FIV 214
Raspunsuri - Pagina 16
Moniland spune:
Delia, bravo pentru puiuti!!! Iti doresc sa s eprinda. Aici, in Romania de foloseste ovule de progesteron sub numele utrogestan. De fapt si in Austria tot astea se folosesc. Eu am folosit imdeiat dupa punctie cate 9 ovute d e100 mg/zi.
Bravo, many_bani! Tin pumnii sa se prinda!!!!
17

cristinici spune:
Fetelor intalnirea va fi vineri la Dantes in Piata Dorobanti la ora 18. Vad ca veteranele mele s-au inscris pe lista si ma bucur. Eu vin rar, doar o data pe an reusim sa sarbatorim ( de data asta marea injectare si poate si ultima).
Astept vesti bune de la toata lumea care e in plin proces de 
cristinici
Delia21 spune:
MANY BANI BAFTA SI SA SE PRINDA PUIUTII!!!
ANDICU,nu am vrut sa alertez natiunea
.
many_bani spune:
Fetelor multumesc pentru sustinere.
Delia, eu am facut toate FIV-urile in Romania, de fapt la aceeasi clinica, si am primit de fiecare data utrogestan 2 la 8 ore, adica 6/zi. Acum pentru ca este ET cu embrioni criogenati, pe langa utrogestan mai iau si estrofem 4tb/zi si acid folic.
Pupici la toate fetele
Moniland spune:
Delia, sigur sunt crampe ca se prind embrionasii. In Austria schema e cu 9 utrogesatn /zi, in Romania de 6, si se pare ca in USA de 3. Daca si la Rudy ai pus 3 atunci e ok.
17

fireyes spune:
Moni, cred ca la Wells e cu 9/zi sau in cazul tau. La Viena eu tot de 8/zi stiu (cel putin la clinica la care am fost eu, dar parca si pe fetele de la Wunsch le-am auzit tot asa...)
still counting: 1,2,...
oanademunck spune:
Revenim si noi desi suntem in continuare inhibati, dam cu suprefact pe ambele nari si astept sa cad closca. Luni ne prezentam la doftor sa facem eco si bloodtest si probabil ca de luni seara vom incepe Menopur
Delia bafta bafta bafta multa!!!!
Betty succes si tie, hai sa fie doi dintr-o lovitura!
Mani_bani sa fie cu noroc!!
Voi despre ce concentratie de utrogestan vorbiti? pt ca aici se dau doar trei pe zi nicidecum 9
Si a question, e normal dupa 12 zile de inhibare sa ma doara un ovar(data trecuta nu s-a intamplat asea)si nu prea stiu ce sa inteleg din durerea asta???![]()
pusici tuturor
Moniland spune:
Fireyes, mersi de corectie
. Am generalizat ca asa imi aminteam de la fetele din Austria. Pe schema de stimulare era de la inceput trecut 3 x 3 utrogestan/zi. Deci la toata gasca de la Wels.
17

ellanik spune:
Buna seara dragele mele prietene!Ce dor mi-a fost de voi.
Maria sa dea Dumnezeu sa stea gogshelele in burta la mami.Tu esti prima care face testul.
Many_bani si beety saru'mana pt ajutor si pt sustinere.Sunteti minunate.Sa dea Dumnezeu sa se prinda bebicii toti si sa vi se umple casele.
Si acum sa va povestesc despre ispravile mele.
Am ajuns la clinica "oparita" toata, machiata, parfumata, data cu crema de cocos si tot tacamul.Deci am incalcat regulile insa la anestezie am dormit ca un cal.Dupa mi s-a comunicat ca am avut 16 outze.A doua zi m-au sunat de la clinica si mi-au zis ca s-au fertilizat 10.In ziua ET am ajuns la clinica si am aflat ca de fapt din cei 16 foliculi extrasi doar 12 contineau ovocite frumoooaseee.Buun!zic in gandul meu.Si....surpriza!Si ceilalti 2 s-au fertilizat intr-un final.Deci 12 din 12 .Am ajuns in laborator unde i-am vazut pe ghidushi.Ce era pe capu' lor! Se jucau cu mingea, se bateau cu perne!Ce mai!O debandada era acolo.Drept pt care profu Ron-el a decis ,pentru ca sunt tanara (asa zce el) si pt ca embrionasii au mers bine , sa imi transfere 2 :unul de 5 celule si unul de 4 celule(a fost prima data cand m-am bucurat ca am celulita...le-am dat si bebicilor mei cate putin din celulele mele![]()
![]()
).
Pe masa am solicitat 2 baieti si sa aiba ochii albastri ca ta-su si minte cat ma-sa.
.
In conluzie, sunt purtatoarea a 2 ghidushi nazdravani pentru care stau mai mult prin pat si pt care cea mai tare faza....ta-su spala vasele
ceea ce eu nu am vazut asa ceva la sotul meu, bucataria fiind rezidenta mea si numai a mea.
Ma simt bine in afara de durerea de burtica pe care o am uneori si pt care iau no-spa.
Imbratisez cu drag toate fetele care m-au incurajat si multumesc celor care ma sustin.
Pe data de 3 martie fac testul(ca si betty si many_bani)
Succes fetelor care se inteapa.Nu incetati sa sperati.Dumnezeu are grija de noi toate.
Doamne,da-mi un pui sanatos!
ellanik spune:
Uitasem sa scriu ca am 7 embrioni frumosi congelati.
Gata!Ati scapat de mine.

Doamne,da-mi un pui sanatos!