Strumfi de iul-aug 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 16
cafera spune:
Cu oboseala voastra de primavara si cu bancurile Mihaitei, mi-am amintit si eu unul:
Primavara. Barbatul, neglijat de sotie in problemele sexuale, incearca solutii de rezolvare a problemei.
Merge la fosta iubita din facultate, poate-poate mai aprinde focul, dar aceasta venea obosita de la cumparaturi din noua colectie de haine. Pleaca mai departe la fosta colega de liceu in speranta ca se vor "juca" ca la varsta majoratului, dar si aceasta era obosita dupa ora de aerobic si mersul la cosmeticiana.
Disperat, barbatul incepe sa-si deplanga statutul si aproape ca se consolese cu gandul ca el trebuie sa rezolve totul de unul singur.
In drum spre casa ii apare o blonda superba care ii face propuneri. Barbatul isi face cruce si spune ca o data in viata nu o fi foc. Blonda, trece peste preludiu si da omului satisfactia mult asteptata.
Barbatul buimacit se indreapta spre usa, dar ar vrea sa-i multumeasca: stii, cred ca ai fost femeia cea mai putin stresata si obosita pe care am intalnit-o in ultima vreme. Nu te afecteaza primavara?
Blonda: pai la origini sunt barbat.
mychydutza spune:
ha,ha,ha,ha
"Daca sotzul vrea micul dejun la pat, zi-i sa doarma in bucatarie!!!!!!"
andicu spune:
Mycky , esti cea mai tare!
Cu gatitul si la mine e crima!de la o zi la alta imi storc creierii.. Filip mananca ciorbite si mancaruri gatite, mai putin budinci, sufleuri si alte chestii usurele, de seara. Prin urmare, in fiecare seara ma rog de el sa manance, pt ca nu vrea mai nimic! daca ar fi dupa el, ar manca numai "ca'ne"(carne)si "pa'ne"(paine goala) toata ziua, inclusiv la cina! 
De vreo 2-3 zile mi=am gasit o ocupatie f interesanta, apropos de gatit:
retete rapide

Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)Asa cresc
nma spune:
Super bancurile.
Miki uite ce am reusit eu sa gatesc ieri. Andra toata seara a strigat ma -ma (adica mac mac). i-am dat putin sa manance dar tare i-au placut. Alex a crezut ca e desert si a fost tare dezamagit cand a aflat cu ce sunt facute.
Am vazut poza la cineva aici dar sper rusinea mea nu mai stiu la cine. deci nu e ideea mea.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
nma spune:
Am lasat sa se incarce un filmulet cu ce facea domnisoara mea cat timp eu am stat pe forum. E muuult mai nazdravana decat Alex. Acum fug sa strang apoi ii imbrac si plecam la ziua unui copil.
Priviti ce fetita are mama...
Nico, mami de Andra si Alex
poze
CarlaV spune:
Andicu,
.
Nico, ce sange rece ai avut sa filmezi nazdravana, cred ca intai o luam de pe masa, nu ma gandeam la filmat
.
Mychy, daca o sa am contractii tu esti de vina, cu bancurile tale ![]()
.
Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mi_a spune:
Mychy, esti fantastica! Mi-au placut tare mult bancurile! Nu mi te pot imagina depresiva, asa cum zici tu ca esti cateodata. Cred ca ne pacalesti ca sa ne induci in eroare!
Multi
ca te gandesti la noi! L-am vazut pe Andrei si e mai frumos decat il stiam.
CarlaV, si pt tine
ca esti asa draguta intotdeauna. Nu cred ca merit in totalitate cuvintele frumoase, dar m-am simtit bine citindu-le.![]()
Stefania, ce fetita frumoasa in zapada! Mi se pare interesant ca v-ati ales tara in care sa locuiti. De regula acest lucru e un dat, nu multa lume isi urmeaza intocmai dorintele.
Olguttza, nu e de admirat pt ca niciuna dintre noi nu a avut de ales. Si crede-ma ca te-ai descurca si tu, nu exista "nu pot" intr-o astfel de situatie pt ca n-ai incotro!O mama singura e in stare sa rastoarne muntii! Si nu spun vorbe mari!
Xerxe, l-am vazut pe nazdravan in poze. E rumen in obrajori, numai bun de pupat. Cu intarziere iti spun La multi ani pt cei 10 ani, m-a emotionat ce ai scris referitor la situatia voastra cu serviciul. Daca va iubiti si va intelegeti, banii nu mai conteaza, crede-ma! Toate se rezolva cand e dragoste, respect si responsabilitate!
Arhdy, ce face sora ta? A iesit din spital?
Nico, esti o harnicuta! Cred ca au fost deliciosi puisorii!
Mihai e iar bolnavior, cand credeam ca a scapat de raceala. Am intrerupt oscillo dupa 3 zile ca se simtea f bine, adica nu mai avea nimic, si a doua zi, adica ieri, l-a luat tusea din nou, muci, febra in jur de 38, ochi injectati si maraiala cat cuprinde. Tot timpul zice " mimita, datze" adica "mamica bratze", iar eu ma conformez. E somnoros si ar sta numai cu capul pe umarul meu. L-am dus la dr si mi-a dat Influcid, homeopat. Ce stiti de el? Ii mai dau Eurespal sirop si nurofen la nevoie. Acum doarme, sper sa treaca noaptea cu bine.
Somn usor tuturor, poate va mai scriu si maine!
Mihai si mami
musso17 spune:
buna seara
sunt de acord cu mi a,nu am avut de ales,in fata faptului trebuie sa faci fata caci copilul are nevoie de tine,iar el nu stie ca n-ai putea sa faci ce -ti cere el sau o situatie...pe mine ma enerveaza sotul care-mi spune "tu esti tare",nu sunt frate ca asa m-a facut mama ci ca n-am de ales.
fetele eu sunt ingrijorata si chiar de este off topic voiam sa-mi spuneti parerile voastre,din timpul nasterii mi-au aparut niste chestii pe fata,azi vad ca e groasa treaba,stiu ca trebuie sa ajung la dermatolog dar ar trebui sa fac si niste analize,gen la ficat sau endocrinologice?m-am dat cu tot ce am in casa:atoderm,cutaden,crema de la ivaterm si nimic,ba mai rau...helppp!!!
carla,exista ceva homeopat?
oanamada spune:
Fetele va pup pe toate...v-am citit azi, n-apuc acum sa va zic la fiecare cate ceva...tre sa-mi fac lista
....
Georgibaga si tu o programare la Madam Leventer...e cea mai buna in domeniu dermato si ti-o recomand cu mare caldura..."baga" din timp ca dureaza ceva pana ajungi la rand - e foarte aglomerata. Merita!
Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,
xerxe2005 spune:
Buna dimineata. Ati servit
sau moccacino?
La noi ninge asa, marunt. Nu se depune, dar e frumos si imi place.
Razvan a invata sa spuna "nu" la ce nu ii convine. Mai exact da din cap a negatie. La mancarea ce nu ii place, cand sa ies din camera, cand il intreaba tata daca inchidem becul si facem nani, cand vrea bona sa il bage in casa, cand il intreb daca ma lasa sa ma duc sa fac pisu, etc. Semn de aprobari nu am obtinut inca (desi cand era mai mic, a avut o perioada cand spunea "da" foarte des), dar reusim sa ne facem intelesi. Simt ca avem un dialog sau cum spune bunica: gata, avem baiat mare cu care ne intelegem.
Si eun dansator innascut. Cum aude o melodie, cum ridica mainile si incearca sa pocneasca din degetele. Chiar radeam da sot si ii ziceam ca in viitor o sa invete de la Razvan sa danseze si poate o sa dansam si noi pe la petreceri.
Asteptam inca salariul...10 zile de intarziere.
Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07