Clubul moldovencelor de peste Prut(60)
Raspunsuri - Pagina 3
Davina spune:
Buna fetelor ,deja va pregatiti de we
.
Marianca poate de la noi vine frigul hehe,noi am avut o saptamina jumatate de frig si ploi ,azi e soare si am dispozitie.Care silueta,ca iarna asta am adaugat toate kg. ce slabisem vara trecuta
.Mindreste-te ca ai fata cititoare si nu sta la video game-suri ![]()
Alinka ai ajuns cu masina totusi la servici ?e polei pe drum ?
Dinora bun venit printre moldovence 
Lucia ma bucur ca Eva nu-ti da batai de cap si creste frumos,sa va traiasca.Wow da ce torte frumoase am vazut,superbe.Ma intereseaza al doilea cum se numeste ,tare apetisant arata.Si la noi rutina ,dar nu-i nimic ,scrie ce sotii mai face Laura.
Karina hai sa pariez si eu ca vei naste vineri
,sper sa ti se implineasca dorinta de a avea bebelina data ei separata si nu in aceeasi zi cu Luci.Ati ales numele ?
Noi ieri am avut supa cu perisoare,plov .Azi ma gindesc sa fac steak sandwich.
alincic spune:
Buna,frumoasele 
am citi totul si este foarte interesant si "incitant" sper sa fi spus corect,deci asteptam sa vina bb-linele Corinei si Elenei. Cine stie,poate se nasc intr-o zi .
Va doresc fetelor o nastere usoara 

Eu incerc sa ma apuc de curatenie,dupa o zi plina de munca,sa vad ce se primeste la mine,daca nu las totul pe miine ![]()
Dinora,bine ai venit printre noi,incepe sa ne povestesti despre tine![]()

Acuma am fugit,dar sper sa revin cu raspunsuri 
Marianca spune:
Lasa Alincic pe miine curatenia
ca-ti va fi mai usor gindidute ca poimiine e simbata
,mai intra nu uita de noi
Davina,da eu care credeam ca tu cu mincarea asiatica esti supla,si eu dupa iarna asta nu pot spune ca am adaugat mai mult decit eram dar tot ce daduseram jos am pus la loc dar si pe prajituri am stat mult timp,sotului meu ii tre in fiecare seara ceva dulce la ciai si asta e problema mea mare
,azi am fost la gym deja disperata-am fugit 2 mile am venit cu limba scoasa acasa,dupa asa maraton crezi ca imi este a minca????![]()
Sanatate la toate ne mai vedem miine
,la noi la noapte se asteapta friguri mari,am aprins si lemne in fireplace
,
O noapte buna!!!!
alinkav spune:
Buna dimineata!
Bine ai venit Dinora!Daca vrei sa te trec in listuta noastra, sa ne spui datele tale, cam cum apar in lista!
Karina, tinem pumnii sa fie totul bine, sa ai nastere cat mai usoara, si asteptam cat mai repede vesti de la voi!Multi
!
Mariana, ce coincedenta ...ieri si noi am facut supa cu perisoare, dar din carne de pui, ca sa fie si ptr Olivia!As manca si eu olivie
, dar azi ma asteapta acasa clatite cu branza dulce!
![]()
Lucia, pai se poate sa nu ne povestesti ce traznai mai face Laura?Cand o botezati pe Eva?Si noi avem runa, toata ziua e la fel, servici si acasa!![]()
Alincic, spor la curatenie, desi cred ca e terminata deja, la ora asta!
Ce-ti mai fac copii, cum merge scoala?
Si acum, dar nu in ultimul rand, LA MULTI ANI, MICUTA ANA SOFIA!!!!La multi ani, mami Lena, sa-ti traiasca comoara roscovana, e o scumpa sa stii!Poate mai treci si tu pe la noi!!!
Si acum despre noi...mai nimic nou, servici si acasa!
Copii sunt bine, Olivia s-a smecherit, a vazut ca o aparam mereu, si acum ce are Alex, vrea si ea neaparat, si daca nu primeste se lasa cu un scandal monstru,cu tipete tari!
Ma bucura faptul ca Alex nu se supara, poate doar pe moment, nu e gelos, e chiar prietenos cu fata, se vede ca o iubeste sincer. In mod normal ma asteptam sa fie altfel, sa o loveasca, sa fie gelos, dar el nu, ii da ce vrea ea, si isi ia altceva. Se intampla s-o tachineze specia, s-o provoace, scoate vreo carte in fata ei, si incepe circul, dar se rezolva pana la urma.
Vorbeste tot mai multe, isi spune "mititica", sau cand vede copii la tv striga "mititica"
.
Va las, ca ma apuc de treaba!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
dinora77 spune:
Buna fetele,
Am mai citit cite ceva din ceea ce scrie-ti shi am inteles ca pentru Karina se apropie ziua cea mare. Sa-ti dea Domnul o nashtere ushoara, un 
frumos shi sanatos.
Ce sa va zic despre mine? Sunt departe de ai mei shi ma simt singura de mor aici printre straini. Sunt in Germania de 3 ani shi sunt studenta. De voi am dat cautind info despre Preconceptie, pentru ca vrem tare mult un 
. Poate ne ajunta Dumnezeu
!!!
Va
pe toate shi va doresc o zi superba!!!
Dino
alincic spune:
La multi ani Ana Sofia!!!!!
Sa cresti mare si sanatoasa!!!!! ca de frumoasa,esti frumusica foc
! Felicitari parintilor,pentru asa o comoara!!!
alinkav spune:
Buna dimineata, fetelor!
Un we placut va doresc in continuare, eu am trecut doar sa va salut, ca de povestit am sa vin de luni deja!![]()
Va astept si pe voi!!!
Alina,
Lucia_B spune:
Buna rumoaselor
Elena, Corina - inca nu? ![]()
Da unde sunteti?
La noi e ok, Laura e la gradinita, deja se pregateste de mateneul pt 8 Martie.
Eva pe zi ce trece tot mai mult gingureste si-si suge minutele.
Botezul, cumatria ne-am gindit sa le facem impreuna cind o sa fie cald, prin mai/iunie. dar ar fi bine sa facem rezervarea unui local, ca dupa paste o sa inceapa nuntile si e mai greu.
Un inceput frumos de saptamina.
Sanatate si numai bine.
-------------------------------
Bucate 
Lucia mamili di 2
Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
alinkav spune:
Salut!
Ati crezut ca nu voi trece nici macar cu un salut?!Nuuuu!![]()
Ma simt tare rau azi, de dimineata m-a apucat un ochi, s-a inrosit si ma doare/ustura, dat fiind ca port lentile e si mai nasol, si fiind si la servici, ma chinui acum.Dar deja in 30 min plec spre casa, sa-mi fac tratamentul si sa dorm!Mi se incleie ochii de somn, azi noaptea am fost cu Alex sa-l intalnim pe tati la aeroport, si avionul lui a aterizat la 12 noaptea, pana am ajuns acasa,ne-am culcat la 2, si trezirea a fost la 6!
M-am ales cu dulciuri chinezesti, super gustoase
si destul de scumpe, dar asta a fost dorinta mea, sa-mi aduca specific chinezesc(biscuiti, bomboane). Biscuiti in forma de ursul panda, prajiturele cu nachinka diferita, nu prea am reusit sa aflu ce anume era acolo, doar in unele migdale, la bomboane nu am ajuns inca!![]()

Lucia, am vazut pozele tale pe odnoklassniki, si asa de tare mi-au placut pozele cu piciorusele, mi s-a facut dor de piciorusele mici alor mei, mai ales ale Oliviei, care e mai mica, si mai am prospat inca in memorie!
Si tu esti o frumoasa!
A mea matza vorbeste tot mai multe in fiecare zi, adica repeta mai tot ce aude!Cele mai noi sunt asa- goriachii(cand bea ceai de la noi din cana)-asa si pronunta, isi spune mititica, sau cand vede copii la tv, striga mititica!
Am descoperit buricul si pupok, spune si papusa si kuk(l)a. Cand nu vrea ceva, striga lasa, lasa! Ieri am surprins-o spunandu-i lui Alex - asta nu e a ta(avea o jucarie in mana) !Iaca asa!![]()
Va
!Am plecat spre casa!
Alina,
LiliaToma spune:
Azi vin cu trei urari:
Prima va fi pentru Elena care a nascut astazi la 14.55 o fetita de 3250 kg si 52 cm! Inca nu stim detalii, doar ca toata familia lor se simte bine! Elena, sa fie intr-un ceas bun, sa fie un copil care sa nu stie ce e boala si ce e greul, sa fie mereu fericita si ocrotita de voi si Dumnezeu!
Urmatoarele doua felicitari sunt pentru Lucian de Karina si pentru Marianca, care isi sarbatoresc astazi ziua de nastere.
Karina, felicitari pentru aniversarea lui Lucian! Sa va fie mereu incantarea inimii si bucuria sufletului, sa creasca plin de sanatate si noroc!
Mariana, La multi ani tie, plini de sanatate si noroc! Nu te uita ca anii trec, uita-te la cate ai realizat si o sa iti dai seama ca de fapt fiecare an care trece e inca o realizare si inca o bucurie pentru viata ta si ca nu mai conteaza varsta ci rezultatul acestor ani! Sa ai parte de multe bucurii si multa iubire de la copii si sot!