Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (271)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Abia acum am reusit sa termin de citit, in reprize, am raspuns acolo unde am considerat ca ar tb sa-mi spun parerea, nu ca nu as avea multe de spus mai ales legat de gradinita si scoala, dar tocmai pt ca, cunosc fff bine sistemul ma abtin de la comentarii.
pot spune ca si eu il voi da pe Cristi de la toamna la o gradinita particulara, cel mai sigur la program scurt, nu ma intereseaza in mod deosebit ce invata la gradinita( engleza sau alte activitati), cat sa fie ff bine ingrijit.La 3 ani o sa-l dau la gradi de stat, am una langa mine si o consider ok, mai ales daca reusesc sa-l inscriu la educatoarea care vreau eu.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Betty, ma bucur ca totul a decurs bine si mai ales ca te simti bine. Multi si sper ca totul sa fie asa cum iti doresti, peste 2sau 3 zile urmeaza pasul urmator?

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Eu am fost azi la dr mea, a vazut eco de la san si mi-a zis ca e o mare prostie asa ca tb sa fac alta. In rest totul e bine, numai bine de ramas gravi in noaptea asta, dar din pacate nu se poate acum, mai asteptam.....pana luam decizia asta.

Eu nu pot sa tin pasul cu voi,zilele astea bunica doarme in sufragerie .....asa ca noapte buna.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am citit in diagonala ultimele 4 capitole - cam atat aveam de recuperat.

sarbatoritilor mici si mari din ultima perioada

La noi toate bune, Stefan e in forma de zile mari. Teo, exact asa se catara si Stefan in scaunul de masa . Coincidenta?

A mai invatat cuvinte noi, spune 'tuuuz', adica 'shoes' la papucei, 'me', adica eu, stie cand ii spun: 'let's go to the bathroom and wash your hands', isi freaca manutele singur si apasa pe pompita la sapunul lichid. Deci, mai mult in engleza, am ajuns sa vorbesc mai mult in engleza cu el decat in romana. Da' nu e bai, ca o sa invete el si romana.

Ne-am luat si noi un router wireless si acum stau ca o lady in varful patului cu laptopul in brate, tare-i bine .

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am vazut discutia despre gradi, eu una sunt pentru mersul la gradi. Uitandu-ma la modul cum a evoluat Stefan de cand l-am dus, cred ca a fost o decizie foarte buna. Si ma rezum la a spune doar asta.

Betty, am uitat sa iau dvd-ul sa il pun in sacul lui Mario, dar incerc sa nu mai uit si maine dimineata. Iti tin pumnii sa iasa bine FIV-ul.

Iar am avut o perioada aglomerata la servici si la fel va fi si in continuare, asa ca mai rarut pe aici. Am reusit sa vad un film, 'The courious case of Benjamin Button', si mi-a placut tare mult. In rest, am mai apucat sa citesc si eu cate o carte, ultima a fost Papillon si acum caut romanul continuare, Banco. Problema este ca ultima editie e din 92 si nu prea o gasesc .

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Eu am fost azi la dr mea, a vazut eco de la san si mi-a zis ca e o mare prostie asa ca tb sa fac alta. In rest totul e bine, numai bine de ramas gravi in noaptea asta, dar din pacate nu se poate acum, mai asteptam.....pana luam decizia asta.

Eu nu pot sa tin pasul cu voi,zilele astea bunica doarme in sufragerie .....asa ca noapte buna.

poze noi

asa crestem

scuze ca te intreb: ai fost la Costache? Daca da, mi se pare ciudat pentru ca am umblat pe la f multi doctori si am facut f multe ecografii si Costache intotdeauna mi-a vazut toate problemele. Uff imi pare rau..

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

gata treaba ... am spalat niste vase si am frecat putin bucataria, am pus rufe la spalat si am calcat altele, am avut un spor, cred ca de la freza mi se trage
Ana

Sim bine ca ai trecut pe la noi, cu serviciul te inteleg, asa e si la noi, -ici lui Stefanutz

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor multumesc mult pentru incurajari...acum ma doare burta, perineul si soldurile de nu stiu de capul meu. Stiam ca o sa fie ceva, dar parca uitasem. De abia stau in fund

Sim stai linistita ca oricum azi Mario a stat aacasa...ca iar avem muci

Cecilia miercuri este ziua cea mare

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Betty, tin in continuare pumnii stransi sa ias totul bine, sa ai gemeni (o fetita si un baiat, na, asta e de la mine ), dar ce te faci de se prind toti? Te vedem si pe tine pe Travel and Living cu cei 8 copii "Betty, husband + 8" Sper sa-ti treaca durerile astea repejor

Sim, bine ai venit cu vesti! In english please

Prisi sa-ti fie de bine freza. Nu ne pui o poza?

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Cecilia, imi pare rau de eco la san, dar poate totusi n-are dreptate dr. ta

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput