Strumfi de iul-aug 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Salutare!
M e mult mai bine, n-a mi facut deloc febra si tuseste destul de rar. E mai activ si parca dupa somnul de dupa amiaza n-a mai fost asa de mamos, sa-l tin numai in brate. Sper sa scapam doar cu atat.

Multumesc celor care ne-au raspuns la intrebarea despre influcid, dar si celor care ne-au urat insanatosire grabnica!

Mychy, v-am vazut pozele de la nunta! Ce draguti amandoi! Am observat ca ti-ai propus sa devii o soacra model, pt ca de-acum i-ai pus aspiratorul in mana copilului. Vrei sa te iubeasca nora, nu-i asa? Sau ai mers pe principiul " ce tie nu-ti place, altuia nu-i face"? Cu aspiratorul stie sa dea, rufe la spalat baga, ce mai vrei? O sa faca si mancare in curand si-atunci sa vezi boierie pe tine! Sau soacra ta l-a invatat asa harnic , de cand sta cu el?! ( pt tine, nu pt soacra).
Daca la amniocenteza ii spune clar ca o sa fie cu probleme copilul, au de gand sa renunte la el? Ingrata situatie!! Eu n-am facut nici dublu nici triplu test tocmai pt ca pot da rezultate fals pozitive si pot crea probleme acolo unde poate nici nu exista. Si indiferent de rezultat, nu cred ca as fi renuntat la copil. Sanatate multa colegei tale si bebelusului sau. Cu Dumnezeu inainte!

Ten iritat am si eu, culmea e ca pe timpul sarcinii l-am avut super. Din pacate n-am decat o poza de atunci, asa ca nu pot sa va dovedesc!

Timi, pai voi deja aveti o domnisoara acolo! Adoarme si doarme singura, nu plange cand plecati, sigur are numai 1 an si jumatate? Felicitari pt asa o fetita matura!

Oana Ghinetz, faptul ca bucataresti e un semn bun. Asa ne dai de inteles ca ai iesit din perioada aceea mai neplacuta

Intreba cineva acum cateva zile despre o tabla de scris cu creta. Mie mi-a luat cineva de la Kaufland din Piatra Neamt autocolant tabla de scris. Are 1,5m lungime si vreo 50cm latime. Eu am taiat o bucata si am lipit pe usa dormitorului lui M la inaltimea lui si astfel am economisit spatiu. Se intretine super usor. Mai atinge el si usa cu creta , dar se sterge, nu-i problema.

Andicu, Filip are , ca si mihai, placere sa se incalte cupapuci sau cu incaltamintea celor mari si e fericit sa mearga asa prin casa. Desigur ca tinut de cineva, ca singur n-ar putea sa faca nici doi pasi.
Noapte buna, ca la mine vajaie vantul infricosator si nu mai stau aici sa-l ascult, ma duc sa-mi pun plapuma in cap sa nu- mai aud!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

carla,sa-ti traiasca isteata,ce de cuvinte spune
timi,oau,ce fetita organizata si cuminte,bravo,in special voua caci i-ati format un program.
mia insanatosire grabnica lui mihai.

eu am strans toata casa,acu ma duc la pufait si apoi sa ma uit la "minti criminale".nu stiu cine a postat niste retete m-am insiprat si i-am facut mere fierte cu zahar si scortisoara..as fi pus zahar brun sau miere dar n-am momentan si era mare avantul.

seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

mi-a tu esti o draguta si zici ca-i matura eu zic ca-i o mani****toare care face ce vrea cu noi si obtine tot timpul ce vrea. Sa-ti zic ca vinerea nu pot sa fac nimic ca ea ba imi rastoarna cosul de gunoi, ba se suie pe masa, ba trage jos tot ce apuca... Az dimineata mi-a varsat apa ce mai era in fierbatorul de apa ca-l lasasem in dormitor, aseara am facut un ceuc cand a venit tati de la sc si n-am mai apucat sa-l duc in bucatarie.

lui Mihai sa se faca bine repede. Ma durea sufletul si inainte cand citeam ca-s copiii bolnaviori, oricat de banala ar fi fost boala dar acuma mi-s si mai si. Sophie face la fel cand e bolnavioara vrea doar in brate si daca se poate la mama in brate. Sotul ma tot cearta sa n-o mai ridic acuma fiind gravida da nu pot chiar daca simt ca ma rup in doua...normal ca lui nu-i zic ca simt uneri ca pic din picioare ca m-ar tocani la cap mai rau

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna fetele!!! Hai ca m-am mai linistit si eu putintel...ieri am fost la concert, azi a fost ziua prietenei mele cele mai bune (suntem prietene de 25 de ani!!!) si impreuna cu toata gasca noastra din copilarie i-am facut o surpriza...am lasat-o sa creada ca am uitat cu totii de ziua ei si ne-am prezentat cu catel, copil sau purcel la ea acasa la 6.30 punct, inainte de a ajunge ea ...(am fost in cardasie cu mama ei si cu fratele ei...) Evident ca toata surpiza s-a cam stricat din cauza mea...pentru ca masina mea este rosie si are un numar inconfundabil RED si sare in ochi...si a vazut-o...chiar daca am parcat departe de casa ei!!! Da ma rog....a fost super tare...tocmai se pregatea sa ne ia pe toti la suturi ca nu i-am zis LMA ....s-a bucurat enorm...am stat, am depanat amintiri din copilarie si adolescenta...a fost ca vremuri !!!!
Cu aceasta ocazie, fina mea, o alta prietena de 25 de ani....m-a anuntat asta-seara ca voi fi din nou NASICA!!! Asteapta un bebe...pe care ni-l dorim sa fie fetita ca deja am un finut baiat!!! Asa ca sunt tare incantata...cand l-am botezat pe Stefanel....eram graviduta!!!! ...sper sa nu fie un semn ca este criza!!!!
In alta ordine de idei...mychy pentru mine, triplul test a fost cel mai mare cosmar al vietii mele...nu stiu daca tu ai citit povestea nasterii fetitei mele...o postez aici ca sa intelegi prin ce am trecut si de ce nu mai recomand absolut nimanui sa faca acest test, indiferent de cat de pregatit psihic se crede...TESTUL ESTE O PROBABILITATE...care insa iti distruge nervii si de foarte multe ori te pune sa iei niste decizii gresite...chiar si amniocenteza poate fi o decizie gresita...cum ar fi putut fi in cazul meu....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131376
Va pup pe toate

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

lume noua ca vorba aia, am si eu internet in sfarsit!
deci schimb capitolul si apoi incepe dezmatul!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

iata si capitolul nou aici

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput