LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (188)
Raspunsuri - Pagina 19
Lala_D spune:
Eu astept mesterii cu noul pat suprapus al baietilor, sunt tare curioasa cum va reactiona Andrei cand il va vedea in dormitor ![]()
si recunosc cu mana pe inima ca sunt tare happy ca imi eliberez dormitorul conjugal ...mama denaturata ce sunt ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
laura_dimitris spune:
Ereena, 
Abia astept !!!!
Deja faceam supozitii cu sora-mea la telefon ...![]()
Ea deja "pariaza" pe castigatoare ![]()
In sensul ca este convinsa ca stie cine este fericita posesoare de samburel in burtica...![]()
Sunt curioasa daca are dreptate!
Eu inclin sa-i dau dreptate si mi se pare extraodinar !!!!![]()
Hai cu capitolul nou !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matgravidut Am mai adaugat poze la semnatura... album nou de februarie. Eu sunt necajita ... copila mea merge pe varfuri... acum mama o tine cu ghetute toata ziua dar sunt curioasa cand si-o lasa piciorul jos... Alta veste... am trecut 75% pe lapte normal... iar mancarea este exclusiv de la masa noastra. In rest nimic nou la noi... Creata... ti-am citit blogul... mi-a placut RAU DE TOT... Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008) Poze cu noi |
am admirat pozele...foarte frumoase
modelul e tare tare dulce
MATEIPOZE
PITICUL URIAS
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris Ereena, ![]() Abia astept !!!! Deja faceam supozitii cu sora-mea la telefon ... Ea deja "pariaza" pe castigatoare In sensul ca este convinsa ca stie cine este fericita posesoare de samburel in burtica... Sunt curioasa daca are dreptate! Eu inclin sa-i dau dreptate si mi se pare extraodinar !!!! Hai cu capitolul nou !!!! ![]() ![]() ![]() Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Ma 'nervati , eu sunt o curioasa din fire
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Ereena spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris Ereena, ![]() Abia astept !!!! Deja faceam supozitii cu sora-mea la telefon ... Ea deja "pariaza" pe castigatoare In sensul ca este convinsa ca stie cine este fericita posesoare de samburel in burtica... Sunt curioasa daca are dreptate! Eu inclin sa-i dau dreptate si mi se pare extraodinar !!!! Hai cu capitolul nou !!!! ![]() ![]() ![]() Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
au tot dau reply la mesaje doar doar s-or duce mai repede pagnile astea. dau si eu o mana de ajutor cum pot

MATEIPOZE
PITICUL URIAS
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Mai, tu esti graviduta ???? O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
pai eu te "suspectam" pe tine...
ce faci ? ma derutezi ?
ma bagi mai tare in ceata
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ereena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Ma 'nervati , eu sunt o curioasa din fire O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
eu nu pot spune nimic , imi pare rau ca te chinui dar trece repee, mai e o pagina

MATEIPOZE
PITICUL URIAS
rlc_sandor spune:
Buna dimineata!Dau si eu o
pt cine mai are nevoie
Ramona,e foarte buna glicerina,dar ai grija cum a spus Lala sa fie preparata in laborator,eu am, facut-o pe Sonia de 3 ori si s-a curatat foarte bine
un
pentru toti copii bolnaviori sa treaca repede
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Ereena spune:
LalaD, sa stii ca lumea te suspecteaza pe tine ca ati plecat 4 si v-
ati intors 5 din concediu si acum ne induci in eroare cu mesaje de genul " spuneti cine e ca sunt curioasa" 
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
ramonab spune:
Lala multumesc pt raspuns.
Am vazut pozici cu o matza frumoasa, tare frumos rade aici .Scumpa-i 
Ceska sper sa nu fie nimic la Benji.
Razvi se simte mult mai bine azi ca nu a mai luat dimineata injectie.Nu e mai somnoros, se joaca, e el din nou.Deci injectiile acelea il faceau asa apatic.
Acum e mucos si din cauza lor mai tuseste.
Mi-a zis doct sa ii pun o capsula de karvol intr-o batista sa i-o pun la cap, dar nu am fost de acord, i-am pus doar ceai de musetel sa ii mearga aburii la el.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)