Strumfi de iul-aug 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 19
violetan spune:
Mychy, glumeam, am mai vazut pozele, stiam cum arati. Da' mi-a placut poza pe care ai ales-o, mi-ai pus-o cu shusta, cum ar veni ![]()
![]()
![]()
In alta ordine de idei, apropo de triplu test am nenumarate exemple unde testul a iesit prost, foarte prost sau aproape prost si in toate cazurile copilul era bine mersi. Eu, de ex, eram la limita. Nu era pozitiv, dar era f aproape de limita. Si n-are nimic laur, slava Domnului! Colegei mele de serviciu i-a iesit f prost si a facut si amniocenteza la al doilea bb (la primul i-a iesit negativ) si iarasi n-are absolut nimic bb. Dar numitorul comun la toate cazurile pe care le stiu eu e ca nu aveau antecedente in familie. Daca tu zici ca fata respectiva are probleme deja cu alt copilas, nu stiu ce sa zic. Dar, inca o data, e foarte posibil sa fie bine. Doamne ajuta! Ii tin pumnii!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
musso17 spune:
carla,saru'mana,incerc sa vad daca pot lua fara reteta,se putea candva,daca nu te anunt.
nico,am folosit si eu ivatherm,deja am o luna si nu vad nik,sa-mi spui si mie cum a decurs eco..eu am planuit asa,de azi bag trei cani de trei frati patati,nu mai mananc dulciuri ca si eu sunt fan,multe fructe si legume,apoi merg la dermatolog sper ca azi,analize,la enodcrinolog,marti am programare la ginecolog..sper sa ne fie bine,cu Dumnezeu inainte...insa am o problema,fumez..ceea ce e grav dar ma las,cand vine sotu ca nci nu vrea sa auda de asa ceva,unde pui ca are astm bronsic..oricum nu o fac in casa,pe balcon.
fetele scuze pentru offtopic.
ghinetz spune:
Fetele, am facut azi o tarta si a iesit tare buna (asta inseamna "victor a mancat doua felii). E soft asa, pt pici. Ia priviti-o... ![]()
Reteta aici: http://edithfrincu.blogspot.com/2008/12/cuburi-marmorate-cu-rosii-si-ricotta.html.
9are tipa si alte tarte gustoase; eu am mai facut-o pe aia cu ardei)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
CarlaV spune:
Oana, ti-am vazut tartele, arata minunat, dar mie mi-au ramas ochii la prajitura Fanta
.
Dintre achizitiile lingvistice ale fetei din ultimul timp: tampon, paine, panadol, papa-ma (
), papuci, fata tatii, coama, coada, panta(l)oni, banana, motz=mot, muci=mutzi, articifii=ofututii, minge=minde, ninge=ninde, sampon=fampon, a(r)dei, botosi=boto.
Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
ghinetz,nu merge pagina de blog cu retetele,spune ca nu se poate deschide.eu ma mai inspir dupa maya's blog,tot asa,a pus cineva link.
ghinetz spune:
Blogul e asta: http://edithfrincu.blogspot.com/2008/12/cuburi-marmorate-cu-rosii-si-ricotta.html
Prima oara avea un punctuletz shugubatz![]()
musso, da!!! Blogul Mayei e f fain. Si face tipa niste poze!!!
Carla, casa nu te apuce vreo pofta, sa stii ca nu e la fel de buna pe cat de interesanta pare. Eu nu am folosit fanta, ci suc de portocale si poate de aceea mi-a iesit cam acra. dar na...daca vrei poti sa o incerci. Vrei reteta? (mi se pare ca e si pe blogul dat mai sus, daca nu o caut, eu o am de pe DC)
Oare unde o fi Oana, mama de Aron si Iosua? Ca si ea facea prajituri buuuune.
Eu am chef de ceva dulce. Si oscilez acum intre o amandina, o chinezeasca de aia, de ne-a zis Xerxe de ea sau o negresa. Va servesc maine, dupa ce ma hotarasc.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
CarlaV spune:
Oana, da, multumesc, daca nu ti-e greu sa o gasesti si daca se face usor, ar fi de incercat.
Nu ma apuca vreo pofta exceptionala, stau cu pofta de crema de zahar ars de cateva saptamani si tot n-am fost in stare sa fac.
A "penetrat" si la noi "om bun"
.
Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
ghinetz ma omori! Am dat o tura prin albumul tau cu bunatati si-am inundat tastatura de atata salivat. Cand am ajuns la cotoroage/racituri (la noi bunica le face de Paste, le ratez anu' asta)si branzica
am crezut ca scap cupchilu.
maaamaaa ce dor mi-e de-o branzica de-aia de prin zona Piatra Neamt si chiar mai suuus.
In ultimele cateva luni ma torturez singura bantuind pe tot felul de bloguri culinare cand am un pic de vreme.
Sa va fie de bine marmorata si la fel prajitura ce-o vei face!
Candva o sa fac si eu marmorata sa vad daca i-o place la Sophie.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
musso17 spune:
saru;mana ghinetz,deja am vazut o reteta de creme a la creme...mmm,mda si cica tin regim.![]()
o melodie:http://www.youtube.com/watch?v=ZSK9kkM7GL4&feature=related
Timi07 spune:
Sophie-Toffee e la nani, daddy e la scoala iar eu am liber jumate de ora pana vine un domn sa-mi aduca cumparaturile iuhuuuuu si dupa iar leneveala ca nu ma simt f bine. A fost oferta saptamana asta ca-ti trimit cumparaturile acasa cu un cent si-am profitat.
Sa va pove de printzesina mea, programul ei de seara e cam asa:
in zile de cresa ajungem acasa pe la 6:40 cum intram in casa cum tre sa o dezbrac de hainele de strada si sa pun totul la loc, inclusiv cizmele ca altfel e vai de urechile mele
-pasul 2 fuge la frigi si-mi zice "apte, apte"
si ma supun ii incalzesc laptele pe care uneori il bea dintr-o suflare,alte ori ia gurite mici de i-ar ajunge pana dimineata
-urmeaza dush, spalat pe dinti, dupa care isi ia paturica (eticheta de fapt) si tzusti in pat, asta pe la 7:30 cel tarziu 7:40. O acoperim, ne da pupicul de noapte buna sau imi da daca sunt singura, ne uram noapte buna si gata. Cam asa e la noi daca nu e in faze de greva a somnului.
De cateva seri isi bea laptele in viteza de zici ca se antreneaza pt Guinness book, isi ia paturca se baga in pat si ne zice "nani-nani" cu alte cuvinte carati-va ca mie mi-e somn. Cum deobicei mai am/avem de adunat de prin camera cate una-alta fata isi pierde rabdarea si ne zice "bye-bye" doar doar ne simtim si o lasam in pace (sau crede ca nu pricepem in romana?!), urmatoarea faza e sa ne zica "shosho" adica somn usor. Normal ca ne-a topit dar de ritualul de igiena tot nu scapa
La dush ii place dar cand vine vorba de spalat pe dinti e necaz mare 
Azi dimineata inainte de-a pleca la lucru (joia e cu tati acasa) am intrat in camera sa-i salut dar n-am apucat sa zic nimic ca Soph m-a si luat de mana si m-a impins catre tati zicandu-mi "daddy, daddy" nu m-am prins din prima ce vrea si dupa ce a insistat am intrebat-o "sa-i dau pupic lui tati?" si ea "da" l-am pupat si ea a topait fericita, s-a intins si ea cu buzitzele tzuguiate sa o pup si pe ea si eu in gandul meu imi ziceam ce fata cool si dragastoasa am da n-am gatat de gandit ca mi-a si aratat care-i pasul urmator. A fugit la usa de la ap si mi-a zis "do" de la door si-mi tot arata sa plec, incerca sa descuie usa... Am plecat, ce sa fac...mi-a facut cu mana si dupa ce nu m-a mai vazut pe holul blocului (e lung si curbat) a inceput sa fuga dupa mine si sa strige mamiii, mamiii.
Aceeasi faza a repetat-o la pranz cand am fost la masa si ca sa nu fiu geloasa a facut la fel cu taica-su cand a plecat la sc. :l-a impins sa MA pupe, s-a intins sa o pupe si i-a aratat usa, la fel s-a repetat faza cu holul. Eu zic ca e calra regula casei: cin pleaca pupa restul familiei si valea ![]()
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe