LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (188)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Eu nu mai pot de spate!!!
Atatia clopotei bolnaviori,vai! Pupam sa se faca bine repede!
Noi vroiam sambata sa vizitam soacra dar e carantina la ei. Ditai galiganul de 1,80 si aproape 18 ani a prins o gripa aiurea rau. Dupa sport la scoala a facut o roata tiganului, s-a dus sa il vaccineze (doua vaccinuri) fara sa stie ca la el in corp se da peste cap un virusache si la cina a lesinat, febra mare spre 40 mereu, a stat 3
zile in spital. Salvarea a avut nevoie de 2 ore sa il reanime sa il poata lua! Tensiune mica, dadea din lesin in lesin! Acuma e acasa inca f slabit si cu 38 febra constant. Cica e gripa naspa : influenza. Aici parca spui molima galbena cand auzi influenza!

Sa vina odata primavara sa radem la soare cu burtile goale!
Ieri Benji a facut prima plimbare pe picioarele lui afara si fugea mancand pamantul... poate si de acolo mi se trage durerea de spate, iar am cocosat fugind dupa el.
Asa ca eu cred ca merg la nani cu el!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

off, astazi numai de necazuri aud...

ellenutza, eu zic sa nu-ti faci ganduri negre pana nu ajungi la un alt medic. tipa de la kineto nu ti-a recomandat ea unul ? mai era si profesorul brunei parca ... citisem de el in ziare zilele trecute ca a operat piciorul unei adolescente care nu mersese in viata ei pana atunci.... Of!! Am eu un "feeling" ca nu are nimic altceva evita frumoasa!!! Mai gresesc si medicii din pacate...

Larisuca, off, chiar intrebam de tine. Am crezut ca ti-a trecut raceala sau macar speram ca nu a atins-o si pe pipetzica....Parca mama ta este medic, nu? De ce nu mergi pe mana ei si las-o sa-i dea ce crede pipetzicii... Si foarte bun este algocalmin - supozitor sau picaturi..
Exact despre asta vorbeam dimineata cu madalina la telefon... ca si pitica ei a facut 39...

Alinush.... eu zic ca ai preparat foarte multe si foarte bune Cat despre gusturile copiilor... pai, pe dimitris al meu nu il multumeste niciun meniu din lume... El este cel mai fericit doar atunci cand nu-l pui sa manance

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pentru mamicile cu pustii mai marisori desi nici clopoteii nu sunt departe de jocul asta ( pufuletii pot fi gustati fara riscuri ) recomand ultima dracovenie descoperita de Bogdan in concediu . Super tare : http://avlaudum.blogspot.com/2009/02/playmais.html
Eu le-am achizitionat de aici : http://www.tinkerbella.ro/prodlist.php?ctg=68
Ai liniste in casa ore bune

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza la pranz si de la noi !

M-am apucat de citit acum vreo trei ore…dar de abia acum reusesc sa scriu si eu
Yuuuupiiii – ce bine e acasa ! ieri dupa amiaza nici nu imi venea sa cred ca nu trebuie sa ma pregatesc pentru saptamana ce urmeaza.
Ma pot si eu ocupa asa cum trebuie de copii ! déjà am inceput de ieri, si am scos-o pe Laura la film, si am inceput sa o ducem si de 3 ori pe saptaman la volei.

Danonique- offff, musafirii astia nepoftiti…nasol moment ! sunt romani ? zici ca esti multumita de maclaren, ca l-am vizionat si eu ieri intr-un magazin, si parea OK.

Ema- in cat timp se fac livrarile la caruciaore?

Dany- si eu am cerut un carucior sport de proba, si lui Matei i-a placut, el nu prea mai sta in « limuzina », si parca mi s-a luat de carat pe scari, iar acum cum trebuie sa fiu atenta la ce car…

Roli- si Laura poseda astigmatism, si are ochelari de la 2 ani si jumatate. Avea si strabism dar s-a rezolvat.

Elle- mda nu e chiar placut la kineto…..mititica. Te-ai miscat super repede. Unde o duci pana la urma ?

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 10+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Elena, ma bucur ca ai facut o alta programare. E mai bine asa, sa afli mai multe pareri. Tinem pumnii pentru 4 martie, ca totul sa fie bine si sa se rezolve doar cu kineto'. Oricum Jianu e fff bun!

Larisa, no way fenobarbital!!!!!! Nu pentru Pipe! Nurofen alternativ cu Panadol. Dar mergi cu ea la doctor!

Lala, oricum te am in lista de blog-uri urmarite! Si te citesc tot timpul!

Roxana, da' ce zici si de o felie de tort de la Georgi, de ciocolata cu nu-stiu-ce pe deasupra, de iti lingi degetele??? Sadica si eu, recunosc!!!

Dana, ti se face pofta pentru ca eu sunt o gurmanda desavarsita si cand povestesc de mancare, povestesc cu o placere deosebita! Si salivez in timp ce scriu. Plus ca imi place sa gatesc.

Tu si cu Grati ziceti ca va fi baietel! Vom vedea...

Alinus, oricand cu mare placere!

Ceska, sorry pentru cumnat... E nasol rau!

Revin...

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Roxana, da' ce zici si de o felie de tort de la Georgi, de ciocolata cu nu-stiu-ce pe deasupra, de iti lingi degetele??? Sadica si eu, recunosc!!!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

.. si cu o cana de ceai 'royal rum' de la teekanne ... BELEA!!!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Shose offfff si micuta Pipe.... nu ii da fenobarbital, daca face peste 38.5 da-i cate o picatura de algocalmin pe kg, adica are 10kg ii dai 10picaturi si impachetari in scutec ud.Sanatate multa la amandoua!

Noi suntem mai bine febra a scazut acum avem 37.7, am fost si la dr ne-a ascultat la plamani si s-a uitat in gat, e totul ok, asteptam sa vedem cum evolueaza,se zice ca e epidemie de rujeola prin Ploiesti....sper sa nu fie si cazul nostru

LauraD multumesc pt tel, multumesc fetelor pt raspunsuri si ca sunteti langa noi cand avem nevoie de un sfat o vb buna.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Larisa pai nu vorbiram mami ca Iulia e ok? of imi pare tare rau ca are si papusica cu ochi gri-albastri febra! Sanatate multa pt mami si fata si incearca sa iti pastrezi calmul, nu te panica mergeti la dr., o sa treaca

Miha am dat comanda martea trecuta...si astept.

Alina urarile noastre nu le-ati primit?

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ooofff...ce de bolnaviori avem!! Vorba voastra, sa treaca mai repede perioada asta cu viroze si gripe!

Si Ana a facut vineri ceva muci dar i-am facut doua sedinte de aerosoli cu ser si sambata era ca noua. Sper sa scapam, sa nu aduca Luca cine stie ce minune de la gradi.

Elle, imi inchipui ca esti suparata. Dar zau ca se va rezolva (din pacate nu fara stres si pentru voi si pentru Eva mica). Jianu este f bun si il recomand si eu. Sper din suflet sa se rezolve cat mai repede si cat mai usor problema Evei.

Shose, imi pare tare rau ca esti asa bolnava si mai ales imi pare rau ca e si Pipe. Cred ca sfatul Gratielei este f bun, macar pana o vede doctora diseara.

Mada, multa sanatate si Sofiucai! Sper sa scapati cat mai repede de raceala!

Lala geniali pufuletii aceia. Dar nu ti-e teama sa-l lasi pe Bogdan sa se joace cu ei in prezenta lui Andrei? Si...sigur nu-s si de papat? Luca sigur s-ar infige in ei.

Ceska, Doamne!!! Ce experienta ingrozitoare! Este vorba despre nepotul tau? Ii doresc multa sanatate si sa se refaca repede!

Miha, stai acasica??? Ce bine!!! Pot sa spun ca te invidiez? Vreau si eu sa stau acasa, sa gatesc si sa ma ocup de puii mei!!!

Laurici pe Dimitris al tau trebuie sa-l aduci mai des pe la noi. Zau ca-l facem noi cumva sa pape (eu si Luca mai ales ).

Cretuleeee dau o bere la vara in Moghioros!! Zi si mie!!! Sigur stii cine-i burtica misterioasa.
Ah! Si ma bag si eu pe lista cu "e baietel"!

Chiar daca vrea sa mai pastreze secretul, ii doresc o sarcina cat mai usoara si un bebic sanatos!

Danuta, Lala, Ramonici multumim mult!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Larisa pai nu vorbiram mami ca Iulia e ok? of imi pare tare rau ca are si papusica cu ochi gri-albastri febra! Sanatate multa pt mami si fata si incearca sa iti pastrezi calmul, nu te panica mergeti la dr., o sa treaca

Miha am dat comanda martea trecuta...si astept.

Alina urarile noastre nu le-ati primit?

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Emaaaaa...iertare, iertare!!! Nu am vazut, chioara de mine! Iti multumesc tare mult!

Daca am mai scapat pe cineva sa-mi atrageti atentia, va rog! Sunt aiurita, ce mai!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput