Pepenasi iulie-august 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 19
AnnaBaby spune:
Of Kimmy iubita, ce greu trebuie sa-ti fie, incearca sa nu te consumi ca stii ca bebe iti simte supararea si se agita...uite un
de la mine si de la Ioana ca sa te simti mai bine si o 
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
truli-luli spune:
Neata fetelor!
Ma chinui sa tin pasul cu voi dar nu stiu de ce imi e greu. Sunt cheauna de somn ca piticul se trezeste des sa pape sau sa se calmeze la tzitzi.
Am intrat sa va salut si sa va spun ca suntem mult mai bine. Pofta de mancare inca nu e in parametri normali dar sper sa ne revenim. Chiar acum imi vine sa il bat si sa il pup pe piticot.
Dupa ce mi-a dat cu flit la masa de fructe si a mai tras si o tura zdravana de plans calmata cu o portie de tzitzi acum sta si rade si chiuie singur cu ochii in tavan in timp ce Ana danseaza cu radio dat la maxim
Of dulce nebunie
poze Ana si Victor
varsta Anei
ileanna spune:
ana f bine faci ca il lasi fara pampers. Cred ca asta e unul din cele mai bune tratamente posibile.
Kimmy nu te lasa doborata de toate discutiile aiurea. De cele mai multe ori oamenii nu gandesc / simt chiar ceea ce le iese pe gura. Nu cred ca sotul tau te considera "pe degeaba" daca nu aduci bani in casa. Cred doar ca isi doreste sa traiti mai bine si sa va permiteti mai multe. Si se gandeste ca pentru asta ar trebui sa sacrificati ceva, ca de exemplu a o lasa pe Timi cu mama lui ca sa va creasca putin veniturile. Uite, mai sunt dintre noi care au inceput munca si unele tb sa lase copil de 7 luni la cresa. Eu cred ca varianta cu soacra este de preferat totusi. Gandeste-te ca daca te apuci de munca ... tot pentru Timi o faci ... pana la urma. Asa e in viata, uneori trebuie sa alegi intre 2 rele.
Si mai cred ca lovitura cu casa a fost destul de mare pentru voi, si normal ca acuma se mai ajunge la discutii neplacute sau cuvinte mai putin inspirate. De multe ori barbatii sunt speriati ca nu pot asigura siguranta familiei si reactioneaza acuzand si ranind, pt ca nu se pricep altfel.
Hai nu te mai consuma pentru prostii si lucruri trecatoare. Aveti pur si simplu o perioada proasta dar care va trece si te vei uita in urma la ea. Nu se merita sa-ti inegresti sufletul pentru ea. Pana la urma ai o fetita frumoasa si sanatoasa si o familie minunata. Astea sunt for ever 
violeta29 spune:
Neata fetele!Alexandra e bine, nu mai are mucisori, multumim mult fetelor care ne-au dat sfaturi
Ieri mi-am facut curaj si am scos-o si afara, cred ca am depasit faza critica.
Am de recuperat un capitol intreg , sper sa reusesc pina diseara, asta daca nu cumva mai scrieti unul intre timp![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Neata fetele! Haideti la !!! Eu am nevoie, ca iar am patrulat noaptea trecuta, si m-am si uitat la tv la toate prostiile la ora 3!![]() Dia, Irolf, Capri, Anka, Anilansa multumim de aprecieri! ![]() ![]() Anna de Ioana Maria 11.07.2008Ioana povestea nasterii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11 |
Anna mersi de cafea... la mine e a doua... intru si eu in clubul tau... numai ca la mine asta a fost programul de asera.... la 10 pa-pa... la 1.30 urlete pina la 2... la3.30 trezirea pina la 6.30 ( aici am adunat si Darius 3.30 pina la 4.45 si dupa aia sotul la 5.15 trezirea si plecat la 6.30) ... la 7.30 urlete dar acum de foame... deci somn nik
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ileanna spune:
Sa nu uit, Anna m-ai complexat total cu Ioana ta ... se taraste de-a binelea. Vladut nu face asa ceva. Doar sta in funduletz minute intregi si se mai pune in 4 labe si se balanseaza pana pica pe burta.
turturica spune:
Neata si de la noi. Nici o veste de pe frontul de vest, continuam capitolul diversificare.
ooka, i-am dat fetii cu succes pina acuma avocado, morcov si pastirnac. Miine ii dau cartof dulce.
Io deocamdata dau numa' cite o leguma, sa vad cum reactioneaza, voi sinteti avansate rau de tot cu mincaruri, nu stiu cum reusiti. Ca io fac dezastru total in bucatarie numai pentru leguma amarita pe care i-o dau, dac-ar trebui sa-i fac mincare combinata ar fi vai de sufletelul meu.
biri, tu cum faci cu alaptatul in timpul zilei daca esti la servici? Te mulgi sau il alaptezi pe tony doar noptile si diminetile? Ca nici io nu stiu cum o sa fac dupa ce incepe Mara cresa.
mada de irlanda, mersi din nou de sfaturi
Ii cumpar canita si o sa i-o dau la inceput sa se joace, asa am facut si cu lingurita. Sper sa mearga treaba.
iris, caprioara, felicitari pt ma-ma.
Noi n-avem inca dinti
De fapt nu stiu daca sa ma supar sau sa ma bucur ca inca n-are cu ce sa ma muste ![]()
A da, si n-avem nici cercei, ca barbatu-meu refuza sa intepe copilul, nu vrea sa-i dea gauri, cica o lasa sa aleaga pe cind creste mare.
kimmy, dificila situatie. Tu nu primesti deloc indemnizatie sau primesti indemnizatie prea mica? Cred ca ile te-a sfatuit bine, nici eu nu cred ca sotul tau te desconsidera din cauza de lipsa de venit, dar probabil ca simte ca singur nu reuseste sa faca fata. Oricum, timmy e deja mai maricica, poate reusesti sa iti gasesti ceva sa lucrezi part-time, atunci n-ar fi chiar asa capat de lume.
ana, vazut wrapul din poze, e misto, ceva asemanator avem si noi. Si io string la bucatarie in aceeasi pozitie, cu copilul agatat de mine ![]()
gata, mai revin, trimit mesajul ca scriu la el de juma de ora.
Mami de Mara (19.08.2008)
iriss27 spune:
Eu am fost azi la dr cu David (ooka un super multumesc
), stiti voi, piticul meu cu nero. A fost anihilat piticul, baiatul e cat se poate de bine, concluzia ma-sa are ceva la cap.
I-a facut consult, apoi eco transfontalenara, lichidul din creier e ok (suspecta tensiune intracraniana). Deci este f consultat si concluzia a fost ca baiatul e bine. Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu are nimic, ca deja imi faceam scenarii de mama dusa cu capul.
I-a luat si sange sa ii faca analize de calciu si fier. Asa l-au chinuit, vreo 10 minute am stat pe culoar (nu m-au primit inauntru) si el urla intr-una, dar plans d-ala cu suspine, de ziceam ca nu are aer. Imi venea sa intru peste ele si sa il iau de acolo. Am rezistat cu stoicim pana la sfarsit. I-am dat san si nici intr-un minut a adormit.
Apoi am fost la Unirea, ca sa imi clatesc si eu ochii. I-am luat lu' Yvo o fustita de stofa plisata, e draguta, de la Z, la spate are elastic si se poate ajusta. Inca mai erau reduceri la hainele de copii. La alte etaje nu am fost. Apropos, unde e Fox Kids, in unirea? Vreau sa ma mai duc si acolo si la Marks&Spencer. Pt mine inca nu caut nici o haina, ca nu intru in nimic din magazinul ala 
Chiar, cele care aveti masuri mari (like me), de unde naiba luati toale?
pica ma tot tin sa te rog, sa ne insiri si noua (mai ales mie), localuri unde nu se fumeaza. Eu sunt umblareata din fire, dar am suspendat iesirile din cauza de fum in localuri. Am mai fost cu ei la un Spring, la un Mc, nu dati cu pietre, ca Yvo oricum nu mananca nimic (de obicei am de acasa ceva luat), ca ea zice mereu "nu pashee".
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 

!!! Eu am nevoie, ca iar am patrulat noaptea trecuta, si m-am si uitat la tv la toate prostiile la ora 3!