asa ceva cu o calatorie in Franta, organizata la fel ca a voastra, si mi-a mers la inima, parca am fost eu acolo... si vreau si in Portugalia!

ramsan, grija la samburel! Sunt sigura ca ii e bine acolo, dar te va linisti si ecografia.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

acs, m-am delectat cu pozele, ce distractie faina la petrecere, ce distractie faina in zapada si ce mi-a placut de Rila plangacios Dintre matusa si unchiul, care e ruda de sange cu cine? ca mi se pare ca voi semanati toti acolo, dar parca mai degraba as paria pe matusa ca asemanare (la prima vedere am avut impresia ca are piciorul in ghips ) dar cu unchiul la apropiere... deci?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput