Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mamici de M&M, va multumesc! M-ati linistit cu privire la balanganelile Victoriei.

LA MULTI ANI!!! tuturor bbilor de 16!

Ghetute noi am luat din Germania, "bama" le zice (firma, ma rog) marimea 17. Si Victoria le poarta deja de 3 saptamani si merge bine-bine cu ele. Sa nu va zic ca era sa fac infarct cand am vazut ca sunt 40 Euro... toate sunt asa scumpe in Europa??? (adica, toate ghetutele?) Dar am zis ca-s importanti primii pantofiori, ca acu-si formeaza mersul si merita, ca banii aia-i cheltuiam pe cine stie ce porcarii, asa macar i-am luat ghetute bune, adica vara-mea zicea ca-s bune, firma buna ptr. pantofi de copii.

Mai vroiam eu sa zic ceva, dar Victoria maraie si nu-mi amintesc!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Cleo78...nu i-am dat oul de deasupra,doar carnita.

Simonix....nu prea i-am mestecat pana acum dar vad ca incet-incet am sa-i mestec.

Bai fetelor...orice i-as face de mancare nu mananca..ia 4-5 lingurite si gata.Nimic nu-l atrage,am incercat sute de combinatii ....nimic,acum bea lapte ..nu stiu ce sa mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Belleane exact asa am citit si eu in cartea mea de bebei, ca i se zice impropriu premergator, ca de fapt face chiar contra mersului. Dar eu inteleg situatiile in care nu se poate fara.

Miss in general mancarea de bebei la borcan are guust rau sau fad sau cum vrei sa-i zici, pt ca lipsesc sarea,e-urile noastre care dau gustul (bine, in afara de fructe, alea-s bune la borcanel). Eu le mai dreg (de astea facute in casa, zic) cu o lingurita-doua de iaurt, dar stiu ca tu nu dai proteina vacoasa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Belleane exact asa am citit si eu in cartea mea de bebei, ca i se zice impropriu premergator, ca de fapt face chiar contra mersului. Dar eu inteleg situatiile in care nu se poate fara.

Miss in general mancarea de bebei la borcan are guust rau sau fad sau cum vrei sa-i zici, pt ca lipsesc sarea,e-urile noastre care dau gustul (bine, in afara de fructe, alea-s bune la borcanel). Eu le mai dreg (de astea facute in casa, zic) cu o lingurita-doua de iaurt, dar stiu ca tu nu dai proteina vacoasa.

si io cu iaurt, sau dreg cu suc de lamiie, sau cu suc de mandarina/portocala.
Fiertura de legume blendurite fac pt 2-3 zile, Miss - zic ca nu are nik daca faci, blendureshti, pui in borcanashele deja ramase de la alte mancaruri, si lasi in frigider.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

vad ca vorbiti de ghetute: vrem si noi. dar lasa ca venim noi la baby expo si nu plecam fara ghetute
scaun de masina inca nu i-am luat, dar ne gandeam la unul cum a aratat gabitza (noi il vrem rosu, insa )

vroaim sa va cer parerea fata de un lucru: o prietena a nascut de curand si nu are lapte. o amica de-a ei s-a oferit sa-i dea ea, ca are prea mult. ce parere aveti? sa accepte laptele tipei sau sa foloseasca formula? eu inca ma gandesc...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

vad ca vorbiti de ghetute: vrem si noi. dar lasa ca venim noi la baby expo si nu plecam fara ghetute
scaun de masina inca nu i-am luat, dar ne gandeam la unul cum a aratat gabitza (noi il vrem rosu, insa )

vroaim sa va cer parerea fata de un lucru: o prietena a nascut de curand si nu are lapte. o amica de-a ei s-a oferit sa-i dea ea, ca are prea mult. ce parere aveti? sa accepte laptele tipei sau sa foloseasca formula? eu inca ma gandesc...

Ia te uita ce mare sunt

Eu n-as accepta, mai bine formula; cate boli se transmit prin alaptare, plus ce mananca+bea femeia... nu stiu, ca si mestecatul, stiu ca se facea odata, inainte de aparitia laptelui praf. Mai China dar ce problema ne-ai ridicat tu aici... aproape nu pot sa cred ca e o situatie reala Doamne ajuta, poate-i vine laptele ei cu niste galactogil, galafor, chimen de astea. Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

lorich, si eu sunt putin perplexa... tocmai de aia am si scris pe forum, ca mi s-a parut un subiect interesant. stiam ca in alte tari se practica (prietena mea nu e din romania). daca nu ma insel simonix sau doloress parca mai ziceau de chestia asta (daca bat campii, imi cer scuze)...

Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 75

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Citat:
ELENUCA - de unde ai luat vestuta cu hello kitty a Lizucai??? e superba! dar mai superba e fata ta care a crescut mare.
de la baby expo de anul trecut, m-am indragostit de ea la prima vedere....

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput