Clubul moldovencelor de peste Prut(60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Karina, ce veste minunata!!!!Bravo si felicitari!!!!!
Ce nume ati ales pentru fetita???

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Salut fetelor!!!

Sunt posesoare a unei fetite vorbarete rau!!!!In fiecare zi ne da pe spate!
Asa, cele mai noi sunt asa..."incepe"-inainte de vreun desen de pe tv, "desen" sau "multik", "nu gasesc"-a fost intrebata unde sunt creioane, "caioane"-creioane, "pusti vsegda budet sotza"-cantecul catat de bunica, "te log"-te rog, "kushati", "sosete", "gusi gusi dadada"-ar trebui sa fie gagaga, stie cum se numesc desenele de pe tv, si le spune cand aude ca incepe, mai sunt cateva noi, nu mi le mai aduc aminte. Cert este ca si-a dat drumul la vorbit, si estimez ca la vara va vorbi propozitii.

In rest sunt la servici, si astept clientii!
Azi e o zi foarte frumoasa, sper ca se va incalzi, sa iesim la plimbare dupa masa!

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna

in primul rind felicitari Karinei si micutei gogoase . sa fiti sanatoase si sa va aduceti doar bucurii.

Bravo Oliver, ai fost un curajos . Vero, spun si io ca fetele, nu te grabi cu gradi. Iata la noi e aceeasi problema, o saptamina o fregventam si o luna ne tratam. Data trecuta cind am racit tot aveam problema voastra, doar ca am apucat din start cu antibiotice si s-a tratat fara interventii serioase.

Noi iarasi suntem racite si pe drumul cel vechi. Mor de ciuda. o luna jumate a stat Laura acasa, si dupa o saptamina de gradi iarasi e cu mucalani si febra. dar cel mai tare ma enerveaza educatoarea. Daca stiu ca copilul meu e complet sanatos si la 6 zile de gradi vine cu muci e clar ca nu ea a fost purtatoare de vre-un virus, dar ea imi spune cu niste aere de mucii Laurei de parca ea a virusat jumate de grupa. E o tema la care s joaca batuta pe loc.

Sanatate si numai bine

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

fetelor mai vin odata cu o rugaminte.

O sa va fiu foarte recunoscatoare, rog sa dati un vot (triunghi verde) pe acest site http://pitches.techcrunch.com/pitch/219-blogupp

mercik mult si un wee placut

Bucate

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Hei, unde sunteti, a venit primavara !!!!

Felicitari cu sosirea primaverii. Sa fiti mereu zimbitoare si pline de lumina ca si ziua ce ne aduce primavara in case si suflete.

http://felicitari.acasa.ro/Martisor/Sa-ti-vesteasca-primavara--245.html

sanatate si numai bine

Bucate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

un martishor virtual pentru moldovencele mele dragi:
http://s59.radikal.ru/i166/0903/0c/ff84211ca3e0.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
In primul rind, felicitari bebeluselor care au venit pe lume si mamicelor, Karina si Elena, multa putere, rabdare, laptic si sanatate. Sa creasca fetele mari si dolofene, norocoase si destepte!

La multi ani sarbatoritilor: Rodica, Bogdan, Anca, Ana Sofia, Lucian, si Mariana! Multa multa sanatate, bucurii, zimbete, fericire, bani si tot ce va mai doriti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Fetelor cu mult asteptata primavara!!! La noi prima zi de primavara a venit cu mari ninsori,de cinci ani de cind sintem aici asa ceva nu am mai vazut,niste fulgi...ca copiii au spus ca vad asa ceva prima data,asa ca la noi inca e iarna,nici nustim daca miine copii vor merge la scoala. Acum chiar ca asteptam sa vie primavara,mii dor de mirosul care il aduce.
Va urez o saptamina frumoasa si cu succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salutare mamici de Moldova
de mai bine de un an ma plimb pe acest forum dar abia acum am gasit acest subiect.
se poate sa ma alatur voua?
eu ma numesc Marina, sunt din Moldova- Hincesti dar acum locuiesc in Bucuresti.
pentru listuta, data nasterii - 16.09.1984

o primavara faina sa aveti!!!

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Buna dimineata, dragelor!

Va doresc o primavara insorita, plina de bucurii, dragoste si sa fiti cat mai frumoase!!!!

Bine ai venit printre noi, Marina!!!Si sedere cat mai placuta!Sa stii ca ne bucuram mult ca suntem mai multe...ce de timp a mai trecut de cand ne-am intalnit pe aici cu moldovencele noastre!
Chiar acum te trec pe listuta noastra!!
Si ce de coincidente de nume, avem deja patru fetite cu nume de Sofia, chiar si o Ana Sofia avem!

Mariana, a nins??Eu sper ca la noi sa nu mai ninga/fulguiasca, vreau si eu sa aud pasarele cantand, sa fie soare mult, sa fie caldura...dar nu frig...ca nu mai pot deja, vreau sa scap de hainele astea grele, si sa ma bucur de iesirile in parc cu copii!!!
Cornelia, bine te-am regasit dupa atat de mult timp!!Ce mai face Mirelus?Ai o fetita mare deja...!
Lucia, multa sanatate voua, la fete frumoase, si tie desigur, ca la asa o mamica frumoasa, sa nu aibe si fete pe masura, pai nu se poate!
Alincic, Alina???

Noi am avut un we foarte placut, incepand de sambata, am fost in vizita la prietenii nostri, baietii au facut gratar, fetele la povesti. Duminica am dormit , si pe urma am fost la cumparaturi ptr copii, Alex si-a innoit garderoba ptr gradinita, ca i s-au facut pantaloni scurti si tricouri mici, i-am gasit la Debenhams, seturi pantaloni scurti si tricou cu Ben10, Thomas, iar de Olivia nu mai spun nimic, ca mi-a golit cu totul cardul !Am ramas cu sotul foarte multumiti, urmeaza sa mergem si noi azi fara copii, ca daca tot e luna aniversara, profit la maxim, lasand criza deoparte!
Azi fac tortic cu zgushionka, mi-am luat foi de napolitana, si diseara cand vin ma apuc de pregatit!
Joi avem serbare la gradi, trebuie sa ii iau lui Alex camasa alba, noroc ca mai avem pantaloni de la costum de la nunta, desi ii sunt cam scurti deja, dar pana la vreun eveniment mai important, mai merg si asa!

Alina,

Mergi la inceput