Pepenasi iulie-august 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 18
Biribu spune:
ola din nou mai pe seara asa...
din putzul gindirii mele:
Ille deci ma faci si baba si etc etc. te-am dez-integrat
ca nici eu nu ma simtz.
Didi mie pediatra mi-a spus (la anna am avut problema similara) ca nu papa solide pt ca isi ia toate caloriile necesare din lapte. si m-a sfatuit sa ii limitez laptele ca sa bage mai multa papa. de ex noaptea imi zisese sa-i ofer doar apa cind se trezeste, si sa impusc doi iepuri - sa nu mai bea atita lapte si sa nu se mai trezeasca, ca dupa ce se prinde ca nu vede lapte cica nici nu se mai trezesc asa. eu am aplicat treaba in stil propriu, adik noaptea i-am lasat o masa de lapte pina tirziu ca nu ma avut curaj, ne minca prajiti daca nu ii dadeam. i l-am limitat ziua in schimb si chiar a mincat mai bine solidele. deci e probata treaba. apropo de scaun eu am Maxi cosi 0-18 kg cu isofix, se poate monta si cu fata si cu spatele, deci exista.
Ooka pup fata si sa nu crezi ca eu oi fi mai putin nevrozata, da ma tratez mai demult
hai sa pun iar o intrebare de baraj: ai incercat alt lapte? eu dupa capul meu zic ca mai bine ne-bio da sa-l bea decit bio nebaut. uite al meu nu a vrut Nestle (desi sorsa aia a baut cu drag) nu a vrut Enfamil, da ii place Similac. nu stiu exact care sunt echivalentele la voi.
Iza noi aicea o punem de-o echipa de interventie sa va scoatem domne' din butoaiele astea ca vad ca tot cade cite una. haide mai fetelor, ce Dumnezeu! si lasa fata sa doarma cu suzeta daca asa-i place ei, ce rau sa-i faca?
Anaxena si eu votez ca nu esti deloc exagerata. si eu sunt patita mult mai rau si zic ca se poate ajunge la neste chestii de te va durea capul inca pe atita. asa ca pune tu mina si fa regulile.
Anco ia sa te contrazic eu acusi ca si eu sunt contra uneori
: ba e mare diferenta intre copil de 9 luni si cel de un an si merita tinut pina atunci in revers cu scaunul. de ce: pe masura ce cresc capul nu mai reprezinta ca la nastere o treime din corp. ca de-aia le e asa greu sa si-l tina initial.e si o diagrama prin carti cu dimensiunile capului si corpului pe masura ce cresc. eu n-as risca ca e chiar usor sa-si fringa gitul cu ditamai capatina ce o au ei acuma. ca se poate intimpla si mai tirziu si chiar si la adulti e alta discutie.
Mada pai a ta o fi copil cuminte si intelegator, da furtuna noastra... clar nu ar sta in pat decit legata. de-aia mi-e asa de greu sa ma decid sa-i schimb patul. poate pe la 10 ani ![]()
Ana_a spune-i lui Stefan ca daca invata poezica vine si primavara ![]()
apropo de solide - de ce cred eu ca vrea mai multe mese? pai ca nu se mai satura iar cu lapte si vrea sa-si bage mai multe mese singur, asa ca ar trebui ori sa-i mai bag un bibe ori o gustare solida dupa-amiaza. cam spre asta inclin acuma, sa vedem.
pup bostana
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
ileanna spune:
Neatzaaaa 
Vaaaaai Biriiii ![]()
Dar CUM poti sa crezi asa ceva?
Ahhh, nu s-a inteles ca vorbeam numai despre persoanele din Patagonia??
Vaaaai ...![]()
Nah acuma ai inceput si tu cu integrarea.
Ntz ntz ntz ...
ana_a spune:
'neatza si de la noi!
Matei a prestat si azi noapte 2 portii de kk. Unul in pampers si unul in prosop ca binenteles dupa ce l-am spalat a vrut tzitzi si a inceput sa planga, eu zic, hai sa te pun asa in prosop si apoi te imbrac(sa nu scoale restul gastii) Dar azi il tin fara pampers. Mi-am scos din dulap niste scutece ce le aveam din bumbac, curate, le-am calcat si azi suntem fara pampi. Cand se uda, pun alt scutec, ca am vreo 10 si nu cre sa nu-mi ajunga....Sa vedem
Asta pentru ca este aproape trecuta iritatia, exceptie face dunga unde vine elasticul de la pampers, acolo parca ar fi niste besicute iesite in relief...nasol...ca de se spag alea se face rana rana....asa ca, sa vedem cat rezist. Il mai tin si la pielea goala in prosop ca sta frumos pe burtica in pat si se joaca.
Wouuu va dati seama cata treaba am azi
....
biriii la Bistrita ninge! E zapada de 10 cm buni in curte si ninge ninge deadevaratelea de azi noapte!
Sa vedem.
Azi dimineatza Stefan a miorlait ca nu vrea la gradi. Zic de ce???ca acuma au venit si fetele preferate
Zice: "Pai vreau sa ma bucur de zapada!!" Da l-am dus totusi, ca viscoleste si in plus deseara tot la zapada ajunge....
fug sa-l verific pe asta mic de pipi....
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist

boticelina spune:
'neata, pup bostana 
Adriana, carticica aia de baie am luat-o din carfur, dar nu era la raionul de jucarii ci la raionul de carti. Si era singura, deci nu stiu daca e o regula ca le gasesti la carti sau o parasise cineva pe-acolo.
Biri si eu sunt patita, Nancy are 4 mese de solide pe zi de la Craciun pentru ca ajunsesem ca Ooka, sa ma milogesc de ea sa bea laptele de la amiaza si gagica servea 80 ml in 2 ore. Am preferat sa-i dau mincare solida. Acum primeste dimineata fructe, la amiaza legume cu carnita/ou, dupa amiaza iaurt cu fructe si seara cereale cu lapte. Am facut un experiment acum 2 zile (ca mi se pare mie ca e cam grasuta) si am scos cerealele de seara, i-am dat doar lapte simplu si a mincat cupilul peste noapte din 2 in 2 ore, imi venea sa ma dau cu capu de pat
Deci daca Tony cere, da-i...
Xeno, moama, faceam cu nervii daca o vedeam pe maica-mea dandu-i carne mestecata de ea, giiz... Si maica-mea mai scapa cate-un "hai la mama" cand vb cu garga dar o vad ca incearca sa nu o faca. In schimb taica-meu nu greseste niciodata, nu i-a zis fetei niciodata "hai la tata"
. Eu am insistat finut pe niste reguli de conduita fata de copil si merge treaba ca unsa acum. Sa vedem cu va fi de-acum incolo pentru ca azi e prima zi cand vine bona 
Ooka si eu am picat in pacat si am cumparat la garga un borcan urias de piure de mar ready made care are indulcitor (fructoza) dar mi-e asa de comod cu el... incat am inchis pe moment okii si l-am indesat in cos
il tin pentru cazuri de extreme emergency, adica daca nu-i place vreo mancare sa am repede ce sa-i dau in schimb.
Am facut vineri spanac la maimuta si ce s-a mai strambat nene, ptiu, inchidea ochii si-i venea sa planga. N-am insistat dar clar trebuie s-o iau incet sa se obisnuiasca cu gustul
cu vanata atentie mare!!! pentru ca semintele si sucul care se scurge din vanata dupa procesare este foarte toxic Mai ales nu trebuie sa pasati semintele, de-aia si salata de vinete nu se face la robot ci se toaca la satar de lemn pe tocator de lemn!
In rest, io fac [o mare] branza, check my blog daca vreti sa vedeti "a receipe for disaster"! 
Monica si gargaritza
Nancy
blogul branzarului vesel
"If you are unware of your choices, then you have none"
ooka spune:
salutare
Boti
, haida draga ca ti'o iesi si mozzarella. Bine ca iti iese ceva si pana la urma reusesti sa repari. Tu crezi ca io am aparut cu poze la painile mele din prima? Noooo![]()
Legat de zaharul la borcan, la noi era cu zahar zahar nu fructoza, da am cetit dupa ce a mancat porcu.
Iar in functie de gust, melanju' servit de poc avea un gust de magiun ieftin. Ce ii fac eu are gust de dulceturi roiale
, da' nah' nu te poti pune cu gusturile porcesti
.
Biri
, multam de sfaturi, am incercat sa ii schimb si laptele da' de fapt i l'am schimbat e o reala imbunatatire de aprox 35ml per servire.
Mai departe nu mai merg, cred ca o supara rau dintzu care da sa iasa si o enerveaza tetina, plus ca nici nu i'a placut topferul bio. Ptiu. Da ne facem noi mari.
mami de Sofi
ana_a spune:
boti, am uitat sa iti zic ca am pus blogul tau la favorite ![]()
aseara m-am uitat la pepenasi! Wouu ce au mai crescut! Am vazut si pozele noi, insa nu am mai scris ca oricum nu puteam cu Matei in brate. Acum nu mai nominalizez!xena, nu seamana mai fata deloooccc da de loc cu tine! E tats'u leita! Asta este...data viitoare! Asa e si la noi, Stefan este leit sotul.
Multumim fetelor care l-am laudat pe ursuletul meu spalator de vase!
Deci la noi a venit iarna! Am iesit mai devreme sa duc niste pampersi afara si m-am bagat pana la glezna in omat....tre sa ies sa curat da nu poci ca ninge tare si nu pot scoate manzul ca bate din toate directiile si mi mila de fetzisoara lui...
edit: am de ieri dupamasa o juma de avocado in frigider, il pot da astazi la Matei??Multumesc de raspuns!!
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist

Anilansa spune:
buna dimineata
mamici... va multumesc pt aprecieri....
Anna am vazut filmuletul cu ioana
... si mi-am adus aminte cum facea si Darius.. ca a dat cu nasucul de cersaf de nenumarate ori.
ma duc sa
din urma... va
si va doresc o zi frumoasa
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
maria-86 spune:
Neatza si de la mine si piersicutza mea!
Xena, aseara am vr sa postez si eu da mi sa luat curentu
, sa stii k nu esthi deloc, da deloc exagerata.Mam uitat la poze. Supeeerrrr!Eu pateam asa cu socrela, pana am pus eu picioru in prag, mai are scapari , da e ok.
Nu te lasa, fii impunatoare.
Multam de parerea cu vanata, nu-i mai dau.
Aseara am dat-o in bara: am uitat sai fac ceai si , sa trez de 'nspe mii de ori, sunt extenuata...Eu k fleata, ii dadeam lapte, k nu stiam k se trez la intervale mici

Hai k va mai citesc si ma pronunt, dupa aia....Acm merg sa ii dau sa pape, fructele...
Maria, mamik de Adinutza mica
AnnaBaby spune:
Neata fetele! Haideti la
!!! Eu am nevoie, ca iar am patrulat noaptea trecuta, si m-am si uitat la tv la toate prostiile la ora 3!
Dia, Irolf, Capri, Anka, Anilansa multumim de aprecieri!

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
Kimmy spune:
Neatza 
Imi spuneti va rog unde e reteta aia cu penne si rosii?![]()
Apropo de butoi si bunici...ca la mine cam au legatura
.Problema e ca la noi toate au fost roz,si acum s-au facut gri.Am cumparat un apartament pe care nu-l putem plati,sotul a schimbat locul de munca,vrea sa ne mutam in apartamentul soacrei din bistrita,sa o las pe Timi in grija ei,si eu sa ma intorc la lucru
.In plus de cate ori ma simt si eu implinita si fericita,ma cert groaznic cu sotul.De cate ori are ocazia,ma face sa sufar.Vad pe el,ca niciodata nu e multumit de ceea ce fac,are impresia ca daca nu am venit,sunt "degeaba".Ar mai fi multe de spus,dar nu cred ca va intereseaza,in plus nici nu vreau sa il vorbesc de rau,pentru ca il iubesc foarte mult.
Am vazut pozici noi
,si filmuletul cu Ioana adorabila 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra