Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (271)
Raspunsuri - Pagina 14
myral spune:
Aoleu papanash nu doarme ziua decat 0 jum de ora maxim o ora, uneori deloc, seara adoarme pe la 11 (cand doarme ziua) si se trezeste definitiv pe la 8 dimineata.Yaia mie mi-e ca din cauza de tztza se trezeste dar nu pot s-o intarc inca plange prea tare daca nu ii dau. Astept sa se faca mai cald si sa stau fff mult cu ea pe afara si asa uita de tzatza. cu altcineva nu staaaaa, am lasat-o cu tati noaptea si urlaaaaa asa ca nu rezist nici un minut. Ma tot gandesc si eu ce fac gresit dar nu gasesc.Dar sa stiti ca depinde si de copil nu numai de mama, pe Isabela tot eu am crescut-o si alaptat-o
si dormea aproape toata noaptea de la 2 luni si statea si cu soacra-mea si maica mea, chiar si la nasi cand mergeam in vizita ea nu mai vroia sa plece
Elisa e opusul sora-sii.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
moldoveanca spune:
Da da asta am uitat sa spun si eu ca il voi da cate 2-3 ore cateva zile pe saptamana.Asta pana cand incep si eu o scoala un job,mai vedem![]()
Faza cu impartitul jucariilor este minunata si aici se merge pe acelasi pricipiu.
mami fericita de Vladut Dominic
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Simt o usoara urma de invidie? |
Poate n-ai aerisit corespunzator... ca la mine nu se simte nimic..
Oricum, eu mai am de asteptat doar 5 saptamani.. si vine buni iar

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, , tie nu-ti place sa fii alintata?mie da, si vreau ca si Sofia sa fie alintata. Cu cat o sa o alint mai mult, va avea mai multa incredere in ea. |
Mie da, dar sotului meu nu-i place ca am fost alintata...intreaba-l pe el de ce, eu chiar nu pricep!
Increderea de sine nu are nimic de-a face cu alintu, cel putin eu nu vad legatura intre ele.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Sabina spune:
nu-i tot aia cu scoala.
pana pe la 4 ani personalitatea copilului se contureaza f clar, nu ti-l mai uniformizeaza nimeni![]()
in plus, de aia s-a inventat Homeschooling, pt copii care au mai mult de castigat invatand acasa.
Sa nu credeti ca nu socializeaza,,ohoho, ba da. Sunt un milion de activitati pt homeschooled kids, socializare la greu prin excursiii etcetc.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
moldoveanca spune:
Carpatino dar ce boierie mai,iar vine buni?Ehehe ce rasfat pe voi
mami fericita de Vladut Dominic
Yaia spune:
| citat din mesajul lui myral Aoleu papanash nu doarme ziua decat 0 jum de ora maxim o ora, uneori deloc, seara adoarme pe la 11 (cand doarme ziua) si se trezeste definitiv pe la 8 dimineata. Yaia mie mi-e ca din cauza de tztza se trezeste dar nu pot s-o intarc inca plange prea tare daca nu ii dau. Astept sa se faca mai cald si sa stau fff mult cu ea pe afara si asa uita de tzatza. cu altcineva nu staaaaa, am lasat-o cu tati noaptea si urlaaaaa asa ca nu rezist nici un minut. Ma tot gandesc si eu ce fac gresit dar nu gasesc. Dar sa stiti ca depinde si de copil nu numai de mama, pe Isabela tot eu am crescut-o si alaptat-o Elisa e opusul sora-sii. |
Inseamna ca e doar legea compensatiei!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui ceamica Luy, eu n-am vazut decat prima parte , cea cu septdec nu reusesc ! |
Incearca cu septoct .. poate merge asa
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
eu cred ca independenta se castiga prin afectiunea aratata de parinti.
Fiecare copil simte ca e iubit prin alte actiuni. Noi toti ne iubim copiii, dar ei au nevoi diferite de concretizare a afectiunii.
Pt Sofia conteaza f mult prezenta mea, cand vrea sa-i dau in gura, e un fel de mama e fizic a mea acuma.
Eu sunt convinsa ca indeplinindu-i aceasta necesitate atunci cand o cere, o voi castiga de partea mea pe termen lungm, va avea incredere ca"mama e acolo" si in situatii mai serioase in viata.
Asta e convingerea mea.
Alti copii vor cadouri, altii vor activitati impruna cu parintii (la sofia nu tin chestiile de gnu mothe and daughter thing, ea vrea sa ne jucam) etcetc. Fiecare simte ca =e iubit prin alta actiune.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
myral spune:
Yaia eu nu sunt contra gradinitei, Isabela a fost la gradi dar nu s-a adaptat, am tinut-o si un an acasa , am schimbat gradi, deci am incercat. Acum mi se pare ca am procedat total gresit (in cazul Isabelei) era un copil sociabil si jucaus dar la gradi s-a inchis in ea, poate nu era pregatita sa imparta cu altii poate si vina educatoarelor, nu stiu. Cum spunea ADI depinde muuult de copil si de personalitatea lui. Si pe ELISA o s-o duc la gradi la 4 ani daca simt eu ca e pregatita. Si eu credeam candva ca gradi e benefica in cazul Isabelei nu a fost si regret ca nu am tinut-o mai mult acasa, dar daca Elisei ii va placea mult nu o s-o lipsesc. Daca un copil nu e dus la gradi nu inseamna ca e legat de fusta mamei si nu e independent, ba din contra cunosc cazuri.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

, tie nu-ti place sa fii alintata?