Pepenasi iulie-august 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Anka fii pe pace ca nu cred ca vor sa se mai depuna inca odata actele. Eu m-am interesat ca nu am apucat pina acum sa depun dracia aia de cerere cu adeverinta ca nu am avut chef sa ma duc pina in partea ailalta a bucurestiului pentru asta si sincer nu aveam chef sa formulez eu nici o cerere...la mine daca nu e tipizata le cer si pe ma'sa si pe ta'su...Asa ca mai bine ca m-a tuflit lenea, caci acum am si cerer tipizata de o completez direct in word si pot sa ma duc si aici aproape unde e liber si sunt niste tanti super dragute la preluarea actelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

iriss de cand ma tin sa-ti spun....(si la fetele care au pepenashi murdariciosi)....am vazut in Carrefour hainutza din polietilena (sau cum i-o zice ) in loc de bavetica, costa 20 si ceva de ron, cred ca e foarte practica, nu am luat inca, dar am de gand....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Ce e aia poietilena? Nu e de plastic? Eu am asa, un fel de camasa care se incheie la spate, dar nici aia nu e optima pt fii-mea, plus ca acum nu mai vrea cu nimic la gat

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Ile adica pardon...hodoroaga rebegita...adica te-ai plictisit de noi, fete dragute in floarea varstei???? Te dai la prospaturi, care au reaparut si ele inocente???

CEREREA DE RECALCULARE A INDEMNIZATIEI PENTRU 85% SE DEPUNE SI LA DIRECTIA E ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIE A COPILULUI UNDE A FOST DEPUS DOSARUL INITIAL. Am fost astazi la Sect. 6 si am intrebat. Deasemeni sunt valabile formularele din link-ul dat am impresia de Maitrey in capitolul trecut.

Dav felicitari pentru dintisor...Sa fii atent sa nu o maninci pe mama cu el .

Mai pica, ai scris asa de mare, ca ma dor ochii! Multumim pt raspuns! Eu zic ca e ok daca avem scrise in cerere toate informatiile care sunt in formularul tipizat.

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Maria sunt unele site-uri unde zic ca vinata se introduce la 8-10 luni iar altele la 18-24 luni. Dupa mine abaterea este destul de mare si pentru mine personal mai trebuie sa ma documentez...Dar daca tu spui ca piersicutza ta a ras-o cum ai clipi din ochi, de ce sa nu ii mai dai??? Ai zis ca nu stii cum sa faci un album...si nu ai mai dat detalii...daca vrei te ajut eu...da-mi PM cu id-ul tau de mess.

Mergi la inceput

Iriss si eu m-am speriat cit de mare a iesit scrisul. Bine ca nu am scris si cu rosu ca ma luati la fuga pe aici [:))]. Ma duc totusi sa editez mesajul... adica scriu cu rosu .

Mergi la inceput

pica, lasa-l mare, sa ne intre bine in cap!

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Fetele intrebare intrebatoare: Bebeii vostri dorm cu suzi?Adica toata noaptea,sau aproximativ cat?Ca Timi adoarme numai cu suzeta,apoi i-o scot din gura,apoi iar se fatzaie putin,iar i-o dau...aproximativ juma de noapte cred ca sta cu suzy...poate chiar mai mult.Oare e ok?Ii face rau daca doarme cu ea?

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salutam pepenimea,

Vad ca vorbiti mult de constipatie,facem si noi parte din gasca respectiva.Mi-e mila de ea cand o vad ca face numai bilute mici si alea cu ajutor.Trebuie sa- i dau zilnic sau macar la 2 zile para.Voi le dati suc de porto in fiecare zi?

In rest suntem bine,sper sa nu ne mai imbolnavim sa putem face vaccinul de 6 luni,noaptea doarme binisor acum,dintii o mai supara peste zi,tot ce prinde duce la gurita.

"La multi ani!" pepenasi de 16.
O seara frumoasa!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna!
Anka, la mine apare tot mesajul tau (ala cu Dianami) si am inteles din prima despre ce e vorba
mada, bafta la gradi. Am vrut sa-ti scriu mai demult ca suna foarte fain ce ai povestit de gradi. Este cu plata sau este de stat?
Scaun de masina: a mea incape lejer in scoica si cred ca o sa mai incapa mult si bine. Problema e ca nu mai vrea ea sa stea mult timp acolo. Joi cred ca plecam la Brasov, sa vad cum reactioneaza la atatea ore pe drum, ca ultima data nu prea a fost incantata. Ce bine ca scrieti de scaune sa ma documentez si eu din timp. La fel si cu gradinitele. In legatura cu scaunele cu sistem isofix, baza ramane montata tot timpul in masina si se ataseaza doar scaunul?
Kimmy, si Irina doarme mult timp cu suzi.
Multumesc celor care au vazut pozele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Pica1, mersi de propunere, uite ID-ul. E al sotului, k pe el stau mai mult, k il cauta de la servici:cosminpricope@yahoo.com:
Noi am inceput divers la 4 luni.
La vanata ma gand de mult. Da o perioada nu-i dau de loc.
Mersi pt rasp cu mucisori.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput