Salajencele sarbatoresc!!![80]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Am "taiat-o" in pat ... pe urma voi presta niste spanac cu okiuri si peste la cuptor sau prajit in faina de malai, inca nu m-am hotarat.

cum esti?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Lasa-ma Bia nu ma nanasi inca....peste vreo 2 ani asa...intai sa imi gasesc de lucru si sa am 12 luni lucrate, sa vorbeasca si Stefan si sa scap de pampers, si doar mai apoi sa vina Natalia si sa o iau de la capat. Eu deja am numele hotarat de cand eram gravida cu Stefan

hallo,duamna da poti intra din CIC in CIC.si mai nou e nu dupa cum doresti ci dupa cum nimeresti.

Mergi la inceput

gata, am aberat destul.

viu la schimbu 3.

PS olim, da cam scurta fusei azi.esti suparata?ia raporteaza de ce e mucios ALEX.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia, azi fusei harnica. Mersei si luai incalzitor la pesti, fusei si la sedinta cu parintii la scoala la Andrei, si mai vorbii si cu americanii. Ca is liberi azi. Asa ca azi nu ne vedem la scimbul 3. Ca ne-om somnali mai iute.

Mergi la inceput

scriu pe bucati ca e cam mariat piciul.Miha, multam de urari. Adriana cum esti?Mariaaa, nika? nika?Fetelor is tare obo, cred ca mergem la nani azi mai iute, asa ca ne auzim numa maine. Si va pupez pe tate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Lasa-ma Bia nu ma nanasi inca....peste vreo 2 ani asa...intai sa imi gasesc de lucru si sa am 12 luni lucrate, sa vorbeasca si Stefan si sa scap de pampers, si doar mai apoi sa vina Natalia si sa o iau de la capat. Eu deja am numele hotarat de cand eram gravida cu Stefan

hallo,duamna da poti intra din CIC in CIC.si mai nou e nu dupa cum doresti ci dupa cum nimeresti.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Bine duamna, da io in mai is gata cu CIC....si inca n-am nici un semn ca vrea sa vie pe lume vre-un bebel..asa ca...nu poci din CIC in CIC.
Din 5 mai e fata lui vara-mea, o sa implineasca anu asta 5 ani.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io-s in mood de vara...melodia care in 2006 ne-a insotit in Spania pe drumurile intre Torre de la Horadada si Alicante, Benidorm...apoi la Murcia si La manga...ce frumuseti si ce vara superba! Mi s-a facut doooor de Spania, pe bune .

Vad ca nu se vede, sa ca va pun link:
http://www.youtube.com/watch?v=0v92OsaD40w

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

oooooliiiiiiim unde esti sa vezi ce dedicatie ti-am facut! Special pentru spaniola noastra!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

'mneata!Cafeluta e servita.Ei, daca ne-am culcat devreme aseara, dimi eam fresh. Asa ca dupa ce s-or dus baietii (pe la 7 si un pic) m-am apucat de treaba. si iatama-s gata cu 2 feluri de mancare. Asa ca azi is boieroaica, daca a fi cuminte Alex. Dupa ce vine Andrei vreau sa incerc sa le fac pancove. Sa vedem daca mi-or iesi ca io nu-s pretena cu aluaturile framantate.Mno, va si va astept la o barfa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

buna dimineata fetele.
Dau eu cafeaua azi, si cum sunt in toane bune am adus si tigari
Adriana, tare rau imi pare sa citesc ca esti bolnava. Trebuie sa ai mai multa grija de tine, ma mir cum de stai acasa si n-ai mers cu ceva perfuzii dupa tine la servici. Eu vroiam sa te intreb cand mai vii cu Paula la joaca, Deja este o luna de cand ma inebuneste Cristina...si cand colo, ce citesc...of of, fa bine si te insanatoseste repede. Printre altele vreau sa-ti spun ca am ajuns pana acolo incat daca Cristina nu e ascultatoare, e suficient sa-i promit ca o sunam pe Paula si se cuminteste instantaneu, asa ca vezi ce faci, da, ca e musai sa le punem de-o intalneala la astea mici.
Cristina mi s-a trezit Sambata cu rosu in gat si febra, si cum n-aveam unde sa ma duc cu ea decat la urgenta...am preferat sa-i dau tratament dupa ureche, si inca ma gandesc daca am facut bine sau nu. Dupa o consultare cu farmacista din cartier, am hotarat sa-i dau ospen si nurofen, desi farmacista m-a sfatuit sa astept o zi pana sa trec pe antibiotic....Nu stiu, eu am antecedente cu amigdalita, urate de tot, si mi-a fost frica. Adica eu faceam niste forme foarte urate, si mereu ajungeam la injectabil ca nu mai puteam lua medicamente din cauza vomei, si de acolo incepeau toate, deshidratare, etc. Asa ca am hotarat sa incep direct cu ospen.Parea sa reactioneze foarte bine chiar din prima zi, ieri avea nasul putin infundat, insa azinoapte s-a trezit cu un acces de tuse de m-am speriat. I-am dat niste eurespal si s-a linistit si a putut dormi. Acum imi pare rau ca nu am mers Luni la medic cu ea, insa mereu incerc sa nu ma panichez si sa nu fug din orice la medic cu ea. Te duci la medic cu o boala si vii cu inca trei Cu toate virozele astea care circula, e ceva de speriat cati copii sunt bolnavi.
In alta ordine de idei sa va dau si eu o stire bomba.De ceva vreme ma cert mereu cu Cristi, (apropos, si el e din 5 mai) sa vedeti ce i s-a pus lui pata. Vrea un fratior pentru Cristina. Degeaba am tot incercat sa vorbsc cu el calm, sa-i explic, el nu si nu, o tine una si buna ca nu putem lasa fata singura in lume...asa ca avem program artistic tot la 2-3 zile. Sper sa revina la ganduri mai bune, eu nu ma simt in stare, nici fizic dar mai ales psihic. As avea in cel mai bun caz 37 de ani trecuti cand as naste, cand ar implini 20 de ani as aveam 57 cu foarte mare noroc...o sa mai fiu eu la 57 de ani? Cata rabdare o sa am eu la varsta asta cu ea/el ca adolescent? Ma rog sa am destula putere si sanatate sa o vad pe Cristina mare...of of, ce probleme existentiale am...si inca ceva, un subiect delicat, eu nu sunt intru totul de acord cu Oti cand spune ca dragostea e la fel pentru fiecare copil...poate unii parinti simt asta, dar nu cred ca e o regula. Cunosc o multime de parinti cu 2 sau mai multi copii, si aproape toti au unul preferat cu care bineinteles se comporta preferential, chiar daca incostient. Si in anumite momente, mai multi au recunoscut asta. Incep prin a-si gasi scuze si motive, ca e mai mic, ca e mai mare, ca are alte nevoi, ca etc. In spatele motivelor sta in schimb altceva. Si eu nu vreau sa ma impart. Pur si simplu nu cred ca pot, nu cred ca vreau sa-mi impart dragostea si atentia. Si chiar de-ar fi asa si dragostea nu ar trebui impartita, chiar de-ar fi egala, atentia tot ar trebui impartita, si nu cred ca vreau asta. Sa nu-mi sariti in cap si sa nici nu incercati sa-mi schimbati parerile, asa simt eu acum si am vrut sa ma descarc voua. Cristi nu ma intelege deloc, cu el nu pot discuta rational, desi poate ca in temerile mele nu e nimic rational. In primul rand nu vreau sa fiu o mama batrana, sunt destul de batrana pentru Cristina deja, restul, sunt motive maleabile. Gata, mi-am varsat tot naduful pentru o saptamana intreaga, ma simt foarte rau, pentru ca toate discutiile se termina in acelasi fel. Eu ucid sansa de a-i oferi Cristinei un sprijin in viata.Si punct.
pe toate, va doresc o zi excelenta.

Mergi la inceput