LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (188)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI, BENIZAUTZA!
SA FI FERICITA SI SA AI PARTE DOAR DE BUCURII,ALATURI DE CEI DRAGI!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Neata!Am culcat puiutu mic si acuma pot si eu sta linistia...o vreme..

Shose tare rau imi pare sa aud ca sunteti bolnavioare si tu si Pipe...multa sanatate

Ramo la fel si micutului Razvan,sanatate multa

Off..puii astia mici,de ce oare trebuie ei sa fie bolnaviori??

Citesc din urma de pe la ora 12 si din pacate am cam uitat ce-am vrut sa scriu...am vazut multe poze Milan,frumusel ca mama lui,Mariuca care seamana cu tati ei,Pipe cea frumu la petrecere,Bruno si Sasha,Benji si inca cativa clopotei,dar n-as vrea sa gresesc cu numele..

Apropo de creioane colorate si Iris e mare desenatoare,dar partea funny e ca nu ne putem da seama daca e stangace sau nu pt ca deseneaza cu ambele maini la fel de "frumos" ba chiar cu ambele maini deodata.

La faza cu taiatul din mot si alesul de pe tava,fii-mea a fost pe interes: a pus mana pe bani,da nu i-a luat;a luat o bratara de aur,cheile de la un Mercedes de mii de euro si cheile unei vile..

Ma gandesc deja unde sa mergem de Pasti pt ca acasa chiar nu mai stau,cheltuim o groaza de bani pe mancare,bauturi plus ca toata ziua pun masa si-o strang plus oboseala...am zis ca mai bine mergem undeva si ne relaxam 3 zile.Ma tot uit la Cheile Gradistei,un complex super fain,plin de verdeata,linistit unde ar putea si Irisuca sa se desfasoare..www.cheilegradistei.ro Daca aveti si alte sugestii va rog sa mi le spuneti ca eu in afara de complexu asta n-am prea gasit nimic care sa fie ok pt copil.

Apropo de prietenii nesimtiti,ca-i plina lumea de ei!,eu si sotul ne-am triat drastic prietenii incepand cu anul asta;de revelion am zis ca anul care vine il vom petrece alaturi de cei care merita cu adevarat,de cei care ne-au demonstrat in timp ca sunt alaturi de noi.

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Razvi iar doarme, pur si simplu m-a impins in dormitor si imi arata spre patut sa-l culc si abia s-a trezit la 14 jumate tura trecuta.

Trebuie sa va spun ca am primit cel mai dulce pupic din viata mea, chiar de sf Valentin, si nu de la sotul meu, cum v-ati fi asteptat, ci de la puiu meu.Felul in care a facut-o ne-a facut sa lacrimam si pe mine si pe tatasau.
Ne jucam (sau incercam, ca nu prea avea chef) si se mai ducea sub masa unde are obiceiul sa se mai ascunda.So, era sub masa, se uita la mine de acolo asa cu ochii tristi si suparati si vine glont la mine, imi ia fata in maini si isi lipeste buzitele de barbia mea.
Sa lesin, nu alta.A fost atat de dragut si de finut gestu ca pur si simplu ne-au dat lacrimile la amandoi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Grati tu ai comandat cumva de la mytoys.de? Daca da, cum au decurs Comanda si livrarea?

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

LauraD , cu multa placere va asteptam pe la Giurgiu . invitatia e valabila pentru toate zuzele

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Mi-am mai adus aminte ceva.Sa va povestesc cum l-a "hartuit" aseara Iris pe baietelul de un an al unor prietenii.Cred ca au stat la noi vreo 5 ore,timp in care fata mea a fost calare pe el,sa-l pupe sa-l ia in brate...pana la urma a cedat si bietul baiat si si-au tras un mozolici pe cinste..am ras cu lacrimi si ne gandeam la momentul cand va vrea el s-o pupe si ea va fi "fitoasa"..

Silvia,chiar vroiam sa te intreb,dat fiind ca eu am lipsit o perioada ,ce-ti doresti?un cretulin sau o creata?(as fi zis "inca o creata",dar se pare ca Mariuca il mosteneste pe tati)..oricum ar fi,fata sau baiat o sa semene cu tine..garantez!

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Iulia, cam asa ne-am decis sa facem si noi si tot dupa Revelion.

Ramonici cred ca te-a topit Rasvanelul tau!! Ce scump e!!! Nu-i asa ca ai uitat de toate supararile in momentul acela?
Sper din suflet sa fie bine. Daca doarme insemna ca organismul este in perioada de convalescenta si are nevoie de somnic. Lasa puiul sa faca nani si bucura-te si tu de ceva timp pt tine.

Ereena nici Luca nu a vazut Dunarea. Poate venim in gashca la Giurgiu.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Razvi iar doarme, pur si simplu m-a impins in dormitor si imi arata spre patut sa-l culc si abia s-a trezit la 14 jumate tura trecuta.

Trebuie sa va spun ca am primit cel mai dulce pupic din viata mea, chiar de sf Valentin, si nu de la sotul meu, cum v-ati fi asteptat, ci de la puiu meu.Felul in care a facut-o ne-a facut sa lacrimam si pe mine si pe tatasau.
Ne jucam (sau incercam, ca nu prea avea chef) si se mai ducea sub masa unde are obiceiul sa se mai ascunda.So, era sub masa, se uita la mine de acolo asa cu ochii tristi si suparati si vine glont la mine, imi ia fata in maini si isi lipeste buzitele de barbia mea.
Sa lesin, nu alta.A fost atat de dragut si de finut gestu ca pur si simplu ne-au dat lacrimile la amandoi.

RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Foarte emotionant! A mea ma pupa non-stop,e tare pupacioasa...dar fiecare pupic e la fel de dulce si sincer.Asa-i ca dragostea pe care ne-o arata astia mici nu se compara cu nimic?

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Alinus, nu stiu cine e misterioasa burtica, ca la noi la odisee inca n-a venit!!! Si urmatoarea, din cate stiu eu, de noiembrie-decembrie, inca nu s-a deschis. Stii cum e... uneori astepti sa vezi ca e totul bine, ca s-a prins, nu ca mine, am facut testul si am si dat sfoara in tara!!

Iulia, bine ai revenit! Chiar ma bucur sa te "revad".

Despre copilas... mi-ar placea sa fie fetita, din mai multe motive. In primul rand, fiind diferenta mica intre ei, cred ca e mai bine sa fie de acelasi sex. Pe de alta parte, poate de data asta, va fi creata, nu ondulata. Dani e 100% convins ca e fetita. Ar trebui sa o rog pe mami sa imi fac din nou testul cu sarea. La Mariuca a iesit baietel!!!!

Daca vrei in zona Bran, ca am vazut ca te-ai uitat la Cheile Gradistei, iti recomand www.vilabran.ro. Am fost acolo, o sa-ti placa, este extroardinar! Au mini-gradina zoo, 17 vile, cu preturi normale, tot felul de jocuri gratuite daca stai la ei, camera de joaca pentru copii in restaurant, un restaurant unde se mananca super bine, cu muzica.... excelent, ce mai! E pe deal, cum te duci spre castel pe stanga, si vezi toata valea, castelul. Daca va fi cald, au 2 terase mari, totul cald, pe lemn.

O sa ma uit pe pozele voastre, ca sunt tare curioasa!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Ne jucam (sau incercam, ca nu prea avea chef) si se mai ducea sub masa unde are obiceiul sa se mai ascunda.So, era sub masa, se uita la mine de acolo asa cu ochii tristi si suparati si vine glont la mine, imi ia fata in maini si isi lipeste buzitele de barbia mea.Sa lesin, nu alta.A fost atat de dragut si de finut gestu ca pur si simplu ne-au dat lacrimile la amandoi.

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

wow, ce frumos!
Cred si eu ca v-ati topit!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput