Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 20
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 Prietena mea a nascut prin cezariana. S-au complicat lucrurile - si dr radoi a trecut la cutit. Cred pt ca avea f. mult lichid si era termenul depashit si nu mai stiu ce. Tati era zapacit, am uitat sa intreb daca au gasit un nume |
Lasa, ca e mai bine asa. Tocmai am aflat acum cateva zile de o cunostinta care a nascut pe 30 ianuarie, la ultima eco i-au zis standardul "bebe are 3.800 plus-minus 10%", au lasat-o sa se angajeze in nasterea naturala, iar bebe s-a dovedit a fi avut 4.800g si a facut-o varza jos, i-a spart vase de sange, au pus-o pe transfuzii si pe bebe pe antibiotice la incubator, ca facuse nu stiu ce infectie... A fost cumplit... Mai bine faceau cezariana...
inais spune:
Pentru a masura piciorusul copilului intrati www.botosei-babyfox.ro/produse.html" target="_blank">aici si in josul paginii (stanga jos) gasiti un formular de descarcat.![]()
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
stefany_p spune:
buna ziulica....
La multi ani copilasi de 16!!!!
Miss, m-am ingrozit ce-ai spus de cunostinta ta..pai si al meu a avut 4.310kg...noroc de ceza...
Fetele, eu am inceput sa-mi trimit CV.-uri, desi pe criza asta nu stiu daca m-o chema cineva ...![]()
gabitzam spune:
Ghetute - eu am ramase de la Andrei, doua perechi de ghetute nr. 19, si ii sunt o idee mari, dar ii dau asa. Si e chiar mai bine, ca ii intra usor si repede, nu stau sa-l chinui ca nu are deloc rabdare la imbracat/incaltat.
Scaun de masina - tot de la Andrei ramas, avantajul la bb2
Este Chicco Key1, pt. 9-18 kg. S-a comportat foarte bine, duce lejer si inca un alt copil dupa Raducu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
belleane spune:
Salutare:
In primul rand LA MULTI ANI! copilasilor nascuti in zilele de 14, 15, 16:MIRCEA IOAN ,ANDREI RAZVAN, DARIUS COSTIN,STEFAN,TUDOR, TEODORA MARIA,ILINCA , SARA ELENA, DAVID ADRIAN; Sa cresteti frumosi si sanatosi!
Noi am fost muciti in weekend dar cred ca incet incet ne revenim.
Am dat sinupret si ambroxol pentru tuse si acu pare mai bine. Si parca avea robinet la nas; Si eu la fel!
Dau un anunt: Se cauta primavara! gasitorului recompensa!
N-am reusit sa dau avocado pt ca oricum nu ar fi avut succes in conditii de muci/tuse. Dar am luat baby spanac sa-i fac din nou pt ca i-a placut prima data .I-am facut cu sos alb si a iesit bun dar dintr-o punguta i-am facut doar vreo 200 grame. Noi dam galbenus la 2-3 zile.
Imunobaby inca nu i-am dat dar o sa-i dau 2x2,5ml pe zi.
Cea mare a luat din septembrie pana acum si s-a virusat prima data acum. In 2 zile i-a trecut.
Am vazut poze cu frumoasa Mara, e o dulce. Si am vazut poza de la intalnirea burticilor. Super poza !!!
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
MissParker spune:

LA MULTI ANI SARA ELENA + DAVID ADRIAN
Sa fiti sanatosi, destepti si fericiti, iar parintii sa se bucure cat mai mult de voi!
belleane spune:
ghetute: caut si eu! Aveam ceva de la cea mare dar nu le mai gasesc. Pai noi ii masuram piciorusul si intotdeauna doamna care-i vinde stie sa faca transformarea din cm in numere de incaltaminte. Cunosc magazinul de la Obor, au incaltaminte de calitate cu talonet sau cum se numeste umflatura aia din talpa si chestii inalte care tin glezna. Si sunt si frumoase. Dar sunt cam scumpe. Cred ca pt bebei peste 100 ron. Cel putin.
Apropo de talonet, am vb cu Dr Jianu si despre asta si a spus ca nu are nici o importanta. Important este ca piciorul sa fie bine sustinut si daca se poate sa mearga liber neincaltat ar fi si mai bine. (eventual pe nisip)....Si fara premergator.
Noi avem dar nu ne place in el. Se spune ca daca un copil foloseste premergatorul va merge mai tarziu cu 2 luni decat unul care nu-l fol.
M-am cam grabit ...s-ar putea sa fi scris prostii ...dar asta e
cred ca s-a trezit si va tipa in curand....va puuuuup
MissParker spune:
Deci... n-a vrut sa manance deloc, am desfacut un borcanel de la Babylove (zucchini+cartofi+orez), de la prima lingurita s-a strambat de parca inghitea acid sulfuric, am gustat si eu "capodopera" si am realizat imediat de ce se stramba cupilu' - oribil gust!!!
Ii fac acum lapte si l-am trimis pe Bogdan sa-mi cumpere legume bio, sa-i fac lui David piure pentru zilele urmatoare fara avocado, cred ca ala cu avocado i-a fost prea uleios... sau naiba stie...
Reallaura spune:
Multumim Belleane de urari!
De unde ai luat baby spanac si cum l-ai preaprat??
Micaela vezi ca difera si marimile. Eu am pentru Mircea un 21 de la Fischer Price pe care aproape ca nu reusesc sa-l inchid, in vreme ce are ghetute 19 care-i vin si pantofiori usori de la Primigi, 20 care ii sunt lejeri..asa ca...e cu skepsis.
cleo prietena ta a nascut cu Radoi??? Un om deosebit, ce dor mi-e de el! Am si uitat sa te felicit si pe ea pentru relaxare
Miss, da uite ca la graba tre sa bage un miel colega noastra.
Naspa de noaptea si ziua rea, dar sunt invidioasa pentru ziua de ieri...vorba lui Cleo, ce e aia, frate????
plange puiu; fug
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
belleane spune:
Mi s-a parut, nu s-a trezit inca era pisica fomista
Baby spanac: este in Mega proaspat soar frunzulite mici. L-am lasat doar 2-3 minute in apa clocotita. apoi l-am taiat, am facut un sosulet alb cu putin unt si putina faina si am stins cu lapte si l-am turnat peste spanac. Avea o culoare ...verde crud si tare bun. Sper ca n-am uitat nimic ca a trecut deja aproape 1 luna de cand l-am facut.
Brocoli nu i-am dat decat borcanel....n-am idee de retete si mi-e frica de chimicale. Dar o sa incerc.