FIV 214
Raspunsuri - Pagina 21
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia21 Betty,dupa Rudy,am mai incercat de 3 ori,deci asta e a 4-a incercare.Noi ne dorim macar 3 copii,...si cum s-a intamplat minunea prima data sigur se va intampla din nou.Deci perseveram de 2-3-4 ori pe an,....si sper sa ne marim familia cat de curand.La primele 2 incercari dupa Rudy nu am stat in pat deloc,decat in ziua transferului,...dar la prima incercare am stat numai in pat cele 10 zile,excursii doar pana la bucatarie si la baie si rezultatul a fost cel dorit.Asa ca acum incerc aceeasi formula,o am pe mama la mine si o las sa ma rasfete cu mancare la pat,...copilul e la gradi pana la dupa-masa,deci sunt linistita.Acum sa vedem ce o vrea si cel de sus,....dar cum zisei,indiferent de rezultat noi perseveram noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
da, e prima incercare dupa Mario, de abia pe 31 dec am oprit alaptatul...si eu la prima incercare am stat 1 saptamana cuminte acasa...dar nu in pat
Ce nu imi place este ca ma doare burtica si nu simt nimic in rest.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
many_bani spune:
Fetelor la mine situatia nu este prea roz, nu stiu ce sa mai cred, asa cum am mai scris eu dupa ET am sangerat pana ieri, insa spre seara a ramas pe hartia igenica un cheag de sange cat un bob de mazare, acum nu mai am nimic. Sper ca embrionii sa fie acolo unde trebuie.
Ellanik, ma molipsesti cu voia buna a ta, te pup si sa stii ca si tu imi esti tare draga, de fapt te-am indragit inainte sa te cunosc.
Betty si eu am un botez la prieteni foarte dragi, dar am stabilit cu sotul ca eu sa raman acasa, o sa mearga el cateva ore.
Ioana, Catalina,Evy, Delia
Laura sa dea DD ca sa fie bine
.
Va pupic pe toate si mult noroc
Delia21 spune:
Betty,faci cum vrei,...eu in locul tau as sta cumintica la caldura.si eu sunt friguroasa rau,...am o circulatie proasta,...valeu.Mie sambata imi vin niste musafiri pe cap,...i indragesc enorm si ne stim de multi ani,...dar tare fain ar fi fost sa nu se nimereasca si ei in vacanta in zona chiar acum.Dar,...asta e,o las pe mama sa bucatareasca,...sa puna masa,eu o sa stau la discutii.
Manybani,doctorii aci tot spun ca vor sa nu fie sangerare la transfer caci asta reduce din sanse.Dar gandeste pozitiv.....e important sa crezi in sansa ta
betty78 spune:
Delia21 te invidiez. La mine mama nu ma ajuta deloc sau cel putin nu atat cat trebuie.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
dariaioanaxx spune:
Laura- ok, iti tin langa mine un loc la Odisee, bafta multa!
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
14+ cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!
Blanche25 spune:
Am aparut si eu sa tin pumnii stansi tare pentru noile viitoare mamici: Maria, Betty, Many bani, Ellanik, Delia, Doris, Laura. Muuuulta bafta si sa veniti cu teste II.
Evy, Shery Cristinici, spor la clocit, sa faceti oute grase si frumoase.
Si nu in ultimul rand pup toate aspirantele y gravidutele care nu ne.au uitat.

ellanik spune:
Buna fetelor!Azi m-am dat jos din pat si am gatit putin...ceva subtire...a! si am si spalat(normal ca a spalat masina si ca sotul a bagat detergentul si balsamul si eu doar am apasat butonul dar....am spalat deh!)acum sunt in pat si lenevesc.Sa va zic despre mine.Am o durere usoara in partea de jos a abdomenului asa ca la CM si ma dor putin sanii.Merg la toaleta destul de des cat sa-l exasperez pe sotu' insa beau si o groaza de lichide.Aseara m-a apucat sughitul in somn .Nu mi s-a intamplat niciodata si ma gandeam sa nu ii zdruncin pe baieteii mei scumpi.In rest sunt bine.
Betty te pup si stai si tu cuminte acasa ca pe vajul asta.Dupa ce am plecat noi de la Bucuresti a inceput ninsoarea .Bine ca nu am mai stat cu stress.
Many_bani ai incredere ca totul va fi bine si nu te mai uita si tu in chiloti cand mergi la baie.(Adevarul e ca eu ma uit in wc direct sa nu cumva sa vad vreun balonas /capsunica pe acolo.
..Doamne fereste!)Pupici!
Blanche multumiri pt urari.Asa sa ne dea Dumnezeu la toti:mamici si tatici.

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!
cristinici spune:
Am fost si eu azi la echo, a 8a zi de stimulare 2 foliculi pe stg si 2 pe dr intre 10-12 si 2 mai mici, estradiolul 754 pg\ml. Mi-a zis ca ovarul stg este destul de sus si se va punctiona greu.Chestia asta nu mi-a mai zis-o nimeni pana acum. De endometru n-am mai intrebat, dar sper ca macar asta sa fie OK. Luni repetam estradiolul si echo si mergem inainte.
Maria vreau sa incepi pin a aduce vesti bune.
Betty, Ellanik, many-bany, laura, delia sper sa veniti cu rezultate bune .
Sheri pune la clocit bine
Cristal ce mai faci, cum mai esti?
cristinici
KoraPop spune:
Cristinici bravo,eu zic ca te poti baza pe cei 4 foliculi marisori,estradiolul mai creste el.Luni sa intrebi si de endometru.Nu iti face probleme cu punctia,pana acum ti-au punctionat foliculii si de pe ovarul acela mai ridicat fara probleme.Iti tin pumnii stransi!Cu ce faci stimularea?Iei si diphe 1 sau 1/2 sau cetrotide?
Kora
CARPE DIEM!
ellanik spune:
Cristinici iti tin pumnii.In fond nu conteaza atat de mult nr foliculilor.Ei sa fie mari si sanatosi!Da Doamne sa fie bine!

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!