Colectia de toamna - iarna 2005 (229)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Catalina - catutza condoleante, suntem alaturi de voi!
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Asemanator s-a intamplat si la mama mea, la ea pb a fost inima, a stat in coma profunda 5 zile in care n-o recunosteai, tata la fel n-a avut puterea sa o vada, doar eu, sora-mea si o prietena de-a ei mergeam la spital.
Insa, ceea ce trebuie sa ne consoleze e ca n-au suferit, ultimele lor zile constiente au fost fericite.

Ar fi mai bine sa nu o duci pe Bianca la inmormantare, las-o la altcineva (sau poate va fi in timpul orelor de gradi).

Eu cred ca trebuie sa le spunem copiilor ce s-a intamplat, altfel sunt foarte speriati vazand pe toata lumea plangand si trista. Chiar daca nu plangi ea vede imediat stresul din gesturile tale, din vocea ta, copilasii sunt mult mai sensibili la mesajele non-verbale.

Spune-i simplu: a murit. N-o sa stie ce inseamna. Poti sa-i zici ceva de genul: sufletul s-a despartit de corp si s-a dus la Doamne-Doamne. Corpul e fara viata, parca doarme si il inmormantam. O sa mergem la cimitir si o sa-i ducem flori.

Plangem pentru ca n-o sa-l mai vedem si n-o sa mai vorbim cu el niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Draga Catuza, sincere condoleante. Imi pare tare rau.
Sint sigura ca o sa ai putere sa fii tare la inmormintare. Si chiar daca vei plinge, sint sigura ca toata lumea te va intelege.
Iar Bianca va intelege ca avem momente in viata cind sintem tristi. Iar pierderea oamenilor dragi este unul dintre acele momente in care e ok sa fim tristi, sa plingem si sa avem nevoie de multa dragoste din partea celor din jurul nostru. Bia va sti cu siguranta cum sa te consoleze. O sa vezi!

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Joy ma bucur tare mult ca te intelegi mai bine cu Vlad! Pastreaza cat mai mult armonia intre voi. Cand incepe sa te enerveze spune-ti: e copilul meu, trebuie sa ne intelegem!

Nu mai stiu cat a costat: 70 sau 100 RON ecografia. Mai plateai in plus daca voiai taxa de urgenta. Cred ca 50 RON. Altfel dureaza multe luni programarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Cata ,CONDOLEANTE!Dumnezeu sa-l odihneasca!pastreaza in minte imaginile de Duminica!
mie mereu imi apare imaginea tatalui meu pe holul spitalului(slab,tinandu-se de perete,alb la fata) cu doua zile inainte de a deceda,nu pot "scapa" de aceasta imagine!

Dordia,condoleante pt pierderea prietenului vostru!

Miha80,ce medicament cauti (sa ma interesez si eu la depozitele din Cj).v-ati hotarat sa va intoarceti in tara???

Leea,ce faceti voi,cum e T?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Condoleante Catutza,Dumnezeu sa-l odihneasca!Este bine sa ti-l amintesti asa cum a fost el vesel si plin de viata.
Tatal meu a murit in 2002,a fost crunt atunci pentru toata familia,dar timpul le vindeca pe toate.Multa putere!

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

CATUTZA, condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau!
Mi-au dat lacrimile cand ti-am citit mesajul, e cumplit de dureros cand te loveste pe neasteptate

Incercati sa nu va mai ganditi la semificatia zilei de inmormantare, nu face decat sa creasca durerea (si noi l-am inmormantat pe socrul meu de sf Stefan, urma sa vina la Che sa se joace cu trenurile, in schimb, i-am dus eu un vagonel de tren la mormant [v]).

Multa putere iti doresc si tie si familiei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

cata, condoleante. stiu ce inseamna si aseara am avut ceva explicatii cu fi-mea despre bunicul care nu mai e, de ce nu mai e... (a gasit niste poze). bine, la mine situatia era alta, "la rece". si eu zic sa-i zici biancai ca a murit. o sa se gandeasca la asta, dar cred ca intrebarile le va pune mai tarziu. si cu timpul vei sti ce sa-i raspunzi.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Catutza, condoleante! Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, pentru ca stiu cat e de cumplit. Dar trebuie sa fii tare pentru mama ta si fetita ta dulce! Zic si eu la fel ca fetele, spune-i fetei adevarul: bunicul a murit, dar ne vegheaza din cer sub forma de ingeras si are in felul asta grija de noi! Nici eu nu as duce-o insa la inmormantare.

Lavi- "Plangem pentru ca n-o sa-l mai vedem si n-o sa mai vorbim cu el niciodata."
Fraza asta este chintesenta intelepciunii tale si experientei tale triste de viata. Mi-au dat lacrimile cand am citit-o.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Hai, mai Noki...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cata condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

E cumplit, cu atat mai cumplit cand nu te astepti...la tata stiam ca se va ajunge acolo, dar tot nu am reusit sa ma impac cu gandul. Mereu ma gandesc la el, si tare mi-e greu. Dar trebuie sa fi tare, pt mama ta, pt Bia..... Taticul tau va ramane mereu viu in sufletele voastre

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput