Salajencele sarbatoresc!!![80]
Raspunsuri - Pagina 17
Bimilit spune:
diana, am raspuns la PM.
atata zic ca si tu esti de belea
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianalaura spune:
astept sa ma contactezi pe mess, sa iti mai spui si eu prin ce am trecut in 2006
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura astept sa ma contactezi pe mess, sa iti mai spui si eu prin ce am trecut in 2006 diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Asa creste Stefan Torturi |
te, te, da mai incolo.sa culc plodu
silvana_salajan spune:
La rubrica de mica publicitate: Cumpar apartament, destul de spatios ca sa īncap cu sotia, dar īn acelasi timp īngust, ca sa nu vina la noi soacra. Statisticile afirma ca unul din patru oameni are probleme psihice. Gānditi-va la trei prieteni ai dumneavoastra Daca considerati ca la ei totul este īn regula, atunci cu siguranta dumneavoastra sunteti cel cu probleme.
dianalaura spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan La rubrica de mica publicitate: Cumpar apartament, destul de spatios ca sa īncap cu sotia, dar īn acelasi timp īngust, ca sa nu vina la noi soacra. Statisticile afirma ca unul din patru oameni are probleme psihice. Gānditi-va la trei prieteni ai dumneavoastra Daca considerati ca la ei totul este īn regula, atunci cu siguranta dumneavoastra sunteti cel cu probleme. ![]() |
Ce tare e!!!
Ma duc si eu si culc piscotu asta mic!
Mai ganditi-va unde sa ne intalnim!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007Asa creste Stefan
Torturi
mihaela_s spune:

...

![]()

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
citat din mesajul lui mihaela_s![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobbywww.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
Bimilit spune:
citat din mesajul lui mihaela_s![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |

faina explicatiune
mihaela_s spune:
Voiam numai sa va spun ca io am ganduri de bb3...mai peste 2-3 ani, sa termin cat de cat scolile si sa mai mucesc ceva pe aici, asa ca voi avea peste 40 cand il voi avea...daca il voi avea. Nu ma ingrozeste nimic, nici macar varsta inaintata...cum adica inaintata?
Eu am un exemplu in familie, bunica din partea tatalui, care dupa ce si-a terminat studiile inalte de medicina si s-a maritat, a facut 3 copii la 39, 41 si 43 de ani. Asta in conditii de razboi(al 2-lea mondial), va imaginati conditiile de atunci, da? Asa ca eu de ce sa ma plang ca nu pot? 
Nu vreau sa conving pe nimeni de nimic, doar am dat exemplul meu personal.
Va
, am fugit la ore.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie