Strumfi de iul-aug 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Scriu repede ca la ora 12.30 am programare la ecograf.
Carla multumesc. Vreau sa merg mai intal la un medic homeopat dar aici este doar unul si am programare facuta de cateva saptamani pt jumatatea lui martie.
Miki ratustele erau pentru sot . Mi-au placut mult in poza si am zis sa mai inveselesc putin masa. Andreea e de laudat ca am vazut multe aperitive interesante in poze. Andreea eu mai vreau pozele ca nu le-am salvat .
Georgi probleme cu fata am si eu si din pacate s-au agravat si la mine. Eu am mers la prof. dr. Giurcaneanu dar e greu sa mai prind o programare la el. Azi m-am programat la dr. Daniela Taher. Am citit lucruri bune si despre ea.
Intre timp am inceput sa tin o dieta (mai calc stramb caci e prima data cand incerc). Ma gandesc ca eu consumam si tare multe dulciuri.
Am fost si la un eco luni sa vedem daca sunt probleme cu ficatul. Am decoperit ca am un rinichi deplasat cu 7.5 cm. Se pare ca sunt si probleme ginecologice si ... altele asa ca azi merg la un eco general.
Le incerc pe toate si o iau prin eliminare. E o problema cu preturile ca te rup dar asta e.
Creme am folosit de la avene, apoi ivatherm, acum am revenit la avene (mi se par mai bune).
Fug ca mi-a venit taxiul.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

e off-topic , dar e bine de stiut. eu am o problema la coloana,mai exact o scolioza, de pe la 12 ani. m-am tot plans eu p-aci in timpul sarcinii am ignorat o perioada, pt ca nu ma deranjeaza nici estetic , nici fizic, inca. ieri am fost la ortoped.....ideea e ca as vrea sa le dau un sfat mamicilor de fetitze, cand s-or apropia de pubertate: aveti grija la coloana! contrar a ceea ce se credea pana acu, cum ca de vina ar fi pozitia vicioasa in banca sau caratul ghiozdanului, problema asta la coloana apare din cauze hormonale , dar poate sa fie si mostenita. cica suntem pe primul loc in europa. la pubertate, la fetitze, datorita unor hormoni care "pregatesc" organismul pt o viitoare sarcina, se produce o "relaxare" a osaturii bazinului, insa la unele se produc dezechilibre care "relaxeaza" prea mult si coloana si de aci pana la scolioza e doar un pas.cica depistata de la inceput se poate vindeca. n-am vrut sa ingrijorez pe nimeni, dar am considerat ca e bine de stiut.
am incarcat pt o prietena, neste poze de la nunta mea, de acu 100 de ani. poate vreti sa va distrati si n-aveti motivpoze

"Daca sotzul vrea micul dejun la pat, zi-i sa doarma in bucatarie!!!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, ce tanara si subtire erai acu' 100 ani .

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare de la mare!

Olguttza, ma bucur sa te recitesc! Olga e o scumpa, are asa niste ochi expresivi si frumosi!

Xerxe, si noi suntem la faza negarii absolute, de ceva timp deja: " Ii dai lui mami un pup?"-"NU!"," Papam?"-"Nu!"; "Mergem la copii?"-"Nu!"; "Hai sa te schimbe/imbrace/spele mami"-"NU!", etc...raspunsul e mereu acelasi! m-am prins ca daca il iau mai pe ocolite, uita de "nu". SI la mancare, intai zice nu si nu, vreo 5 min imi da peste mana, intoarce capul, etc apoi se ia cu altele si uita si apoi cine are gura maaare deschisa la fiecare linguirita?!In alta ordine de idei, va doresc sa primiti salariul pana maine!

Alina.a, am vazut pozele din concurs, sunt super! n-am apucat sa-mi dau cu parerea, dar tot pe astea 2 le-as fi preferat! si mai ales "sarutul"! va dorim sa castigati! abia astept votarea!

Mi_a, sanatate puiului frumos!

Nico, f tare faza, da' mi-a stat ceasul cand mi-am dat seama unde e cocotata! si Filip mi-a facut o faza asa, noroc ca eram pe canapea chiar langa el si am pus mana imediat sa-l tin in timp ce tati ii facea poza! uite aici (observati va rog, ca eram epuizata si iritata ca facea numai prostii, era vreo 9 seara si el neam somn, in plus, mai si balea la greu!)
Ratustele arata super!! intrebare: cu ce sunt umplute? ca eu stiu ca se fac si cu pate de ficat, mustar sau maioneza, dar ultimele doua nu i-am dat pana acum.

Mycky, eu i-am dat pana acum lui Filip mai ales file de pangasius (gasim mereu proaspat la Metro), file de salau si doar o data, de doua ori cod ( ca mi se pare mai gras). Peste cu oase nu i-am dat. Si lui ii place f mult pestele si ii fac macar de 2 ori/saptamana.
Si nu esti denaturata sau dezorganizata, ci ai altele pe cap! eu aa incerc sa gandesc! sincer, nici eu nu fac fata la gatit 2 feluri plus desert, mi se mai intampla in week-end, cand il pacalesc sa mai stea cu tati (ca de obicei sta agatat de mine) sau doarme!
Eu una, admir f mult mamicile de Strumfi care apuca sa faca si curat si mancare, cu ei agatati de fuste! mie intotdeauna imi iese ceva in minus la program!

Pt imunizare mie mi-a dat dr pt Filip Echinaceea granule homeopate parca CH30, 3 gr/1data pe sapt. I-am dat de cand a racit in ianuarie, saptamanal. Influcid nu i-am dat pana acum, la noi mai mergea cu Oscillo, tot asa 1/2 tub dimi si 1/2 seara, dar numai cand raceam noi pe langa el sau mi se parea ca ii curge un pic nasul. A functionat numai daca nu racise bine deja.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza!

Nico, ce scumpica de fetitza ai si nazbatioasa!! Si ce copilasi scumpi amandoi!! Sa nu va deochi! De ce mergi la eco, daca nu e secret? Scuze daca ai zis si n-am citit eu atent.

Mychy, imi pare bine sa-ti vad mutra dragalasha de acu 100 de ani, vorba carlei! Acu cum aratzi? Dupa ani si ani? Tot tanara si ferice? Hihihi, sa nu ma schilodeshti!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

violeta.....cam asa arat. da-ti tu singura cu parerea. eu nu prea am de lucru......am cam frecat-o zilele astea.

am o prietena si i-a iesit triplutest pozitiv. are deja un copil cu probleme........mai bine nu facea testu! cat de precis e??????

"Daca sotzul vrea micul dejun la pat, zi-i sa doarma in bucatarie!!!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, mortala poza! Macar aveai chilotei cu manecuta?
TT este mai mult statistic si de multe ori da rezultate fals pozitive, dar avand deja un copil cu probleme... hmmm, eu n-as mai fi avut curaj sa fac altul.

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Mi_a eu i-am dat Influcid lui David dar la el nu a prea functionat, adica am cam lungit-o cu raceala si pana la urma tot la bronsita am ajuns ... de fapt la David nu au functionat remediile homeopate, spre deosebire de Mara, ei trecandu-i raceala imediat daca ii dau oscilococcinum
Influcid se da cate o tableta din ora in ora, am mai citit pe net ca cineva dadea alternativ Influcid cu Tonsilotren (pentru gat), o tableta de Influcid si dupa o ora o tableta de Tonsilotren
sanatate lui Mihaita

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Mychy, hai mai, de ce sa radem? Erai frumusica foc, parol. Nu ca acum n-ai fi. (mai ales asa, cracita acolo, in zapada.

Da ia zi drept, aici plangeai dupa mama? Sau aveai vreo premonitie ca "vin vremuri grele"?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mycky, foarte tare!!! adica e f tare ca si noi ne-am casatorit tot pe 24 iulie 2004!!! si apropos, da, aratai un pic mai tinerica, dar nu vad mari diferente! si pardon, nu sunt 100 de ani, sunt abia aproape 5!!!

Cat despre TT, da, da erori, dar la asemenea antecedente mi-e teama sa nu fie prea mare eroare. Oricum, concludenta 99% este amniocenteza. Eu as fatui-o sa o faca in cazul asta! Imi pare rau pt prietena ta ca trece prin asa ceva!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput