*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Am mai pus poze noi cu ocazia implinirii a 3 luni
http://family.webshots.com/photo/2419964760104281140SvjqNr
Acum mergem sa mai vizionam si noi ceva poze noi pe care nu le-am vazut inca

ps. mai stiti ceva de MariaK ??

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Cautai povestea nasterii bebelinei si imi prinsei urechile...uff...dar o gasi pana la urma...ma duc sa o pun la semnatura...

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Salutare... aseara ne-adr. Suntem ok, crestem, la doua luni avem 5100 g si aprox. 60 cm. Am facut si cele doua vaccinuri Infarix hexa si Rotarix. Suntem bine.dr ne-a dat prventiv sa luam la 6 ore Eferalgan. Mai ia cineva pt asa ceva? sau a luat cineva asa ceva pana acum?
Suntem bine, mumtumim Bunului Dumnezeu bine in continuare.
Sanatate multa la toata lumea. Va

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 9+ saptamani
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Am reusit...gagici eu ma duc la somnic...pisi a adormit si suntem singurele, tati e plecat ...somn usor...

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Salutare... aseara ne-adr. Suntem ok, crestem, la doua luni avem 5100 g si aprox. 60 cm. Am facut si cele doua vaccinuri Infarix hexa si Rotarix. Suntem bine.dr ne-a dat prventiv sa luam la 6 ore Eferalgan. Mai ia cineva pt asa ceva? sau a luat cineva asa ceva pana acum?
Suntem bine, mumtumim Bunului Dumnezeu bine in continuare.
Sanatate multa la toata lumea. Va

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 9+ saptamani
pozele mele

Da, si noi am luat preventiv dupa infarix un eferalgan de 80mg. Si unul la 6 ore.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Mar_ysa felicitari pt. micuta crestina , am vazut pozele de la botez sunteti frumosi si eleganti , asta seara vad ca e seara gagicilor singurele ...tot fara tati suntem si noi , dar noi nu adormim decat pe la 00-01 asa ca acum caut un film sa pun pe laptop
Monicus noi i-am pus 2 supozitoare in ziua cu vaccinul de paracetamol si a doua zi inca unul , preventiv sa nu face febra , cred ca la fel e cu eferalganul

PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Ieri am schimbat ora de imbaiere a Piticului si anume in loc de 22,30 cum era pina acum , am inceput baita la 21,30 . Booonnnn , toata famelia mobilizata si in consens . Am preconizat ca Piticul va reactiona cumva , adica va da trezirea ceva mai devreme dar am gandit ca e mai bine sa incepem de pe acum , sa facem un efort colectiv si sa incercam stabilizarea pe la ora 21,30.
Boonnn. Facem baitza , papam , ne culcam pe la 22,45.

Pe la ora 02 fara ceva (nu m-am uita la ceas cind m-a trezit)Piticul da semnalul. Ma asteptam asa ca mi-am luat picioarele la spinare si am mers in camera ei , am alaptat-o si a adormit la san.

Ma intoc in camera era ora 02,08. Ma culc , adorm , visez ceva si ma trezesc intr-un sunet asurzitor de obiecte clincanitoare pe parchet. Ce se intimplase ? Soata obisnuita sa doarma la marginea fara noptiera uitase ca acum avea linga pat noptiera si zdranc ii bagase un cap iar tot ce era deasupra , pe noptiera era aruncat pe podea. Am adunat , am pus la loc , ne-am culcat . Era ora 03, ma gandeam ca pina la ora 6,30 cind intuiam ca va da Piticul scularea mai am ceva. Bonnnn.

Iar adorm , iar viserz iar inhrrrr.....barbatu-meu sforaia de zor cu fata in sus. Imi sare mushtucul : "Beiiii...tu esti hotarit sa imi faci noatea alba ?" Soata isi ia jucarelele si se muta in sufragerie.Ora 4 fara 20 , plec sa fumez o tigara . Bonnnnn.Zic hai ca tot mai am vreo 2 ore.

Aiurea la 5,30 tipa fie-mea. Visa . Eu si barbat-meu in no time eram amandoi in camera ei sa vedem ce are. Ii dau tzatza , o ia , maninca bine , adoarme.

Bonnn zic eu hai ca pina pe la 8 cind vrea tzatza mai pot recupera. Hmmmm uitasem un amanut : desteptatorul soatei pus la 6,30 . Il aud , strig la el : Ceasuulllll, trezeste-te!!!!(are obiceiul sa inchida telefonul si sa adoarma la loc.

Boonn bag capul la cutie , pina la 8 tot mai e ceva de dormit. Ei as pe la 7,30 fie-mea da semnalul de foame.

O iau linga mine in pat , dam tzatza , ne schimbam , ne hlizim , ne gangurim se freaca la ochi : ura , semn bun ! Adormim amandoua.

Ora 8,31 suna tata : sa nu uiti ca astazi esti programata la primarie sa iei cv. trusoului , sa ma suni cind esti gata !!!

Ma rog pe la 9 ,30 fie-mea vrea iar papa si nu mai adoarme bineinteles cum era obisnuita adica pe la 9,30 -9,45 ci la 10,05 .

Ma apuc incep ciroba de perisoare , pe la 11,30 vine tata : hai !

Eu : Pai stai dom"le ca trebuie alaptat Piticul .
Tata : Aaaa bine . Si cind se trezeste?
Eu : Pai cam pe 12,30 -13.
Tata : Pai nu e bine , trezeste-o ca pe la 13 astia de la Primarie inchid.
Eu : nu imi vine sa trezesc copilu"
Tata : trezeste-o ca altfel pierzi programarea.
Eu : Da-o incolo , renunt la trusou.
Tata : hai ma ca nu se intimpla nimic daca o trezesti un pic mai devreme.

Boonnnnn : o trezesc , o alaptez , vine si mama in procedura de urgenta sa stea cu Pici.

Ajungem la Primarie iau cv. trusoului , plec la Real sa ii cheltuiesc. Iau cite ceva pt. Pici - o jucarie zonaitoare , clema pt. suzi , etc...
Cind eram la casa ma suna pediatra : pot veni astazi sa facem Rotarix-ul !!! Treci sa ma iei ?
Io , dupa ce ma amanase aproape 2 saptamni : daaaa...!!! Hai ca trec.

Ajungem acasa : Pici cam maraita , ciorba la foc mic pe aragaz .Ma rog...
Dam Rotarixul , scoate si putin cu limbuta ca s-a cam grabit pediatra si i-a pus cam mult in ultima inghititura.

Dau tzatziii regulamentar , termin ciorba si ma intorc la Eva unde am stat pina acum - e foarte maraita, nu vrea sa doarma , plinge cind sta in pat , agitata la culme cind suge

Il astept pe soata....ca sa imi spuna : nu stiu , ciorbei asteia ii lipseste ceva !

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

...superrrr povestit

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Dandusa iubita la ora asta sunt , vorba fetitei unei prietene, panka! Sunt curioasa cum se va comporta in noaptea asta. Nu ma refer neaparat la trezire ci la temperatura.A prezentat citeva din reactiile adverse : a facut multe partzuri , a fost extrem de irascibila si cred ca a avut si ceva crampe pt. ca se tot stringea la burtica. Sper sa nu faca si temperatura.

Monicus noua ne-a fost indicat sa punem Paracetamol supozitor numai in caz de febra . Pina acum vad ca e bine. In afara faptului ca a fost foarte maraita , agitatata , nu a vrut decit in brate , ne-a tinut numai intr-un deedeee sau gheeegheeee sunet pe care il face cand este vadit suparata , constat ca e ok. Sper sa nu aveti probleme. Multumim pt. ordinul care aduce modificari privind calcularea indemnizatiei CIC - aici are la final sti****ta ne-recalcalcularea indemnizatiei daca adev. salariala a fost deja depusa , in celalalt parca nu era. Sau e posibil fiind seara sa nu fi observat eu !

Alra maine ma cantaresc. Aveam ultima data 66,2 kg. Deci am mai scazut un kg. Ma apropii de 60 kg .Si nu , pe ala nu-l pun in locuri nevizibile ci in locuri cit mai susceptibile de a-l lua in picioare , sa nu uit unde trebuie sa ajung. Multa bafta cu kineto. Ma bucur ca dai jos constant. Eu alerg dupa covoras pt. aerobic si parca vad ca tot de pe net ajung sa dau comanda.

Revin maine ca acum imi clincanesc ochii in cap.

Sa aveti o noapte cit mai linistita mamici!

Edit - Criss am vazut pozuci. Maaamaaa ce bine arati ! Silueata , silueata foc. Si Paula ....o zinica. Pare ca a fost cumintica. Sa fie sanatoasa si norocoasa crestinutza !

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu am nervi si nu pot dormi.

Am umblat azi la toate magazinele din Obor dupa o palariuta alba/rosie pentru botez, nimic cum vroiam, in final i-am luat o caciulita crosetata si ma mai gandesc daca i-o pun.
Criss, Marysa, ce trio reusit in poze, frumoaselor!

Mirtha, si eu tot asa o noapte nasoala am avut. Numai ca de dimineata dupa ce a scos aerul, s-a trezit si Ana si a inceput pitica sa rada in hohote, superb, tare am savurat momentul ca am provocat-o si a repetat figura de 2 ori.
Si zici ca fumezi?
Serios vorbesc ca daca nu fug kilogramele de mine ma apuc si eu de fumat, cred ca-i calea cea mai usoara sa dau putin jos fara efort mare , ma oftica tare rau situatia si sotul care parca in ciuda imi face cu papa bun la nasul meu. Si o pauza de forum ca nu se mai poate, ma bucur pentru fetele care au rezultate sau sunt slabute din fire dar fiecare mesaj legat de kilograme imi aduce aminte de situatia mea si imi induce o stare de genul . Suna a depresie? Cred ca da, sau cel putin sunt tare aproape de ea, mi-am gasit motiv.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Mirtha multumim frumos , da a fost cumintica la botez , nici in apa nu prea a protestat , mai asteptam poze si de la voi !
Eu incerc sa duc munca de lamurire (degeaba cred) cu cei care calculeaza CIC -ul ca mi-l recalculeaza chiar daca am depus dosarul in 15 ian. si nu mai tin cont acum de luna noiembrie 2007 ca fiind a 12-a luna (initial asa mi-au cerut adeverinta) , acum imi iau in calcul de 2 ori luna octombrie 2008 , ceea ce ma dejavantajeaza cu cateva milioane lei vechi ...ce se intampla cu legislatia in Romania e de groaza , nu mai poti fi sigur de nimic !
Gata ma bag la somn ca mi-am spus oful

ps.pupam Otilia cea nervoasa ,poate gasesti maine palariuta , oricum ceva tre sa-i pui pe cap

PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput