LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (188)
Raspunsuri - Pagina 18
ceska777 spune:
Lala,
macar Andrei e baiat de comitet si a adormit repede la loc. Benji la 3:55 s-a trezit, la 04:15 era inapoi in pat, bause laptele dar a mai avut 40min cgef de vorba. Eu am adormit la 5 de la 6:30 pazeam ceasul ca dl sot cica "are azi un curs si ala incepe mai devreme" credeam ca tre sa fie acolo la 8. Da de unde, ma scol fac cafea coc niste covrigei, iau micul dejun. Abia la 7:45 sare tati din pat iar Benji i-a urmat la 7:55. Pic din picioare, dar cu atatea cafele de la voi plus a mea sper sa rezist pana la pranz.
Ma uit acuma la pozele lui Matz mare cu Matz mic.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 Noi ne-am trezit cu febra 39 i-am dat rapid panadol vitamina c, si sper sa treaca sa nu fie ca banui eu, pt ca ieri a tusit putin.Fetele care au avut copilutii bonlaviori cum a evoluat la inceput nemernica de gripa???Sincer nu stiu de unde a putut sa ia in ultimele zile nu am iesit afara si nici nu am avut contact cu alti copilasi, in casa nu e nimeni bonlav si nu am avut musafiri deloc.... ![]() ![]() Madalina & Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
la noi a debutat seara cu tuse si apoi dimineata cu febra si nasuc infundat. mucii nu curgeau deloc.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ramonab Neata fetelor, care stiti ce e bun pt STOMATITA, cred ca are Razvi, ca am vazut cateva bubite mici mici albe pe ceru gurii asa mai spre margine, aproape de gingii.Sunt asa in grupuri parca, pe doua parti. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Glicerina cu stamicina. Intreaba la farmacie ca iti spun ele. Se prepara pe loc.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
ceska777 spune:
Eu intru la idei: Benji haraie putin din piept cand respira. Am observat tinandu-i mana pe piept si ascultand. Normal nu se aude tare.
Sper sa nu ne ia si pe noi ceva pe sus.....of!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
nemary spune:
| citat din mesajul lui iulia82 Neata!Am culcat puiutu mic si acuma pot si eu sta linistia...o vreme.. Ma gandesc deja unde sa mergem de Pasti pt ca acasa chiar nu mai stau,cheltuim o groaza de bani pe mancare,bauturi plus ca toata ziua pun masa si-o strang plus oboseala...am zis ca mai bine mergem undeva si ne relaxam 3 zile.Ma tot uit la Cheile Gradistei,un complex super fain,plin de verdeata,linistit unde ar putea si Irisuca sa se desfasoare..www.cheilegradistei.ro Daca aveti si alte sugestii va rog sa mi le spuneti ca eu in afara de complexu asta n-am prea gasit nimic care sa fie ok pt copil. POZE IRIS POZE BOTEZ Iulia si IRIS MARIA (19.12.2007) |
este f frumos acolo, doar ca tb sa faci rezervare cu mult timp inainte, e f. aglomerat.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ereena spune:
neatza ,zuze buburuze
alinush de plush , pai sa ii aratam copilului Dunarea
si eu abia astept primavara-vara sa iesim putin la plimbare
Vad ca nu prea va inghesuiti sa scrieti azi , au aparut doar mamicile matinale. la noi a fost mai bine azi noapte, si de la 7 am dormit cu iubitul meu (cel mic) , ne-am iubit si imbratisat pana l a
9 ,asa fericit era cand s-a trezit
la inceputul capitolului nou va asteapta o veste grozava ,asa ca grabiti-va sa il terminati pe asta ![]()
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
laura_dimitris spune:
deci:
am luat un strop de cafea de la lala, un strop de cafea de la ellenuta si am strans astfel o alta cana de cafea ![]()
acum mi-am pus un ceai
stateam linistita la o tigara pe balcon cand am observat ca s-a strans un grup de persoane in fata caldirii sa arunce cu oua probabil
ca vor fi concediati 
sunt oameni de la sucursale saracii de ei....
asa ca am venit repede sa continui sa muncesc cu drag si spor sa arat conducerii ca sunt indispensabila ![]()
nu inainte de a va spune si voua ![]()
ramona, si eu stiu ca se da cu glicerina cu stamicin
dar ai grija sa mergi doar la farmaciile cu laborator propriu
eu odata am cautat de mi-au sarit capacele pana am gasit o farmacie care prepara...
inainte de asta luasem eu glicerina boraxata si pastile de stamicin pe care le-am pisat si amestecat in glicerina...
ceska, poate are mucisori uscati ... incearca sa-i pui niste ser fiziologic in nasuc, aspira dupa aceea si vezi daca mai auzi suieratul acela...
ellenuta ! tot de incurajare
!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ereena spune:
| citat din mesajul lui miri_mik ceska mama, daca chiar iti place sa ma citesti, am sa-ti trimit o carte a mea. ma bate gandul sa mais criu una. dar...n-am timp sa ma ocup de ea. cu tatal... nu uita ca a fost crescut altfel decat tine. mai "civilizat" si mai steril. trebuie sa-l inveti tu sa indrazneasca sa faca nebunii de copil la varsta asta. si eu am avut pb cu al meu. ieri zicea... pai esti treaza de la 3!, acolo zicea: nu gasesc aia, aialalta - iti spun e o chestie de organizare imensa la no un ieshit din asta - iar eu, dupa ce am injurat printre dinti cu copiii despuiati si murati pe o banca de cabina (ca vezi doamne nu exista cabine familiale, ca el nu le vazuse), deci dupa toate astea, defilam dintr-o cabina in alta sa-i dau haie si alea alea si la final era exasperat ca bruno vroia punga cu biscuiti nu doi biscuiti, si ca sacha ii smulgea pe cei care-i avea in mana.:))) asta pana ma uscam ieri pe par:)))) ashea, vroim sa va zic de un sf valentin special. la 3juma, ca de obicei, vineri, revine brunod e la scoala. intra in casa, se tranteste in genunchi pe covor, scotoceste bine in geanta de scoala si zice: kijk! (uite) si-mi scoate o cutie de praline in care erau niste fructe inveite in cioco si infipte cu o scobitoare invelite in hartie roz. pe pachet, un biletel 'pt cel mai grozav tati din lume pe care il iubesc mult'. initial am spus... o eroare.. e pt mama, pt ceamai grozava mami din lume. de fapt... explicatia. vorbisera la scoala toata saptamana de cum e sa iubesti pe cineva si cum ai fluturashi in burtica. si el a zis ca cel mai tare il iubeste pe tati. (evident, mami e cea cu nu si cu... trebuie sa imparti cu sacha...) mi-a cazut fata. i-am spus lui domnul sot ca mi-a cazut greu. dar pana una alta, pana sa gustam si noi un fruct.... bruno terminase cutia:))) si se stergea tacticos pe bot:) miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii http://m3.lilypie.com/qNubp1.png http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png |
ce simpatic a fost pustanul cu ciocalata, mai vroiati si voi ?

MATEIPOZE
PITICUL URIAS
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Ereena neatza ,zuze buburuze alinush de plush , pai sa ii aratam copilului Dunarea Vad ca nu prea va inghesuiti sa scrieti azi , au aparut doar mamicile matinale. la noi a fost mai bine azi noapte, si de la 7 am dormit cu iubitul meu (cel mic) , ne-am iubit si imbratisat pana l a 9 ,asa fericit era cand s-a trezit la inceputul capitolului nou va asteapta o veste grozava ,asa ca grabiti-va sa il terminati pe asta MATEIPOZE PITICUL URIAS |
Mai, tu esti graviduta ????
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Ereena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Mai, tu esti graviduta ???? O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
nu sunt eu graviduta , desi sunt asa fericita de parca as fi eu
MATEIPOZE
PITICUL URIAS

IRIS MARIA (19.12.2007)