Salajencele sarbatoresc!!![80]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Pana m-am lamentat eu s-a racit si cafeaua
Bine ca a venit Oti cu cafea proaspata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neata!!!

oti,multam de cafei.fatoooooooooooooooooooo,ce ai gatit?baga idei la blonda.

elvira,cu riscu de-a mi-o lua in freza,lasa-ma sa te contrazic.
iote,aci la mine,coptil unic la parinti.mai, io am multe handicapuri.parol.te rog io sa te gandesti bine.auzi la ea cand are bb2 20 de ani tu ai 57, si?tot asa o sa ai 57 si cristina 25.no si care-i diferenta?si 2 copiilasi nu te fac sa-ti divizezi dragostea,iubirea si atentia ci te fac sa te organizezi mai bine si sa te "imparti" si pliezi exact la fel ptr amandoi.
cand eram insarcinata cu matei, ma framantau aceleasi lucruri ca pe tine acum.tulai naiva eram.chiar credeam ca o sa-mi impart iubirea.n-am impartit-o ci mi=-am dublat-o.
parol si e bine, chiar foarte bine, nu doar ptr noi ca parinti cat ptr ei ca si copii.
io cred ca tu cauti scuze ca sa nu vina bb2.ia fa mataluta inca un bb-ic mic si scump si dulce si mai povestim.

sorooooooooooooooooooooooo,daca aveti program artisticla 2-3 zile e bine.

io te tzuc apasat.si-ti respect orice decizie iei.nu te condam ,doar te combat.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

uitai,

elvira, nu stiu ce se intelege prin comportament preferential.e si normal ca nu ne putem comporta la fel cu doi copilasi,ptr ca acestea sunt diferiti.dar atata timp cat le oferim atentie,dragoste,iubire,educatie,confort psihic si fizic,ii facem sa se simta siguri de sentimentele noastre,nu-i privam de absolut nimic nu vad diferenta.e normal ca ne ocupam total diferit de fiecare ptr ca asta impune varsta plodului din dotare, dar daca coptilul e fericit ,care-i problema?

AAAAAAAAAAA,si tocmai ca-l iubesc nespus pe TUDOR m-a determinat sa-l fac pe bb2.am vrut sa aiba cu cine povesti peste ani despre copilarie, sa aiba cu cine povesti despre parintii lui.si cine l-ar intelege mai bine daca nu un frate.io cui sa spun bucuriile si amintiril;e mele? ca nu ma asculta nimeni.nimeni nu-i interesat.

au trecut vremurile alea, in care cel mare statea cu cel mic pana venea mama/tata de la schimbu 1.au trecut vremurile in care cel mare iesea afara doar daca-l scoatea si pe cel mic.
nu te crampona de vremurile de mult apuse.

PS da de tatnti aia care facu fetita la 67 de ani ce zici?bine putina inconstienta fu acolo, da nu comentam asta acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Yo am insomnii de pe la vreo 3 azi-noapte. Amu au plecat colegu cu paula si ma apuc de verificat temele la Andreea. In rest mi s-a mutat durerea in ceafa si ma cam doare. Cu branula m-am obisnuit deja, nu o mai simt.

Elvira, as fi vrut sa vin la joaca doar ca nu ma simteam bine si am tot amanat sa iau calmante pana cand am ramas cu gatul in pioneze ca nu ma puteam misca numai ca robotii. Eram de toata coma cum ma intorceam cu tot corpul ba intr-o parte , ba in alta. De luni am vrut sa merg la servici cu branula in mana dar dr. a zis atata timp cat iau injectii pentru decontracturarea muschilor sa stau intinsa-n pat asa ca .. PAS. Oricum saptamana viitoare pana miercuri e montat si RMN-ul la Ciobanca si merg sa-l fac sa vedem ce si cum.
Cat despre gandurile tale privitoare la impartirea dragostei asa am fost si eu si tot timpul ziceam ca nu voi mai putea pe cineva la fel de mult cum o iubesc pe Andreea. Dar, vorba Biancai, mi s-a dublat iubirea si acum le iubesc pe fete ca pe nimeni altcineva pe lumea asta. Doar ca Andreea se maturizeaza si nu se mai lasa pupacita si dragostita si atunci tre sa-mi descarc si eu dragostea si o motrosesc mai mult pe Paula. Pana cand ??? Probabil inca vreo 3-4 ani si pe urma se va da si ea in laturi , rogu-te ca e rusine sa nu o vada cineva ca o pupa mama la varsta asa de mare. Acum decizia iti apartine tie daca vei mai vrea sau nu sa faci un copilash. Adevarul e ca nu e rau deloc cu 2 , mai ales cum cresc si incep sa se inteleaga. Nu le mai porti de grija, se ajuta una pe alta, cea mare incepe sa se poarte ca o mama cu micutza si multe alte chestii.

Acum va las sa va terminati cafelutza , am fugit la teme cu Andreea !!!

Mergi la inceput

mno, ca tat pe bucatele raspund.da nu=i bai ca fac puncte, ca uote cu criza asta nu se stie la ce mi-or folosi.

deci, elvira , du mama fata la dr.nu-i da tratament dupa ureche.si nu se mai dau injectii asa usor acuma.esti tu traumatizata ,de ac si seringa si te inteleg .parol ca io nu am facut injectii la viata mea, dar fug ca dracu de tamaie cand aud de ele.io nu suport intepatura, ioi da sa fac injeactii la alte persoane e o adevarata placere.sadica, ce mai.

musai trebuie sa consulte cineva fetita.doamne fereste de ceva raluri pulmonare ca ai pus-o,dar la fel de bine poate fi ceva viral si i-ai dat dejaba antibioticu.du-te la un cabinet privat, nu la dr de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am uitat sa specific ceva ... sotia fratelui meu a ramas insarcinata invitro la varsta de 36 sau 37 de ani si uite ca acum face copilul 5 ani se sunt bine mersi toti . Nu trebuie sa te gandesti ca vei avea 57 de ani cand el va avea 20 ... daca te vei mentine in forma actuala nimeni nu va zice ca vei avea mai mult de 40 de ani atuncea

Mergi la inceput

adriana, stai mama pe curuti.ce munca? stai sa te refaci.oricum, viespile nu o sa aprecieze ca tu beteaga mergi la munca.

elvira da ca vrei io ma apuc acusica sa-ti insir dezavantajele copilului singur la parinti.of, mama greu e.o si nu vreau sa ma apuc sa-ti spun ce m-a facut sa lupt sa-l am pe matei, ca dati in plangoceala toate.da oricum, decizia e a ta.gandeste-te la binele cristinei, nu la al tau.

mno, gata subiectul inca un copil, ca mintenas sar sa-mi violez barbatu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Am uitat sa specific ceva ... sotia fratelui meu a ramas insarcinata invitro la varsta de 36 sau 37 de ani si uite ca acum face copilul 5 ani se sunt bine mersi toti . Nu trebuie sa te gandesti ca vei avea 57 de ani cand el va avea 20 ... daca te vei mentine in forma actuala nimeni nu va zice ca vei avea mai mult de 40 de ani atuncea

o bine ca ai amintit.

soacra a facut bb 2 la 40 de ani.parol ca a intinerit-o sarcina.si doamne ce ma bucur si eu ca ccc colegu mai are o soara.
bine, ca nu-s de acord cu diferentele astea mari de varsta intre frati , asta e alta poveste, dar important e ca sunt 2 .

Mergi la inceput

elviraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ai aruncat bomba si acu ne lasi.
ia treci la reciclare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mno, cand vrui sa opresc calcu si sa ma mai bag o tura la somn, ce vad? Ati scris aci pe rupte. Cum sa mai dorm? Mi-o sarit somnul Elvira, pana nu simti ca esti pregatita sufleteste pentru inca un copil eu nu te sfatuiesc sa il faci. Poate va veni intr-o zi vremea aia. La noi problema a fost ca Vlad nu o mai vrut la inceput inca unul, apoi eu nu m-am simtit pregatita cativa ani buni. Noroc ca ne-am pus deacord in acelasi timp, pana la urma Si nu imi pare rau nici o secunda. Daca ai vedea cat se iubesc fratii! Numai de aia imi pare rau, ca atatia ani l-am lasat singur pe Andrei. Amu asta e.Nu mai putem da timpul inapoi.Bia, am facut ceva ultrarapid: ciorba de salata verde si spaghete cu sos. Sosul facut cu o conserva de vita in suc propriu. Sper sa imi iasa crofnele, ma gandesc sa le dau masinii de paine la framantat, daca oi gasi programul care doar framanta

Mergi la inceput