Salajencele sarbatoresc!!![80]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti, esti belea,parol.
daca e sa o luam babeste,cred ca nici una nu am fost pregatite ptr inca un copil.toate ne-am pus intrebari si am gasit scuze.ideea e sa ne gandim la copilul ce-l avem si la binelelui din viitor.daca gandim asa la rece clar ne hotaram la inca un bb.
si da si eu regret ca e diferent mare intre baietii mei.da parol ca nu eu am hotarat asta.asa a fost sa fie.bine ca a venit si dupa atatea ani MATEI.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

gata am gasitam programul 6 Dough (kneading) asta tre sa fie, ca zice ca nu coace cand e gata. Tineti-mi pumnii, ca e prima operatie cu masina de pita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

gata am gasit
am programul 6 Dough (kneading) asta tre sa fie, ca zice ca nu coace cand e gata. Tineti-mi pumnii, ca e prima operatie cu masina de pita.

mno, dupa un an, era si cazu sa gasesti programu de framantare.
fa multe, multe ca venim cu "toatele" sa papam .

Mergi la inceput

Imi adusei aminte: am o cunostinta, are 42 de ani, are o fata de 13 si cica intre 38 si 40 o mai vrut un copil da oricat s-o chinuit nu o iesit. Amu o crezut ca e la menopauza o mers la un control, si... surpriza! Sambata are botezul O minune de fetita! Nu va spun ca sunt in al noualea cer. Am intrebat-o ce o zis cea mare cand o aflat, cica o plans de bucurie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
gata am gasitam programul 6 Dough (kneading) asta tre sa fie, ca zice ca nu coace cand e gata. Tineti-mi pumnii, ca e prima operatie cu masina de pita.
mno, dupa un an, era si cazu sa gasesti programu de framantare.fa multe, multe ca venim cu "toatele" sa papam .Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Care an, fato? Abia de sambata am masina! Nu fi rea.

Mergi la inceput

Citat:

Imi adusei aminte: am o cunostinta, are 42 de ani, are o fata de 13 si cica intre 38 si 40 o mai vrut un copil da oricat s-o chinuit nu o iesit. Amu o crezut ca e la menopauza o mers la un control, si... surpriza! Sambata are botezul O minune de fetita! Nu va spun ca sunt in al noualea cer. Am intrebat-o ce o zis cea mare cand o aflat, cica o plans de bucurie!

super, super.
vorba cuiva:"un copil, nu-i un copil/2 copii sunt un copil"

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:

gata am gasit
am programul 6 Dough (kneading) asta tre sa fie, ca zice ca nu coace cand e gata. Tineti-mi pumnii, ca e prima operatie cu masina de pita.

mno, dupa un an, era si cazu sa gasesti programu de framantare.
fa multe, multe ca venim cu "toatele" sa papam .

Care an, fato? Abia de sambata am masina! Nu fi rea.

ma lesiiii.
te legi de lucruri marunte.
nu zici nica de autoinvitatie, da nu-i bai lasa, ca io tot ma postez la usa ta.la cat is gata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Oti , inca nu ai facut paine in masina ???
Nu ai gogalit sa cauti versiunea in limba romana de la carte ?
Intra pe culi si intreaba fetele care au masina model ca al tau si poate iti trimit cartea tradusa sau o scaneaza .
Eu am kenwood si are 12 programe.

Bia, ai dreptate ... cu viespile !!!

Mergi la inceput

Adriana nu avui timp sa fac nika.Masina nu e noua, o are mami de vreun an si ceva, a mai facut cozonac si paine, numa ca in ultima vreme nu i-a mai iesit nika si m-am enervat si am zis sa mi-o dea mie sa o testez. Si asa acum e la mine.Bine, pe mine nu pita ma intere ci cum sa fac aluaturi.

Mergi la inceput

Bia, deci daca nu vii azi la crofne esti o purcica.Asa ca io zic ca pe la 2 is gata. Asta numa daca vii. Ca daca nu, inca nu le pun la framantat. Sooo, veniti?

Mergi la inceput