FIV 214
Raspunsuri - Pagina 18
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andicu Betty, bafta multa la ET!! sa reusesti la fel de frumos ca data trecuta! sper sa stau si eu la fel de bine la punctie, la anul, cum stai tu azi! ![]() Bafta tuturor fetelor care fac punctia si ET-ul zilele astea! ![]() Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)Asa cresc |
scumpo, sper sa te auda DD...dar dupa cum vezi mai sus nu stau f excelent.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| citat din mesajul lui fireyes Betty, tu ai inceput sa pui pe tine dupa stimulare?? mie asta mi se intampla la inhibare, la stimulare doar daca pap mai mult. Dar crede-ma, 2 kg se dau usor, mai rau e cand ai 10 de "combatut". Eu acum am reusit sa fac un prim pas (dupa mai bine de 1 luna de dieta+sala intensiv), am "donat" 2 kg si ma simt de parca mi s-ar fi luat un cataroi de pe inima si din corp... sper sa pastrez inceputul, cred ca in sfarsit incep sa se elimine hormonii astia din organism si de aia se vad imbunatatiri... Asteptam fetele cu teste mari! still counting: 1,2,... |
pai nu sunt doar alea 2 kg ca mai am si alte 3 care mi-au ramas de dupa sarcina...adica 5 kg. Dar sper ca macar unul dintre puisori sa se prinda si atunci sa nu mai trebuiasca sa imi fac probleme de kg in plus
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| citat din mesajul lui many_bani Betty, scuze acum am vazut mesajul tau, dar ai vazut m-am descurcat si te-am recunoscut azi la clinica. Pupici la toate fetele si teste multe cu II liniute. |
Pai am zis eu ca nu o s afie greu sa ma recunosti....ca doar eram cea mai vorbareata de pe acolo.
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
dariaioanaxx spune:
Laura- ma bucur pt. ca ai trecut cu bine de punctie, iti doresc sa fie bine si sa ai 3 embrionasi buni, si sa se lase cu burticutza! diazepam si Uscosin , ne a dat si la Giulesti, si le am luat cand ne a dat asistenta startul sa le luam, nu e bine sa le iei nici prea inainte; diazepamul are rolul de a te relaxa (eu am luat pt. prima data diazepam si cand am ajuns in rezerva, dupa ET, am adormit dar culmea e ca n am stiut ca am dormit, daca nu ma uitam la ceas, credeam ca doar am stat asa cu ochii inchisi
, deci te si zapaceste) iar Uscosinul relaxeaza uterul;
si bafta tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
14+ cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!
maria08 spune:
Evy: Nu cred ca se poate sa ovuleze avand in vedere ca faci diphe. Nu-ti mai face atatea griji, va fi bine!
Betty: Sa dea Bunul Dumnezeu ca peste 9 luni sa vina pe lume surioara/fratior pentru Mario!
Laura:Eu am avutET-ul la ora 9 si mi-a spus dr. Dracea sa le iau la 8, daca vrei sa verifici poti suna. Cred ca la Giulesti nu sunt siguri daca se poate respecta ora exacta si de aceea se procedeaza asa.
Mai fetelor, cea mai mare mirare a mea sunr sanii....daca pana la CM imi cresteau si ma dureau acum sunt moi si fara nici un semn ca s-ar intampla ceva de bine!![]()
fireyes spune:
Betty, bravos, astea sunt vesti bune si frumoase, chiar daca nu sunt de pus in poza
Ehehe, ce as vrea eu sa am doar 5 kg in plus... dar las' ca, vorba ta, nu ai de ce sa te mai stresezi cu asta, ca mai pui in sarcina
Ellanik, super, te asteptam cu BHCG cat de mare se poate
still counting: 1,2,...
many_bani spune:
Laura multumesc ptr. urari, sa dea DD ca si la tine totul sa fie bine
.
Betty78, sa stii ca si eu am sangerat si nu putin, insa am fost avertizata inca din sala de ET ca este posibil sa apara sangerarea deoarece au fortat cu nu stiu ce pensa sa intre mai bine in uter si avand uterul retrovers apare sangerarea. Sper numai ca embrionasii sa fi ramas acolo unde trebuie.
Maria, Ellanik, Evy
Bafta fetelor care sunteti in tratamente sau care asteptati rezultate, sa mergem la odisee, ca Betty vrea sa deschida nov.-dec. si trebuie sa mergem cu toate.
CANDY1902 spune:
am nevoie de ajutor vreau sa cumpar ceai de CRETISOARA asa ii zice sau CIRTISOARA si nu stiu se bea doar dupa ET sau si inainte HELP am intrat in febra si am mari emotii vreau sa fac tot ce tine de mine datimi va rog detalii si cum se prepara si cum sal beau PLIZZ miine merg la prima monitorizare sper sa incep cu dreptul

toate fetele si succes maxim betty daca dumnezeu vrea totul o sa fie bine stai linistita te pupicut
Sheritra spune:
Candy, ii zice cretisoara si poti sa-l iei odata cu stimularea, se face ceai infuzie, trei cani pe zi. Eu beau doi kile ca-s mai lacoma
! Se gaseste in farmacii, plafare.
Ce ma fac, am inceput de marti stimularea, si inca am scurgeri de cm, usoare, dar nu se opreste odata! Maine fac saptamana de cand a venit, dar doar in prima zi a fost invazia din Normandia, in rest mai mult mazgaleala. Eh, asta e, tratamentul nu-l opresc.
Bafta la gasca!
Cine mai vine maine la intalneala?
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
KoraPop spune:
Betty am toata admiratia pentru tine ca nu ai acceptat sa iti distruga embrionasii ramasi.Ei au primit viata in momentul fertilizarii asa ca merita o sansa,numai DD decide ce va fi.Iti doresc bafta multa!
Shericuta eu stiu de la dr. ca si daca mai elimini menstra endometrul cel nou se formeaza,asa ca nu iti face probleme ca nu trebuie ca sa termini cm-ul ca sa inceapa sa se formeze un nou endometru.Drept dovada cand ai fost la prof aveai deja un endo de 4 mm!Va fi totul ok ai sa vezi tu!
Va doresc o seara excelenta celor care mergeti la intalneala!Eu nu pot,deseara se intoarce al meu din delegatie si vreau sa il astept acasa cumintica.
Kora
CARPE DIEM!

Mami de