Clubul moldovencelor de peste Prut(60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Multumesc fetelor pentru urari,Am avut multe cadouri si mai vin pina in seara,anul asta cadourile au fost mai multe in bani,asa ca mai astept sa se incalzeasca si merg la cumparaturi.
Felicitari Elena pentru o fetita frumusica,sa va traiasca,sa fiti mereu sanatoase,asteptam sa aflam cum o sa o numiti,fara rabdare...felicitari si tinerei mamici,sa-ti revii repede dupa nastere,ma bucur ca de 23 februarie vom fi deja trei,si ca presupunerea mea sa adeverit a fi dreapta.
Inca o data La Multi Ani!!! papusicai.
Revin miine cu povestirile,merg la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Lilia,ma bucur ca mai vii si tu pe aici,presupun ca va fi interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Felicitari,Felicitari,Felicitari~~~~

Sa traiasca 23 februarie,adica toti cei ce s-au nascut pe 23,
Lucian,Marianka si BB-lina Elenei!!!
Sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea aceasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Felicitari dragilor ,

La multi ani Marianca ,iti doresc multa sanatate,sa fii mereu tinara in suflet si sa te simti iubita,respectata de copii si sot,multe zimbete si God bless you.

La multi ani Lucianca,sa fii mereu sanatos si sa ai o copilarie frumoasa.Sa fii un bun exemplu pentru surioara ta si noroc in toate.

Elena felicitari pentru comoara,sa va bucure inimile pina la adinci batrineti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI VOINICUL LUCIAN!!!!
Sa cresti sanatos, fericit si sa fii mereu iubit!!!Mami Karina sa-ti traiasca baiatul!!!

LA MULTI ANI, MARIANA!!!!

ELENA, FELICITARI!!!!Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita!!!
Abia asteptam sa aflam numele printesei!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Karina, ce mai faci?Ce se mai aude la tine???

Alina,

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Am revenit in forta, m-am lecuit ieri, cat de cat, si sunt iarasi la servici!

Ieri, mama, iarasi ne-a fericit cu niste clatite umplute cu branza dulce, asa ca eu abia astept sa se faca cald, sa mi se faca oleaca de rusine de suncile mele!

Mi-a venit ciocolata calda...revin!

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Salutare

Elena - felicitari, sa fiti sanatoase si norocoase .

Alina - mercik de complimente. Toate pozele cu picioruse sunt ale Laurei, mai am idei si cu Eva dar nu apuc, avem o iluminatie aiurea. Dar dupa cum le transform alb/negru cred ca chiar azi pun imaginatia in miscare .

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Alina - cind o sa fie cald si o sa rosesti de rusine pt suncuta, sa te gindesti la mine. Nu esti unica. Eu tot maninc, si maninc, maninc de toate, in deosebi dulciuri, si le dau pe toate la cont ca-s pt lapte, dar stiu bine ca merg pt alt ceva .

dar ca un secret, fac zilnic exercitii pe steper cu Eva in brate, asa ca am suncuta mai mult pe burtic

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Lucia, uite ca si eu la fel, deja de 3 saptamani ma tin zilnic seara si fac abdomene, primele zile au fost mai aiurea, uitam, dar imi aduceam aminte, si acum parca nu m pot duce la somn, daca nu fac cateva serii de abdomene!
Doar ca rontai mai mereu cate ceva...nu prea avem vanzare, si daca nu am ce face, ma plictisesc, si incepe !

Alina,

Mergi la inceput