Clubul moldovencelor de peste Prut(60)
Raspunsuri - Pagina 6
alincic spune:
Salut frumoasele!!
Vad ca Carina mai "leneveste"
pe acasa inca.Iti dorim nastere usoara draga. Apropo dar voi ati ales numele??
Sa inteleg ca bb-lina Elenei e Sofia?? foarte frumos
,inca o data felicitari.
Vero, Domnul sa va ajute si sa-l faca bine pe Bogdanel.
Alinka, ti-au mai ramas bunuri chinezesti?? cum i s-a parut sotului acolo??
Davina, ma intrebai daca se fac greu beleasiurile,as zice ca nu,doar ca iti ia timp sa pregatest cartofii piure si eu am facut si cu brinza,ce este mai usor. Dar ieri am facut blinele sau eu le zic aladushki,dupa receta Luciei care mi-a dat-o Mariana
si a fost si mai usor dar si gustooos.
![]()
As vrea sa fac niste sarmale caci am varza,dar sa vad cind apuc ![]()
Acuma tre sa-l las pe Sami la pc,caci il pregatim pentru testul de sfirsit de an,si e cam mult de lucru 
Va pup pe toate si va zic o zi buna.

alincic spune:
Am mai revenit
,
intr-o zi ii ziceam sotului,oare de ce nu am pus macar al doilea nume Loredanei, Sofia. Era sa fie Sofia Rotaru
,caci ea este preferata sotului. Acuma ma gindesc ca daca am vre-o fata,neaparat o numesc Sofia. Asta asa e pe moment,dar cine stie.... se zice ca inainte imparatesele aveau acest nume,deci intr-adevar e frumos 
alinkav spune:
Buna fetelor!!!!
De nume,mi-a spus Natalia, sper sa nu fi gresit..dar cred ca nu...![]()
Alincic, curajoaso!!!!
Inca o fetita???
As vrea si eu..dar asta este, sunt fericita si cu cei doi ai mei, ca sunt nemaipomeniti de dulci!!!
Sunt trista...
, de foarte mult timp urmaresc povestea Emmei, de la Umanitare, si nu pot sa cred ca s-a ajuns deja pana aici, unde s-a ajuns, ma ia cu disperare doar cand ma gandesc ce o fi in sufletul mamicii ei, cat de greu ii poate fi!
Duc departe gandul acesta de mine, ca altfel incep sa-mi curga lacrimii, si nu m-ar intelege oamenii de aici...

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alegrutza spune:
Merci mult fetelor pentru sustinere,
A fost bine, la 12 deja eram acasa, noaptea a dormit f prost a sforyait si s-a zvarcolit tot patul (a dormit cu noi), de mai nu ne-a dat jos din pat:) dar acum e iar vioi,nu stiu cum o sa ne descurcam 2 zile sa nu iesim deloc din casa, dimineata a facut scandal ca tati pleaca afara da el ramane tot in casa.
Ma simt mult mai linistita acum,mi-a zis dr ca a avut polipii mari si din urekiushe i s-a scurs si lichidul, pt ca la copilul cu care am fost in rezerva tot i-a punctat timpanele dar lichidul era vascos si nu l-a putut extrage
Din pacate ne-a cam descurajat cu gradinita, vroiam sa-l dau din aprilie, dar cred ca vom incerca vara
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2
alinkav spune:
Salutari!!!
Ce mai fac fetele?![]()
Vero, bine ca a fost totul cum trebuie!
Sa fiti cat mai sanatosi in continuare!Veti avea tot timpul ptr gradi, stai linistita, important ca si copilul sa fie bine sanatos!
Apropos de gradi, pe fata o voi duce undeva la 3 anisori, abia.Sta mama cu ea acasa, si e atat de bine, nu am nicio treaba!
Mai nou protesteaza ca vrea si ea sa manance singura, si chiar ii iese, la mancare solida!
Iar de olita ne vom ocupa mai spre primavara/vara, cand va fi mai cald, desi mai cere sa se aseze pe colacul special(la noi asta este "olita") si sta pe el bucuroasa!![]()
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Crinia spune:
Salut la fete. Numai ce m-am intors de la spital. Ieri dimineata, pe 26 februarie la 9:30 AM am nascut o fetita de 4300 g si 55 cm. Natural si datorita iscusintei medicului fara rupturi huraiiiiiii necatind la faptul ca fata e foarte mare.
Revin mai tirziu cu detalii caci sunt cam epuizata.
Karina
mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
Davina spune:
Karina felicitari pentru fetita,sa va traiasca si sa va bucure mereu 

Spune-ne ce nume i-ati ales ?
Ma bucur ca ai avut o nastere usoara si ca asa de repede ai ajuns acasa
.Felicitari parintilor inca o data pentru grasunica mica.Te asteptam cu detalii ![]()
Marianca spune:
Felicitari,Karina
pentru fetita!!!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea

,la ambele sanatate si sa cresteti fara probleme,nu-ti spuneam eu ca pina in we o sa nasti???Ma bucur ca ai avut nastere usoara si fara rupturi la asa copil marut,te asteptam cu povestea si sa-ti revii la puteri noi cit mai curindsi....numele desigur
![]()
Marianca spune:
Alinkav,pai tu esti norocoasa cu mama linga tine,mai ales daca te impaci
,eu azi toata ziua la bucatarie si nu pot termina,daca ar fi fost mama pe aici era totul gata,ce sa faci catre sa munceasca si ea la anii astea
,daca nu ramine fara pensie.
Eu azi iarasi cu supa cu perisoare,pirjoale si acum scot piine din cuptor,pina in seara tre sa pun in cuptor prajitura cu brinza,si sa spun ca eu astazi nu am pus nimic in gura inafara de ceai verde pe lapte,nustiu daca ati mai baut asa ceva,asta e"razgruzocinii deni"
Un we placut fetelor,eu miine sint invitata la bridal shower,asa ca am inca cadourile sa le impachetez,astea-s toate noutatile![]()
![]()
alincic spune:
Salut frumoaselor!!!
Ce vesti bune avem noi astazi 
Vero,ma bucur ca s-a trecut cu bine operatia,sa creasca mare si sanatos Oliver 
Cum zice si doctorul,lasa ca reusiti voi si la gradi,nu va trebuie voua acuma raceli incontinuu,chiar si in primavara,copiii racesc. Stiu din experienta cu Sami,eu a trebuit sa-l scot din gradi din cauza racelilor i se agrava tonzilita,si era si micut ,2 anisori.
Carina ,felicitari mamica de fetita !!!!!! Sa va traiasca micuta dolofana,si sa va bucurati de ambii copiii pina la adinci batrinete