Salajencele sarbatoresc!!![80]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ioi fetelor, ce matinale sunteti...si ce subiecte dezbateti...
So, in primul rand multumim de cafeluta. Am baut-o, acum sunt la ceai verde. Exercitii inca nu am fcut, am deschis calcul sa le am in fata, si no, am deschis si forumul. Si no, cum sa nu va salut si eu..si dupa aia la exercitii..
Referitor la subiectul zilei, eu nici nu ma gandesc sa nu ii mai fac o surioara (sau fratior, daca asta va iesi) lui Stefan. Dupa ce l-am nascut pe Stefan ne mai intrebau oamenii: mai vreti un copil? si eu raspundeam" sigur ca da. Auras se uita cam ciudat la mine, el ar fi ramas la 1, dar acum l-am cam convins. E bine cu 2, cand sunt mici, bine ca se joaca, poate se cearta la greu, cum faceam eu cu sora-mea, dar cadn esti adult apreciezi altfel. Cum i-am spus si lui: anii trec, te trezesti ca esti mare, ce bine e sa ai o sora, un frate, cu care sa discuti, care sa te ajute.. eu am o sora si o gramada de verisori, ca o bunica a avut 5 copii, si am 12 verisori primari de acolo, si din partea tatalui am 5 verisori. No stiti ce fain ii cand te intalnesti la sarbatori cu totii, mai mergi in vizite, avem copii deodata...pai daca faceau toti cate un copil, si gata, poate nici unul, la un moment dat se vor trezi copiii si nepotii nostrii ca nu vor mai avea nici o ruda de sange, nika.
Si chestia aia cu varsta, e relativa. Daca te simti bine in pielea ta, totul e ok. Mama are 52 de ani, dar e la fel ca la 30, pe bune. Doar atat ca e mai calculata, si are mai multa rabdare, si cu noi, si cu Stefan.
Eu abia astept sa mai fac un bebe, doar ca acu chiar nu e momentul, financiar vorbind. Daca as ramane acum insarcinata, n-as mai primi Cic, si doar cu salariul lui Auras nu ne-am putea plati nici rata la casa si cheltuielile, ce sa mai vb de mancare. De aceea vreau cu disperare un loc de munca, sa putem reveni la linia de plutire, sa nu imi fie frica de faptul ca va veni o zi in care va trebui sa imi ia banca apartamentul, ca nu o sa am cu ce plati ratele.
No, gata cu lamentarile, acum fug la exercitii

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Bia, deci daca nu vii azi la crofne esti o purcica.
Asa ca io zic ca pe la 2 is gata. Asta numa daca vii. Ca daca nu, inca nu le pun la framantat. Sooo, veniti?

fatooooooooooooooooooooooooooooooooo,tu nu sti de gluma?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
Bia, deci daca nu vii azi la crofne esti o purcica.Asa ca io zic ca pe la 2 is gata. Asta numa daca vii. Ca daca nu, inca nu le pun la framantat. Sooo, veniti?
fatooooooooooooooooooooooooooooooooo,tu nu sti de gluma?Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Nu.Ca dovada ca le-am pus deja la framantat. Asa ca te astept.Diana, spor la exercitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Aluatul e gata. L-am pus la dospit.

Mergi la inceput

Citat:

Aluatul e gata. L-am pus la dospit.

harnicuta lui mama.
parca vad ca maine te plangi de febra musculara de la atata framantat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Ioi fetelor, ce matinale sunteti...si ce subiecte dezbateti...
So, in primul rand multumim de cafeluta. Am baut-o, acum sunt la ceai verde. Exercitii inca nu am fcut, am deschis calcul sa le am in fata, si no, am deschis si forumul. Si no, cum sa nu va salut si eu..si dupa aia la exercitii..
Referitor la subiectul zilei, eu nici nu ma gandesc sa nu ii mai fac o surioara (sau fratior, daca asta va iesi) lui Stefan. Dupa ce l-am nascut pe Stefan ne mai intrebau oamenii: mai vreti un copil? si eu raspundeam" sigur ca da. Auras se uita cam ciudat la mine, el ar fi ramas la 1, dar acum l-am cam convins. E bine cu 2, cand sunt mici, bine ca se joaca, poate se cearta la greu, cum faceam eu cu sora-mea, dar cadn esti adult apreciezi altfel. Cum i-am spus si lui: anii trec, te trezesti ca esti mare, ce bine e sa ai o sora, un frate, cu care sa discuti, care sa te ajute.. eu am o sora si o gramada de verisori, ca o bunica a avut 5 copii, si am 12 verisori primari de acolo, si din partea tatalui am 5 verisori. No stiti ce fain ii cand te intalnesti la sarbatori cu totii, mai mergi in vizite, avem copii deodata...pai daca faceau toti cate un copil, si gata, poate nici unul, la un moment dat se vor trezi copiii si nepotii nostrii ca nu vor mai avea nici o ruda de sange, nika.
Si chestia aia cu varsta, e relativa. Daca te simti bine in pielea ta, totul e ok. Mama are 52 de ani, dar e la fel ca la 30, pe bune. Doar atat ca e mai calculata, si are mai multa rabdare, si cu noi, si cu Stefan.
Eu abia astept sa mai fac un bebe, doar ca acu chiar nu e momentul, financiar vorbind. Daca as ramane acum insarcinata, n-as mai primi Cic, si doar cu salariul lui Auras nu ne-am putea plati nici rata la casa si cheltuielile, ce sa mai vb de mancare. De aceea vreau cu disperare un loc de munca, sa putem reveni la linia de plutire, sa nu imi fie frica de faptul ca va veni o zi in care va trebui sa imi ia banca apartamentul, ca nu o sa am cu ce plati ratele.
No, gata cu lamentarile, acum fug la exercitii

Asa creste Stefan
Torturi

bravos fata.imi place cum gandesti.
uite,eu si colegu, provenim din familii,foste numeroase, dar care nu s-au indurat sa faca prunci.nu suntem neam mare.pot numara pe degetele de la ambele maini verisorii din ambele parti si tot imi raman cateva dejete goale.si cati verisori primari avem sunt plecati.eu si colegu,plus sora lui ce suntemin tara, restu pa.
bunicii doar noi ii vizitam.unchii si matusile abia ne asteapta.casele lor sunt goale ,iar sufletele pustiite.cred ca au regrete, dar pacat, ca e tarziu.

fato, nu mai calcula atata cu CIC,bani si alea, alea.un copil e o binecuvantare si DD le rezolva in mod miraculos pe toate.stai relax ca in curand iese soarele si pe strada ta.oricum stai pe pozitii ca viu si-ti dau o veste buna.hranesc plodu si-ti trimit PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Bia, am aruncat bomba dar n-am fugit, insa nu am ce sa raspund pentru ca eu tot aia simt. Pe de alta parte sunt de acord si cu voi si tind sa va dau dreptate, dar sunt multe toate cate sunt, si o problema mare nu e cat de batrana sunt ci cat de batrana ma simt.
Cristina a venit intr-un moment in care eram sigura ca nu pot avea copii si a fost o mare fericire chiar daca ne-a luat pe nepregatite, se pare ca nici unul dintre noi nu eram suficient de maturi pentru asta si problema e ca inca nu ne-am maturizat ca sa putem fi parintii perfecti...dar asta e alta poveste care atarna foarte greu in balanta.
Ma tirez la munca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui for2nity

Bia, am aruncat bomba dar n-am fugit, insa nu am ce sa raspund pentru ca eu tot aia simt. Pe de alta parte sunt de acord si cu voi si tind sa va dau dreptate, dar sunt multe toate cate sunt, si o problema mare nu e cat de batrana sunt ci cat de batrana ma simt.
Cristina a venit intr-un moment in care eram sigura ca nu pot avea copii si a fost o mare fericire chiar daca ne-a luat pe nepregatite, se pare ca nici unul dintre noi nu eram suficient de maturi pentru asta si problema e ca inca nu ne-am maturizat ca sa putem fi parintii perfecti...dar asta e alta poveste care atarna foarte greu in balanta.
Ma tirez la munca.

io zic asa: e ori asa, ori altfel.

elvira,pai maica lasa un bb-ic mic si scum si dulce sa te intinereasca.ei mai si te simti batrana ptr ca asa vrei tu.stiu suna dur,dar eu asa cred. tu ce faci ca sa iesi din starea asta?astepti pensia deja.
mno, iar parinte perfect nu cred ca se ecsista.toti ne dorim asta si ne straduim sa fim perfecti, dar crede-ma ca nu se poate.

ioi desi am 2 feciori, parol ca inca nu m-am maturizat.si asta se vede cu ochiu liber.

Mergi la inceput

ptr ca subiectul bb2 sau bb3 sau bbn este fuarte delicat,propun o intalneala, mare intalneala si asta cat mai curand.musai sa facem o sedinta de consiliere .

ia sariti cu propuneri .da ........musai sapt asta sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Si io viu!!! Sper doar sa nu fie prea frig pt Stefan....ca si acum am vrut sa ies si am vb cu mama si cica e tare frig afara, e ger ger...si sa nu ies pana mai tarziu, poate s-o incalzi...
Bia, ti-am scris si pe PM

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput