Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 19
Lorich spune:
Mishuta imi pare bine ca esti indragostita fara scapare de printesa, ca ati ajuns cu bine in Romanica; drum bun si sa ne auzim cu bine cand va intoarceti!
scaun de masina cred ca in curand trebuie sa-l schimbam si noi, ca nu-i mai incap picioarele in spate acolo.
Ciudata zi azi, pana acum a nins ca-n povesti si acum e un soare de zici ca-i august.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
simonix, scleroza-scleroza, dar io nici pe google nu am mami reusit sa caut azi un add-on pt Modzilla, noroc de Gabitzam!!
vorba ei, daca nu era netu - ajungeam analfabeta
io am schimbat scaunu. In noul scaun ii mai vine capul in piept, cand doarme....
cat despre tati gras, am vroe 3 tactici care functioneaza:
-i-am zis ca daca se imbolnaveste, dau divorts, am de crescut cupii, nu de avut grija de bolnavi
-ne-am impus target: semimaraton. Nu sa cashtigam, ci doar...sa il terminam ![]()
-il scot la plimbare/alergat/impins carutul. Pe jos pana in parc
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Micaela06 spune:
Buna mamici,
Mai apuc si eu sa scriu ca si-a gasit fii-mea de lucru si nu mai fac pe urmaritorul prin toat casa.
Legat de ghetute/pantofiori eu nu cred ca am vreo sansa sa o incalt pe domnsoara. Am fost in we la cumparaturi si am vrut sa o probez cu ghetute de copil mare-mergator, dar nu am reusit, m-au trecut toate caldurile dar fii-mea s-a tinut tare pe pozitii si am renuntat. Eu cred ca poarta cam 20-21 ca na traieste pe picior mare
Mamicilor din romanica, mai exact bucuresti, exista la noi vreun magazin de incaltaminte unde sa ii masoare aia piciorusul si sa ma sfatuiasca ce anume si ce marime sa-i iau???
Ce bine ar fi sa existe asa ceva.
Scaun de masina, noi inca folosim scoica ca suntem mai mici, dar trag si eu cu ochiu la voi ca in curand trebuie sa cumparam si noi.
I-am cumparat mandrei carucior sport-sport
, mic, usor, bun sa mearga mami prin mall
, dar asa circ mi-a facut cand am pus-o in el ca imi venea sa-l arunc. Am vazut ca mai toti copii fac scandal in carucior, ce or avea? Le place lor sa stea in brate, atarnati si chinuiti, eu nu ii inteleg.
pupam mamicile sdi copilasii, ma duc in urmarire ca iar a plecat fii-mea in recunoastere.
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
socrate spune:
Simonix e simplu cu sotul meu pentru ca el vrea sa slabeasca. Are un surplus destul de mare, in plus el asa cum v-am mai spus este mai mare ca mine si probabil vrea sa faca fata concurentei.
Acuma are si motivatia in plus in persoana lui Sebastian. A venit si problemuta asta de glicemie, colesterol si va tb sa ia lucrurile in serios. Miscare nu face ca nu apuca nici el, asa cum nu apuc nici eu. Sper sa mearga regimul din nou, va tb insa sa imi calc peste suflet pentru ca ma simt ca toate alea cand vad ce fata face daca incep eu cu aia nu e voie, aia nu e voie si tot asa.
dar tb cineva sa impuna niste limite in casa asta. Asta inseamna ca va tb sa ii pregatesc mancare si pt pranz, dar prefer sa fac asta decat sa aiba probleme.
Am insa o prietena care are ac probleme ca tine are un sot pe care nu poate sa il convinga sa tina regim, iar din pacate si ea este un pic supraponderala si nu o sprijina deloc in a tine regim. Ea a incercat sa bage atuul cu sexul. Eu nu sunt pentru a folosi asta ca metoda de convingere, din pacate la ea nici asta nu a dat roade. Atata timp cat un om nu vrea sa se schimbe, nu il poti convinge. Evident eu sunt cu stimulente pozitive, vai ce frumos esti, vai ca se vad alea 4 kg pe care le-ai dat jos, e mult mai bine si tot asa. Poti incerca sa il pacalesti gatindu-i numai de regim. Nu stiu daca va functiona, sau sa incerci sa il convingi ca tu tb sa slabesti si el tb sa te sustina mancand la fel.
In alta ordine de idei sa va spun ultima mea descoperire in d'ale babismelor. Ma intreaba ieri soacra mea daca am intarcat copilul (dintr-un motiv sau altul ea imi tot spunea ca nu e voie sa alaptezi copilul mai mult de 9 luni - are 80 de ani asa ca nu ii mai explic) si ii zic ca da, ca nu a mai vrut sa suga ca eu i-as fi dat pana la doi ani. La care ea aproape tipand ca sa nu cumva sa ii dau copilului sa suga din nou pentru ca daca l-am intarcat si ii dau din nou se face strigoi. Acu tine te bine ca pe mine m-a bufnit rasul, pe sot l-au apucat nervii ca ce e prostia asta, dar ea a tinut-o una si buna ca nu stim noi ca stie ea. In fine abia asteptam sa va zic ultima noutate.
MissParker spune:
Hahaha, mi-au dat si mie avertisment, iuhuuu! Chiar tanjeam dupa unul, ca tare scarba mi s-a facut de forumul asta, cu exceptia clubului nostru de aici.
Of, cumplita a fost noaptea. S-a trezit la o ora dupa ce-l culcasem, a plans, l-am luat in brate, a ragait, l-am pus la loc. A reinceput sa planga. Dupa 10 minute m-am bagat si eu in pat, de culcare. A plans iar. I-am dat san. A supt ca disperatul, dar n-a putut sa adoarma, l-am luat pe bratul stang, am constatat definitiv ca pe dreptul nu-i place deloc (si taman ala e cel mai bun pentru mine!!), s-a trezit dupa aia cam din ora in ora, apoi de la 4:30 a stat cel putin o ora treaz, a macanit, a croncanit, n-a vrut in brate cu nici un chip, se zbatea ca naiba, asa ca l-am pus pe salteaua cealalta si i-am dat jucaria de carpa sa se joace (ca sa nu faca zgomot)... am pierdut orice notiune a timpului, creierul imi devenea pilaf...
Cred ca abia dupa 5:30, cand l-am luat iar pe bratul stang si plangea si am incercat sa-l linistesc si i-am dat cu Dentinox pe gingia de sus, a inceput sa-si suga degetelul putin si a adormit si el si am putut si eu sa adorm, m-am mai trezit cu cateva minute inainte sa vina Bogdan cu bibe, la 6:45... Am dormit tare prost... Nu stiu ce sa-i mai fac copilului astuia... Am ajuns dincolo de capatul puterilor...
Acum si ziua e cumplita. Maraie, se jeleste si plange. Alternativ... apoi le ia de la capat in alta ordine... Azi la pranz s-a ales praful de mancarica facuta de mine (morcovei, cartofi noi si avocado), am facut prostia sa adaug carnea (pe care eu am crezut-o decongelata, dar ramasesera niste bucatele) si ales bules totul, a urlat cupilu’ pe rupte si nu a vrut sa manance... M-am cam enervat, am trantit usa si am plecat la baie sa ma calmez, in timpul asta el plangea cu lacrimi siroaie, nu va mai spun... m-a terminat, sunt varza... L-am culcat cu sanul, a plans si asa, i-am mai dat ceva gel pe gingii si apoi a bagat degetelul in gurita si s-a linistit... Sa vedem cat tine...
Ne-a venit si noua frigiderul, l-a instalat Bogdan... Alta viata, va spun 
Cleo, l-am votat si pe Brancusi... La voi noptile sunt in continuare bune? Ca eu acum numai de speranta asta ma agat, ca se intarca si David si poate dorm si eu mai omeneste... Felicitari pentru prietena ta... 2.800 e o nimica toata, iese ca un sapun
Nicole, bravo pentru progresele Daviducului tau! Ma nelinisteste insa ce scrii referitor la treziri, se pare ca la 8 luni toti se strica nasol cu somnul. Dar eu ce fac????
Cum sa fie si mai rau de atat??? Innebunesc
Bine macar ca ai slabit, sa se merite trezitul noaptea. Eu nici macar asta nu reusesc, mananc de frustrare si cred ca ma ingras. Saracul Bogdan a slabit vreo 5-6 kile de cand il avem pe David, desi mananca si el dulciuri de sparge...
mi bebelina, felicitari pentru bebita scrasnitoare, bine ca are cu ce, la noi mai dureaza pana ies dintsocii de sus... Olitsa... dupa 2 ani incolo... noi trebuie sa-i luam scaun, ca inca nu am apucat... bine, dar nici el nu sta inca bine in fund.
Magne, tre’ sa dai mielu’ la Laura, ca l-ai botezat Matei Ioan pe Mirci ![]()
esme, Padurea Neagra, ham? Nerusinato!
Noi am mancat niste ciocolata si am sarbatorit prin niste reprize de
. Macar atat.
socrate, trece-l pe tati pe paine neagra cu seminte, sa vezi ca renunta el de bunavoie
Tinem pumnii pentru tine, sa nu fie nimic grav. Ficatul se resimte la oboseala cronica, ma mir ca pe mine inca ma tine...
Simonix, fetelor, relaxati-va cu sotii, va rog, sunt majori (si vaccinati
) si sunt raspunzatori pentru propria lor sanatate. Nu va transformati in mamicile lor, ca nu le trebuie asta! Eu stiu ce ma termina pe mine mereu „grija“ altora ref. la silueta mea, nu ma ajuta absolut deloc!!! No offence!
mishutza, vezi ca asa s-a prins si la noi „microbul“, l-am vazut pe Jamie cel scumpisor al unor prieteni, ne-am indragostit si dupa aia ... pierduti am fost
cleo78 spune:
socrate, soacra ta are o scuza, varsta> 80 de ani.
ce sa zic de a mea, cu pretentii, cu facultate, cocoana , care imi zice :"daca intarci copilu sa nu il mai intorci ca nu e bine!"
Cleo: de ce?
soacra: "ca nu e bine! ca se face copilul de Doamne Fereste"
Nu i-am zis mai nik, ca nu am cui. Acum am inteles, Doamne fereste=Strigoi ![]()
MissP,
?? ce e aia??? ![]()
Prietena mea a nascut prin cezariana. S-au complicat lucrurile - si dr radoi a trecut la cutit. Cred pt ca avea f. mult lichid si era termenul depashit si nu mai stiu ce. Tati era zapacit, am uitat sa intreb daca au gasit un nume ![]()
Misutza, drum bun la bacau!
incaltaminte la bb caut si io la Babyexpo. Ma duc in prima zi, de dimineatsa....cu o alta verisoara. Soacra mea a mai gasit un magazin cu incaltsaminte de cupii in Obor. E si genul snoaba, ar cumpara doar de la Mark& Spencer si alte firme de genul asta, dar la incaltaminte i-am zis sa nu se bage, cu explicatia ca merg io cu cupilu' si cu regulile de la ortoped
. M-am scos aici ![]()
Asha am o tarsha ca fiecare ajutor care il cer - are grija dupa aia sa imi zica "vai ce sacrificii fac pt voi". Fatsa de altii, mai ales. Inghit in sec, si fatsa de altii io intorc si io.....rar si subtil ca doar ma stiti!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
Lorich, da, de 2 ori pe sapt out, eu nu-i prea dau, sunt cam neglijenta.
Mi_bebelina, bine ai revenit, ne era dor de fetele cucuiete.
Mi-e dor si de Andreeap si Elenuca, ce faceti fete dragi, pe unde umblati?
Cleo, corect, cam intuneric la 6 dimi

Simonix, imi pare rau de raceala, sa ne spui si noua ce-ti prescrie doctorul.
DanaH, ce bine ca n-a fost nimic! Chiar ma intrebam ce-ati patit!
Adriana, ce mai face Anika?
SIs, imi pare rau ca nu puteti dormi, ce nasol sa-ti urle in cap cind vrei sa-l culci..Fetelor, al meu si-a scurtat perioada de dormit peste zi. Doarma doar de 2 ori si reusesc sa-l culc destul de greut.
Simonix cred ca o sa-l incalt si eu curind pe dintosul meu mic, ca vreau sa fie obisnuit cind da caldura si o luam mai la pas asa...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
socrate spune:
neuronu, neuronu bat-o vina
Deci, scanuel avem Maxi Cosi, luat inca din Germania cand eram insarcinata in 2 luni. Foarte frumos si bun pt copii mari.
In scoica mai incape dar atarna picioarele, cica pana nu ii iese capul deasupra nu e o pb.
Ghete i-am luat de la Fischer Price marimea 20.
Micaela iti recomand cu caldura Baby Expo. Mie acolo mi-au masurat piciorul piticului.
simonacip spune:
Esme, de invidie si ciuda am uitat mai sa te felicit pt St Valentin.
Ce sotior atent si tu...nu mai vorbesc!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
simonacip spune:
Socrate, stiam si eu ca nu e bine, dar nu mi-a spus nimeni de ce, uite acuma stiu...Booo!!!
Micaela,sunt unii copilasi care au pernute de grasime pe laba piciorului si nu merg incaltate toate modelele.Incearca cele cu arici, cele care se desfac mult de tot, sa intre usor piciorul. Acum cam 19-20 merge...ma refer la nr
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)