Clubul moldovencelor de peste Prut(60)
Raspunsuri - Pagina 5
alegrutza spune:
Buna fetele,
Ma bucur ca aveti asa de multe vesti bune.
In primul rand ma bucur pt Elena, ii uram micutei bun venit pe lume si o viata lipsita de griji.
Le uram la multi ani celorlalti sarbatoriti, multa sanatate si liniste sufleteasca.
Noi venit cu vesti mai putin bune,am avut cateva otite care cedau la antibiotic dar oricum revin dupa tratament, asa ca joi avem programare la operatie:(( ii va scoate si polipii si punctie la timpane ca se acumuleaza lichid sub timpane, desigur ca mi-e frica si sper ca am luat decizia corecta, tre sa rezolvam neaprat,pt ca are senzatia de ureki infundate din cauza lichidului si nu aude bine de aceea nu spune decat cateva cuvinte de baza.
Cam asta de la noi
Va pup
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2
Crinia spune:
Salut la Moldovence!!!
Multumesc mult de felicitari pentru Lucian. El e un nazdravan care si-a asteptat ziua lui cu nerabdare. Insa noi am facut-o numai la gradinita. Acolo i-am dus un tort mare din inghetata (ca cica celelelate ar putea sa aiba ceva nuci si aicea politica e ca totul sa fie nut-free, caci duce la alergii uneori cazuri mortale). Seara am facut in cercul familiei cu somon la gratar, salata si piure si un tort. Lucian a umflat multe multe baloane cu taica-sau si dupa a primit cadou o masina mare McQuin (personajul principal din Cars) si un set de albituri cu olgheal tot cu acelasi personaj (credem ca poate il convingem sa doarma mai mult la dinsul in pat caci mai mult doarme cu noi). Nu am facut nimic cu prietenii caci situatia fiind incerta nu vroiam sa se intimple ca noi sa-i refuzam pe toti in ultima clipa.
Felicitari Marianei. LA MULTI ANI!!!
Foarte frumos ati sarbatorit. Ce cadouri inafara de bani ai mai primit?
Elena felicitari pentru nasterea micutei printese. Refacere rapida si te asteptam cu mai multe detalii.
Alegrutza imi pare rau sa aud de as ceva. Sa dea Domnul sa treaca Oliver operatia cu bine si sa se refaca cit de rapid posibil. Un pupic puiutului.
Lucia unde sunt pozele frumoase despre care se vorbeste?
Am facut si noi poze mai artistice cu burta, dar cam toate sunt cu burta goala si acuma imi cam pare rau ca nu prea am poze unde-s mai imbracata :)
Asa si eu faceam cind alaptam, mincam de toate si dadeam vina pe lapte, cica ii fac laptele mai gras si cantitate mai multe ![]()
Alincav lasa ca reusesti sa si slabesti, si in special cind va veni caldura vei avea motivatie mai buna (rusinea). Insa esti norocoasa ca poti sa te bucuri de ajutor si de cineva care sa-ti pregateasca mincare de casa si gustoasa.
Karina
mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
alinkav spune:
Vero, ce rau imi pare ca trebuie sa treceti si prin asta!Sper sa isi revina Oliver cat mai repede,sa-i treaca urechiusa!!
Tu ce mai faci?Cum merge servici?
Karina, vrem poze cu burta goala, sau cum o fi...pune si tu cateva pe mailul comun, please...am nostalgii!![]()
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
oxy spune:
Salutare la toata lumea!
Desi cu mica intarziere vreau sa felicit si eu sarbatoritii lunii februarie: Sa aveti parte de sanatate din belsug, prosperitate, bucurii si o viata fara de griji.
Elena, felicitari mamico, sa fie intr-un ceas bun nasterea printesei tale, ii urez si eu numai bine si sa fie binecuvantata de bunul Dumnezeu. Iti doresc refacere rapida, si te asteptam cu noutati, atunci cand poti.
Carina, iti tin pumnii si nastere usoara iti doresc.
Veronica, imi inchipui prin ce stres treci in aceasta perioada, dar lasa ca va fi bine, sa va ajute D-zeu sa iasa operatia asa cum trebuie, si sa se faca puiutul tau sanatos tun.
v-am pupat si aveti grija de voi :)
alinkav spune:
Tania, ce mai faci?![]()
Lilia, mai treci si pe la noi!!!!
Alina,
alinkav spune:
Tocmai ce am constatat ca nu am adaugat la inceput si listuta moldovenceor!
Dar o rezolvam acum, o alaturi la zile de nastere...hihi...m-am dezbatut din drum pe cand schimbam capitole!![]()
Alina,
Crinia spune:
Salut
Alinkav sa inteleg ca numele bb-linei Elenei o cheama Sofia?
Am sa pun poze, dar un pic mai tirziu.
Tatiana multumesc de sustinere. Ai pus poze cu decorarea casei? Poate ai mai zis si eu am scapat din vedere, daca da spune-mi unde le pot viziona.
Karina
mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
Marianca spune:
Salut Fetelor!!!Ma bucur ca pe listuta apar nume noi!!!
Frumos nume"Sofia" dar mii interesant Natalia cind o chemi Sofia pe care litera se pune in RO accentul pe"o" sau pe "i"-eu asa din curiozitate![]()
Noi sintem binisor,la noi au trecut sarbatorile si acum lenevim,noroc ca mama a fost si mi-a adus un ceaun cu sarmale si am esit din situatie![]()
Veronica,imi pare rau prin ce trece Oliver,sa va ajute Dumnezeu ca sa treaca operatia cu succes
Sa fiti sanatosi si copilasii la fel!!!