Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (271)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou!
Ce polemica...mi-a placut!

Cred ca cea mai buna cale e cea de mijloc. Am mai scris ca mi-as dori ca Daria sa fie pe cit de independenta pe atit de "lipicioasa". il am ca exemplu pe Matei care a mers la gradinita de la 2,5 ani.
Acum la aproape 5 ani e cel mai istet copil din grupa.

Sabina, sunt sigura ca si Yaia il alinta si il pupaceste pe Tudor foarte mult. Conteaza calitatea timpului petrecut cu copilul si nu cantitatea lui.
Situatia ta e speciala pentru ca si tati poate ajuta o mare parte din timp.

Si noua ne-a recomandat pediatra gradinita dupa 3 ani dar eu vreau sa ma incep sa muncesc din toamna (sper sa si reusesc). Am nevoie de asta-si nu din punct de vedere finaciar,ci pentru respectul de sine si mai ales pentru conditia mea pe termen lung.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Adimercedes, am verificat e-mailul. Se pare ca mesajul nu a ajuns.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Betty, tinem pumnii sa fie bine! Dar ce te faci daca sunt gemeni sau chiar mai multi?
Marunzika, sanatate, pune-te la regim ca nu-i de joaca. Am patit-o si eu si dupa aia timp de 2 zile eram ca de pe alta lume. Bine ca ai avut ajutor eu atunci am fost singura si numai cand ma gandeam ca trebuie sa ma dau jos din pat ca sa le dau copiilor sa manance ma lua groaza. Nu mai spun ca era jale in casa, cred ca astia mici au fost cei mai fericiti ca au putut sa faca tot ce le-a trecut prin cap.
Eu recunosc am optat pentru gradinita si pentru ca timp de 6-7 ore, 5 zile pe saptamana il am in grija numai pe Andrei, iar Alex mananca sanatos si doarme acolo. Eu nu am nici un ajutor,serviciul sotului este de asa natura ca nu isi poate lua deloc liber, nici cand am operat-o pe Alexandra nu au vrut sa-l invoiasca pe motiv ca nu are inlocuitor.Nu mai spun de cazurile cand mi-a fost rau. Nu ma plang am invatat sa ma descurc singura ca nu-i alta cale, de cand era Alex bebelus o caram cu mine peste tot,acum cu Andrei este o intreaga aventura sa plec cu ei unde am nevoie, am devenit experta in urcarea si coborarea caruciorului in/din autobuz si recunosc ca uneori la sfarsitul zilei imi pica ochii in gura, de zici ca am fost la munca campului.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, dar unde am spus eu ca Yiaia nu-si giugiuleste copilul?
va rog frumos, nu extrapolati si nu-mi atribuiti afirmatii pe care nu le-am facut.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Valentina, normal ca Alexandrei ii e mai bine acuma, ca are o groaza de prietene la gradi. Si la Sofia e la fel.
nu stiu cum de s-a inteles ca sunt impotriva gradinitei.
Sunt impotriva gradintei la varste mici, atata tot, pt ca sanatatea nu i-o mai aduce nimeni inapoi copilului.
Si pt ca exista un risc sa dea in boli autoimune dupa n imolnaviri la varsta toddleriei.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna(iar) in topicul vostru, multe dintre voi stiti deja ca este deschis un bazar pentru Sonia si Andrei. Vrem sa va spunem ca am mai deschis un bazar pentru Mihaita, care a fost diagnosticat cu autism. Puteti citi mai multe despre el aici .Costurile terapiei sunt mari, iar parintii nu dispun de acesti bani.

Aici este topicul dedicat bazarului pentru Mihaita.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, ii aduce pe acesti copii mai aproape de sansa lor la o viata normala!

Multumim mult de tot pentru sprijin!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

N-am apucat sa citesc decat intr-o maare diagonala da' mi-a sarit in ochi controversa legata de gradinita. La mine treaba sta asa: Miruna merge la gradinita de la 2 ani. Nici prea mare, nici prea mica daca ma intrebati. Primul an a fost greu, cu raceli si mai ales cu obiceiuri proaste "adunate" de pe acolo (gen tipete, miorlaieli, vorbit anapoda in conditiile in care Miruna vorbea absolut corect la varsta aia). Dar au fost si lucruri bune: interactiunea cu copiii, o idee de disciplina si program, tot felul de ocupatii artistice, care sincer, m-ar fi depasit acasa. Anii urmatori au fost incomparabili. Miruna e dependenta de gradinita. Daca sta mai mult de o saptamana acasa se plictiseste groaznic, orice as face cu ea. Da, se mai imbolnaveste (culmea e ca acum a luat viroza din vecini si nu de la gradi), dar beneficiile sunt substantiale. Dupa experienta primului copil, pe al doilea o sa-l dau la gradi la 3 ani. Nu mai devreme dar nici mai tarziu.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Betty, felicitari. Vesti bune! Tinem pumnii sa iasa totul asa cum va doriti.

Prisi, sa-ti fie de bine. Acu' te apuci de curatenie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui myral

Gabitz, deci asa ma incurajezi pana la 3 ani jumate si atunci a inceput brusc sa doarma? ati descoperit vreo cauza pt care se trezea?

Eu am gasit pt cei care nu renunta la bibe noaptea sfaturi cica sa ii pui din ce in ce mai putin lapte in bibe treptat in decurs de o luna(sau mai mult depinde de copil) adica cu cate 10, 20 ml mai putin si n-o sa se mai trezeasca pt 30 de ml de lapte in final, cica Parca Ioana vrea bibe noaptea, Carpatina poate merge si la voi.

Yaia eu nu cred in legea compensatiei Deci al treilea sa zicem cum va fi ???

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Am incercat eu sa-i pun mai putin lapte si nu merge, tipa dupa ce-l termina apteeeeeeeeee de parca nu ar fi baut deloc.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Maruntika, sanatate multa. Ai grija de tine ca nu-i de gluma cu entero-virozele. Pupam Puppi.

Gabitz, deci l-ai inscris pe Stefan la scoala... Eu mai stau un an. Mi se pare cam necoapta poama mea.

Mergi la inceput