Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (271)
Raspunsuri - Pagina 20
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Betty, tin in continuare pumnii stransi sa ias totul bine, sa ai gemeni (o fetita si un baiat, na, asta e de la mine ![]() Sim, bine ai venit cu vesti! In english please Prisi sa-ti fie de bine freza. Nu ne pui o poza? Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
pai stai o nitel....pai nu am luat-o pe aratura sa-mi implantez toti cei 7 si de fapt nu sunt f sigura ca se vor fertiliza toti. Adica stiu cazuri in care au fost 14 foliculi si s-au fertilizat decat 3.....Oricum nu bag mai mult de 3 bucati sau poate 4. Il intreb pe doctor, dar data trecuta am pus 3 si s-a prins doar unul
Pup si merci frumos..dar nu 8+husband
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Ne-ati uitat azi....ca doar am implinit si noi 1 an si 6 lunisoare si acum am un baiat mare, mare.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
papanash spune:
Deci chiar ma gandeam la Sim, eram la bucatarie si faceam chiftele( o bunatate) si ma intrebam ce mai faci, de ce nu mai dai nici un semn.
Ma mai gandeam la meniul lui Stef de la gradi, eu nu gatesc asa variat pe cat as vrea. Imi place meniul, mi se pare chiar foarte variat si gustos. Bine, asta in cazul in care copiii si mananca ce le da, dar cred ca vazandu-se unii pe altii se indeamna.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
prisi spune:
Diwana merci, dar nu mi-am facut nimic diferit, mi-am tuns varfurile si am reimprospatat culoarea, poze nu are cine sa-mi faca ![]()
ca tot veni vorba de ecografii, cred ca treb sa ma duc si eu ca la mine inca mai curge ceva din san daca strang si au trecut 7 luni de cand am renuntat la alaptat
Betty sa-ti traiasca baiatul si multa sanatate 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
valentina_22 spune:
Marta, neaparat du-te la medic, din cate stiu nu este prea bine cand se intampla una ca asta! Sa-ti fie de bine schimbarea!
Cecilia, imi para rau ca nu ti-a iesit eco bine. Poate mergi la o alta interpretare si nu mai este nevoie de inca o analiza.
si tie
Betty sper ca au trecut durerile si te simti mai bine.Sanatate lui Mario si la cat mai multe lunite fericite!
sarbatoritului dar si mamicii!
Vreau sa va urez acum:
Noapte buna , sa visati frumos!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Ne-ati uitat azi....ca doar am implinit si noi 1 an si 6 lunisoare si acum am un baiat mare, mare. Betty78 de Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
Betty, sa-ti traiasca feciorul si sa va aduca multe bucurii!!!
Mult succes cu fertilizarea, tin pumnii sa mearga totul cum trebuie si sa se anunte barza cat de repede, chiar cu gemeni, daca asta va doriti, cu un drum ai scapat

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii