FIV 214

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Betty, eu nici la a2a incercare n-am avut decat 5 embrioni, si calitativ cam la fel, dar a fost suficient, ca si la tine! mie mi-e teama ca nu mai ajung eu nici la atatea ovocite data viitoare! sa dea DD sa se prinda!
Delia, astept sa dai sfoara in tara, ca ce simti, e de bine!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Deci maine e intalneala? de pe la ce ora? ca as veni si eu,probabil mai tarzior, ca de obicei, chit ca o sa mor de pofta pe langa voi... asta daca nu plec din bucuresti...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Buna fetele!Eu azi am mai coborat din pat si am facut o ciorbica de vacuta ca m-am saturat de mancare de la catering.Funny a fost ca am facut impreuna cu sotul.Eu am pus-o pe foc si el a pazit-o.Dar acum sunt in patucean si stau la taclale cu voi.
fireyes saru'mana pt urari.
maria tie ti s-a facut de smotoceala?Fii atenta ca vin la tine in Faleza Nord si te iau putin la ture.Ai innebunit?Cum sa nu iti pui sperante in asa blastocisti frumosi?Pai dragalaso , speranta moare ultima si daca nu esti optimista si nu crezi in Doamne Doamne vin la tine cu facaletzu'.Sa vezi ce cuscre ne-om face noi mai incolo...Capul sus!
Betty draga esti cu capu', nu te supara ca iti zic.Pai tu esti grasa?Fetelor, nu o credeti.E ca o salcie (cel putin asa am vazut eu cum statea in pat ca nu puteam sa o analizez la dorsal ma-ntelegeti) si iaca nu se mai poate plange nimeni de ea .Ea e cea mai grasa.Uhuuu!Yeah right! Si , Betty, nu erai tu aia care imi zicea sa fiu optimista?Bataie!
Many_bani cred ca in bratarica aia pe care mi-ai adus-o impreuna cu iconita mi-ai pus ceva.Un praf de ....lipici....nu am dat-o jos deloc si imi e foarte draga.Ai incredere ca va fi bine.Asa cum m-ai invatat tu pe mine: sa cred in sansa mea si sa fiu cu sufletul deschis.
Evy eu cred ca acea scurgere alba este de la faptul ca incepi sa ovulezi.Si eu am avut asa si inca foarte abundenta.Stai linistita.Fii cat se poate de linistita si optimista.
Intrebare: Am bagat utrogestanul cat de adanc insa mi-e frica sa nu deranjez baietii de la fotbal.Faza e ca mi se scurge.E normal?
Va pup dulce pe toate.

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Kora merci frumos m-ai linistit, ca si eu tot la endo ma gandeam
Ellanik, e normal sa curga utrogest, de aia se si da asa mult ca se si elimina mult fata de cel inj de ex. Pune un pampers in kiloti si baga-i cat mai la vale ca nu deranjeaza pe nimeni !

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Mai intai de toate vreau sa va imbratisez cu drag!
Ieri am pus in burtika 2 blasto si ma rog Bunului Dumnezeu ca macar unul sa reziste! Din 10 embrioni pe care-i aveam joi, doar 2 au ajuns la stadiul de blastocist.........azi ma suna de la clinica sa-mi spuna daca a mai evoluat vreunul......prin urmare nu avem nimic de congelat.....
Sunt si nu prea sunt optimista.....am uitat sa intreb si de endometru si de nr. celulelor .....si de tot.....diazepamul ma cam ametise.....Testul pe data de 24!! Doamne Ajuta!!
Sunt alaturi de voi toate!!!!

felicitari pt cei 2 blastocisti.
tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune si un beta mare mare in 24!

Mergi la inceput

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

Salut si eu lumea si veni sa dau de veste ca ET a mers ca la carte azi.Am 3 puiuti la purtator,frumosi foc,2 de calite A+ si unul de B+,...am primit si pozica pentru acasa cu ei.Deci o sa stau la pat saptamana asta.Vreau sa va intreb daca cineva ,careva dintre voi stie de ovulele de progesteron,...daca a ramas cineva gravida cu ele inloc de injectabile?Doctorul mi-a spus sa iau progesteronul cum vreau caci se absoarbe cam la fel doar ca folosind ovule trebuie sa stau cat mai mult in pat,ceea ce nu-i o problema deocamdata.Bafta la toate fetele care suntem in focurile fivului!!!

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

felicitari pt cei 3 puiutzi! sa fie super lipiciosi!!!

Mergi la inceput

Fetelor ,rectific ce am scris mai sus despre dragalasha de betty.E mladioasa ca o trestie nu ca o salcie.E clar!Am probleme.Oare sunt gravida?sau doar ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

fetelor am vazut foliculii la locul lor .treaba nu e prea roza , sunt multi 17, insa mici ..intre 9-11 . endometru trilaminar ...sper ca zic bine ...de 13.5
mai fac 5 zile de stimulare .
sper sa fie bine , am venit cam dezamagita , dr insa m-a asigurat ca vor mai creste .trebuie sa am incredere

fetele care ati facut Et stati cumintele , va fi totul bine
restul care sunt in focuri , multa bafta , spor la injectat.

Mergi la inceput

Evy stai linistita draguta ca si la mine se vedeau 20 la echo din care 16 erau cu dimensiuni 9-13.Asta era in a 7-a zi de menogon.Imi spusese dr ca ceilalti erau micuti insa astia aveau potential.Puteti sa imi ziceti si mie de unde aveti pesimismul asta?Eu zic ca esti in grafic.Endometrul trilaminar nu stiu ce inseamna.Eu zic sa te calmezi ca asta e cel mai important.Esti la primul FIV?Eu facand prima data asta am luat-o asa....inconstient fara sa ma agit in exces.Sa vezi tu ce bine va fi !Te pup si iti trimit o .
Betty ce faci?Clocesti?Ce face bebicul tau?Dar cei din burtica?Ai mei joaca tenis si cred ca isi dau mingea unul altuia insa cu capul .
Many_bany te pup .Azi dupa amiaza te-am visat in aceeasi ipostaza in care erai cand ai venit la mine la punctie.
Fetelor, draga de many_bani a stat si m-a sustinut inainte si dupa punctie si m-a incurajat enorm de aia sunt eu asa optimista.Te pup !Imi esti tare draga desi te-am vazut asa de putin!

Mergi la inceput