Strumfi de iul-aug 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 17
cafera spune:
Buna dimi! La noi ploua-ninge. E plumburiu si o vreme infernala.
Mi_a, sanatate multa! Despre Influcid am auzit in ultima vreme, chiar o amica a trecut de o viroza cu febra mare cu ajutorul lui. E un frte mai mare al lui oscilo. Sa ne dai vesti bune.
Musso, explica mai clar ce ai pe fata. Nu ca as fi doftoreasa, dar poate se intampla ca una din noi sa ne fi confruntat cu problema si sa putem sa-ti dam un fir.
Nico, ce temerara e domnisoara ta. Pai nu poti intoarce capul o clipa. Ratustele le-am vazut si la Andreea si arata bestial.
Mihaito, sper ca nu te-ai oprit din ras. Nu de alta, dar vroiam sa te vada sotul dispusa.![]()
Andicu, multumesc de pont. eu trebuie sa fiu foarte inventiva cu Ilinca, deoarece avem relativ putine ingrediente pe care trebuie sa le expunem si combinam cat mai variat.
arhdy spune:
Nu mi_a, nu a iesit din spital. Sta numai cu perfuzie. I-au scos si imediat a inceput sa-i curga putin sange. Asa ca o tin pe perfuzie. Si este de preferat asa, pentru a putea tine cat mai mult copilul.
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
CarlaV spune:
Mi_a, 
Georgi, sigur exista multe variante homeopate dar trebuie sa vada un dr. exact cum arata, in ce conditii a aparut, cand se agraveaza (rece/cald) etc. Poate te ajuta Cafera cu o crema cosmetica.
Mie mi-e greata ca la inceputul sarcinii, de data asta e din cauza fetei mai mari care a binevoit sa se trezeasca la 5:30
.
Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
housepocket480 spune:
Mi-a
Chiar aseara vorbeam cu o prietena despre Influncid..
Este o varianta mai buna a lui Oscilo, dar se da dupa o schema de tratament, inca de la primele simptome...Ea imi spunea ca i-a dat asa....
I zi 6 pastilute din ora in ora
IIzi trei pastilute, dim, pranz, seara
III - la fel ca zi II si ii trece repede si da si o oarecare imunitate...
Insa nu stiu de la o doctora...
deci hai sa mai vedem si alte pareri...
Mama lui Matei Alexandru
mychydutza spune:
neatza!!!!!!!!
mi-a
. eu ii dau lui andrei de ceva vreme ceai de echinaceea! e acrisor si il bea cu multa placere! eu iau tablete si vad ca nu m-am racit pana acum , cu toate ca am avut "bolnaviciosi" in preajma! sanatate multa, multa.........
nico, m-ai dat pe spate cu ratzushtele tale! ma simt ca o mama denaturata
eu nu mai am timp pt asa ceva! oare sunt dezorganizata? ii fac ciorba si felul 2! dar de finetzuri nu mai am timp! si nici nu prea mananca el! peste nu i-am dat .......apropos ce fel de peste sa ii cumpar? file, ca eu nu stau sa curat pestele intreg! sunt mai.......fitzoasa!![]()
musso, ce anume ai pe fatza? daca sunt pete, recomand Unitone!eu am scapat de ele.......pupa-o-ash pe Cafera!
arhdi, doamne ajuta sa fie bine sora ta!
"Daca sotzul vrea micul dejun la pat, zi-i sa doarma in bucatarie!!!!!!"
CarlaV spune:
Mychy, eu i-am dat pana acum somon, crap, fitofag, cod, hering si pangasius. La unele am curatat la oase de mi-a venit rau, dar ii place mult pestele si eu ma bucur.
Carla,
s.23
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
neazta
mychy,nu sunt pete.
cafera,se formeaza niste vezicule cat varful unui ac,initial cu lichid,daca le sparg se formeaza la loc,iar dupa un timp se unesc si formeaza insulite uscate care nu am cum se le indepartez..problema e ca acum vad ca mi-au aparut pe ambii obraji,am o insula dintr'asta pe obraz spre ureche si putin in barba...nu inteleg ce este,sigur ca nu ca n-am studii,dar ma sperie ca au inceput sa reapara...mi-au aparut la inceputul sarcinii,s-ar putea sa aiba de'a face cu bomba de hormoni.
oanamada,nu pot ajunge in bucuresti,cel putin nu acu si la mine e cam grav.
carla,multumesc de raspuns,am fost la un homeopat si a tinut-o langa ca sunt csjuri dar eu nu am predispozitie spre asa ceva,n-am avut nici in adolescenta si pot sa fac diferenta,astea sunt uscate,se formeaza cruste..in fine,mi-a dat calcarea carbonica200ch..as lua si acum dar nu mai am reteta.
CarlaV spune:
Georgi, la cum descrii tu mie-mi suna a eczema. La unii se localizeaza pe palme si pe talpi, la altii pe fata, pe pielea capului etc. Daca vrei calcarea carbonica iti iau eu si iti trimit, dar nu stiu cat te ajuta, mai degraba as merge pe un phosphorus.
Carla,
s.23
musso17 spune:
carla,am pe fata si in cap,banui si eu ca e eczema.saru'mana,am calcarea,asta de spui tu phosphorus,cum se ia si ce concentratie?
CarlaV spune:
Georgi, e greu de "brodit" asa, pe neve, plus ca eu stiu multe despre astea, dar nu sunt doctor. Phosphorus-ul asta se poate incerca un ch30 o data la 2 zile si dupa vreo saptamana vezi daca se modifica ceva (in bine sau in rau). Daca merge bine, poti continua cu ch200 o data pe saptamana. Daca ai nevoie de homeopate sa-mi zici ce sa-ti iau, ca aici nu vor reteta. Nico, si tu la fel.
Carla,
s.23