FIV 214
Raspunsuri - Pagina 17
Delia21 spune:
Moni,nu mai stiu daca te-am felicitat sau nu pana acum pentru printese.Sa stea cuminti la dospit....si sa vina sanatoase pe lume la termen!!!Sarcina usoara in continuare!Ce nume aveti pe lista?Doamne cat imi plac numele de fete
La Rudy am facut numai progesteron injectabil,acum e prima data cand servesc ovule.Am dat telefon la cabinet sa imi confirme doctorul ca sunt suficiente 3 pe zi.Mi-o zis ca daca pun mai multe nu-i bai,....mai putine sa nu fie,...
ellanik spune:
Delia, ma bag si eu in discutie.Si eu iau Utrogestan intravaginal cate 2 de 3 ori pe zi deci 6 in total.Succes si pupici.

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!
lauraa78 spune:
Buna!
Ellanik,felicitari pt puisori,ei sa stea 9 luni la tine in burtica iar sotiorul 9 luni in bucatarie![]()
Many_bani,Betty multa bafta si voua!
La punctie a mers totul ok,am avut 3 ovocite(2 mai mici si unul f frumos),maine aflu vesti despre ei.Am facut fiv simplu deoarece sperma sotului a fost foarte buna.(cat se poate la oligospermie
)
Dr a fost o draguta,are mana usoara si nu a scapat de mine cu progesteronul injectabil.Mi-a dat sa fac intramuscular o fiola de 100 la 2 zile.Poate sa-mi explice si mie cineva cum se executa si injectia asta(vreau sa o las somera pe vecina mea asistenta)
Et va fi probabil veneri dupa-amiaza.As fi venit si eu la intalnire sa va cunosc,dar dupa et ma voi duce direct in cuib.Data viitoare nu mai scapati de mine,mai ales ca voi veni sa ne masuram burtile![]()
Va pup pe toate si multa bafta in continuare!
ellanik spune:
Laura saru'mana pt urari si iti urez si eu sa ai succes si sa te ajute Dumnezeu.Sa crezi asta e cel mai important.

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!
Evy28 spune:
Many_bani , Betty felicitari .
sa stati cumintele si va asteptam cu vesti bune .
Laura, ce ai facut pana la urma ? cu ce te-ai dus ...cu camasuta ta ?
ce ti-a dat sa iei acum ?
si progesteron injectabil faci in loc de utrogestan sau cum ?
pupicei si mult noroc
lauraa78 spune:
Evy,m-am dus cu camasa mea de noapte,halat si papuci.De halat nu am avut nevoie ca rezerva este chiar langa sala de punctii.
Mi-a dat sa iau Medrol-cate jumatate de pastila pe zi,timp de 4 zile si ea a vrut sa-mi dea utrogestan,dar pt ca mie la primul fiv mi-a venit ciclu in z9 eu am insistat sa fac progesteron injectabil.
Mi-a mai dat diazepam si un supozitor Uscosin pt ziua et.Chiar vroiam sa intreb fetele care au facut la Ginera,pe Maria-cand ati pus supozitorul:acasa sau la clinica exact inaintea et?Dar diazepamul?
Habar nu ama cum sa le iau ca eram ametita dupa punctie si nu am inteles bine.
maria08 spune:
Ellanik: Iti doresc ca puiutii tai sa la caldurica 9 luni!
Laura:Diazepamul trebuie sa-l iei cu 1 ora inainte de ET si tot atunci pui si supozitorul! Tin pumnii stransi!
Eu nu ma simt tocmai ok....alterneaza perioade in care nu simt mare lucru cu cele in care cred ca-mi explodeaza ovarele!! Am o burta de gravidutza in 5 luni!! Cu moralul nu stau deloc bine, nu prea imi dau multe sanse.....Doamne Ajuta sa ma insel!
Evy28 spune:
Eu sunt tare ingrijorata si am numai ganduri ...aiurea.
acum am avut o scurgere transparenta albicioasa ..e posibil sa se fi spart foliculii? exista asa ceva ? mi-e rau...
sunt disperata
astazi sunt in Z 7 de stimulare si fac 1/2 diphelerine .
va rog ...ati patit asa ceva?
Laura pt ce diazepam ? doare rau ET-ul? cum il face
pe mine la celelalte nu m-a durut asa tare .doar cand a bagat ...atat
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Betty, bafta multa maine, cati mai multi embrioni in burtik si la congelator ! Cat despre kile e ceva apa retinuta in organism, nu-i bai!Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Sheri pup si merci frumos
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Dupa cum stiti ieri am avut ET-ul cu 3 embrionasi de 6, 5, 3 celule. Am avut 7 ovocite din care s-au fertilizat 6, cel care nu este fertilizat avea ceva probleme genetice. Dar nici unul nu este clasa I, am de clasa II, II-III, III. Deci foarte slabuti din punct de vedere calitativ; dar aici vine partea interesanta, din punct de vedere al numarului de celule, la 44 de ore de la injectarea spermatozoidului stateam cam asa: 2 buc de 6 celule, 2 de 5 celule, unul de 4 si unul de 3. Doctorul i-a ales pe cei mai buni, iar pe restul de 3 mi-a spus ca vrea sa ii distruga. Am insistat si am dat cu subsemnatul ca vreau ca ceilalti 3 sa fie congelati si ca imi asum riscurile. Dupa ET am stat cam 45 de minute si am plecat acasa. Nu sunt foarte optimista, dar ceea ce imi da puteri este ca acum 2 ani aveam aceeasi calilate de embrioni cu numar mai mic de celule si uite ca s-a prins. Seara am avaut o surpriza naspa: am eliminat niste firisoare de sange...am sunat la clinica si mi s-a spus ca este de al transfer in sine, adica de la procedura. Nu stiu ce sa mai zic...oricum stiu ca in staiul asta daca nu s emai dezvolta sunt absorbiti de organism si nu se elimina propriu-zis.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario