FIV 214
Raspunsuri - Pagina 20
lauraa78 spune:
Buna!
Maria,Betty,Ellanik,Many_bani stati linistite,nu cautati semne,nu va stresati
M-au sunat de la cinica si se pare ca am doar un embrion,eu sunt impacata cu situatia,asa a vrut Dumnezeu si poate ca vrea pana la urma sa-mi dea un puisor dragalas.Asa ca de maine intru si eu in clubul clocitoarelor,mi-am luat vreo 5 carti de citit,am dvd....Nu cred ca voi sta mai mult de 6 zile acasasiin nici un caz nu voi sta numai in pat.
Daria,multumesc mult de urari,ti-am zis ca vreau sa vin la tine la odiseea,tine-mi locul cald

Evy,nu te stresa,dr stie prea bine ce are de facut.Am mai citit despre ea si de bine si de rau,eu nu pot sa zic decat ca s-a purtat impecabil cu mine,m-a incurajat mult si chiar de nu voi reusi acum tot pe mana ei merg.
vvvvtu ce ai facut?
ellanik spune:
Laura , sa dea Dumnezeu sa se lipeasca bb de mami ca "marca de scrisoare" timp de 9 luni.Dumnezeu o sa aiba grija si o sa-l faca mare.Spor la clocit!
Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!
Evy28 spune:
Multumesc din suflet pentru incurajari . sper si eu sa fie bine .incerc sa gandesc pozitiv, insa o mai iau si razna ..ce sa fac.
Elanik nu sunt la primul fiv . Insa la primul a fost altfel . am avut foliculi foarte mari 26 cm . dar degeaba ca nu am reusit .
poate acum e cu noroc

ce pot spune este ca dr este un om extraordinar si am incredere in dansa . nici nu se pune problema . in plus mor de drag cand o vad mereu cu zambetul pe buze . imi da o stare de bine .
Ioanatugs spune:
Maria08, Many_bani, Evi28, Ellanik, Doris71, Betty78, Lauraa78 multa bafta dragelor, sa aveti toate puiuti lipiciosi si teste pozitive in curand!
Sheri, Cristinici multa bafta sa aveti ovocite frumoase si iubarete!![]()
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
Delia21 spune:
Alla ,many bani,asa sa fie si multam la fel
.Azi is tare fericita ca primi vesti bune:prietena mea de la NY care a facut 2 fivuri anul trecut a primit un rezultat pozitiv super-fain ieri,...
si m-am contagiat de la ea cu o tona de voie buna.Deci minuni se imtampla si s-au intamplat tot timpul.Trebuie doar sa nu ne pierdem rabdarea.Sa auzim numai de teste pozitive in zilele viitoare!
hope2009 spune:
Salut Fivoase dragi! E prima data cand scriu aici desi am experienta un FIV esuat in Decembrie. Am mai intrat la fetele de la azoo pt ca asta e problema la noi. Ma pregatesc acum pt incercarea nr 2 si ma rog la Dumnezeu sa fie bine de data asta. Sunt putin speriata si apelez la sfatul vostru de cunoscatoare in materie, imi e si jena sa va spun oful dar hai ca-mi fac curaj: in ultimul timp am observat o crestere a pilozitatii. Ceea ce ma ingrijoreaza f tare este ca parul de pe fata a devenit mult mai vizibil si incepe sa ma complexeze. Sunt bruneta si am fost paroasa dintotdeauna dar recent s-a agravat f tare. Felelor dragi, daca a mai avut vreuna dintre voi problema asta, va rog din suflet ajutati-ma cu un sfat.
Va multumesc anticipat si va doresc la toate sa vi se implineasca visul!
betty78 spune:
Delia tu la al catelea FIV esti? Ma refer dupa Rudy?
Ellanik dragutza am inteles ca sunt supla ca o trestie si merci. Si dorsalul e mic
, dar nu asta e problema...ci burtica si soldurile care au ramas pline de sunci...
Kora exact asa ma gandeam si eu. Daca dumnezeu a vrut sa fie 6 atunci eu vreau sa stiu ca nu am luat o decizie gresita si in plus probabil m-as fi gandit intotdeauna ca poate ar fi avut o sansa iar eu am distrus-o.
Ioanatugs, Evy28, Lauraa78 multumesc fetelor....sper si eu..dar deja m-am enervat cu al meu sot...lucram impreuna si cateodata este f greu
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru....asta seara ar trebui sa merg la o petrecere - o nunta a unor prieteni - si efectiv nu stiu ce sa fac. Ma gandesc ca afara este frig si parca imi este frica sa ma risc...si in plus sunt foarte friguroasa...
Hope2009 si mie dupa primul fiv mi-a aparut ceva par pe brate, dar la mine a disparut...nu stiu daca sarcina a avut vreo influenta...dar asa a fost la mine
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Delia21 spune:
Betty,dupa Rudy,am mai incercat de 3 ori,deci asta e a 4-a incercare.Noi ne dorim macar 3 copii,...si cum s-a intamplat minunea prima data sigur se va intampla din nou.Deci perseveram de 2-3-4 ori pe an,....si sper sa ne marim familia cat de curand.La primele 2 incercari dupa Rudy nu am stat in pat deloc,decat in ziua transferului,...dar la prima incercare am stat numai in pat cele 10 zile,excursii doar pana la bucatarie si la baie si rezultatul a fost cel dorit.Asa ca acum incerc aceeasi formula,o am pe mama la mine si o las sa ma rasfete cu mancare la pat,...copilul e la gradi pana la dupa-masa,deci sunt linistita.Acum sa vedem ce o vrea si cel de sus,....dar cum zisei,indiferent de rezultat noi perseveram
.Asta e prima ta incercare dupa bebe al tau?
Moniland spune:
Uauuu cate fete sunteti in focuri. In curand vin si copilasii. Eu va tin pumnii ca fiecare sa avei cel putin un bebelus. 
17+