FIV 214

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Moni , Dariaioanaxx, multumesc mult!! Am emotii… sper sa nu lesin de rusine… Offf..
Sunt alaturi de toooate fetele , indifferent ca se injecteaza cu spor ptr. inhibare , clocesc sau asteapta barzutza cu testul pozitv!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui copilutzu

Moni , Dariaioanaxx, multumesc mult!! Am emotii… sper sa nu lesin de rusine… Offf..
Sunt alaturi de toooate fetele , indifferent ca se injecteaza cu spor ptr. inhibare , clocesc sau asteapta barzutza cu testul pozitv!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

auzi, dar de ce rusine

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Betty, bafta multa maine, cati mai multi embrioni in burtik si la congelator ! Cat despre kile e ceva apa retinuta in organism, nu-i bai!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

BETTY,MARIA ,SHERRY SI IMI CER SCUZE DACA UITAI PE CINEVA,....sa dea domnul sa fim mamici de scorpiute anul asta!!!!!

KORA,astept vesti bune cu ochisori....anul asta de la matalutza.
Cine ce mai stie de LIANA?Pe la care subiecte o pot gasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

KoraPop, multumesc pentru felicitari
vvvvv, in sange mi-a iesit chlamydia, am facut si culturi de col si astept rezultatul pe joi
Va pup mult si va doresc muulti bebei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

DORIS ma bucur ca incerci din nou,tu esti veterana pe aici ca si mine si alte cateva fete.Iti tin pumnii stransi!Doamne ajuta de data asta sa fie bine!

Cristinici am mai scris,dar repet pentru tine ca mi-esti draga.Eu voi lua progynova ( care nu se gaseste in Romania,l-am luat din Germania),in Romania se gaseste doar cycloprogynova.Prima econtine pastile albastre care sunt ca si pastilele albe din cycloprogynova,dar nu stiu de ce doctorii spun ca au avut rezultate mai bune cu progynova decat cu cycloprogynova.Incerc si eu ca nu mai am ce sa fac altceva.Bafta multa iti doresc!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Betty, bafta multa la ET!! sa reusesti la fel de frumos ca data trecuta! sper sa stau si eu la fel de bine la punctie, la anul, cum stai tu azi!
Sheri, sunt cu ochii pe tine!
Delia, oau, deci ai facut deja ETul! si la Scutece de nu zici, mai? noroc ca mai arunc ochii pe-aici! tin pumnii strans taaare, de data asta sa fie cu fratiori(i)/surioara(e) pt Rudy! . De Liana mai dai pe la Odisee, la Gravidute prin FIV, acolo mai citeste si la strigare, mai si raspunde. E bine, are carucior roz la semnatura .
Cristinici, .

Bafta tuturor fetelor care fac punctia si ET-ul zilele astea!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Kora, sunt si eu f interesata sa vad cum raspunzi la tratamentul asta nou... ma incanta faptul ca mereu se incearca altceva, macar stii ca ai variante si important e ca una sa functioneze asa cum trebuie.

Sheri, bvafta cu carul in ziua cu carcei la inima!

Betty, tu ai inceput sa pui pe tine dupa stimulare?? mie asta mi se intampla la inhibare, la stimulare doar daca pap mai mult. Dar crede-ma, 2 kg se dau usor, mai rau e cand ai 10 de "combatut". Eu acum am reusit sa fac un prim pas (dupa mai bine de 1 luna de dieta+sala intensiv), am "donat" 2 kg si ma simt de parca mi s-ar fi luat un cataroi de pe inima si din corp... sper sa pastrez inceputul, cred ca in sfarsit incep sa se elimine hormonii astia din organism si de aia se vad imbunatatiri...

Asteptam fetele cu teste mari!

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Am gasit ceva... nu e spectaculos, dar poate functioneaza... si oricum, merge folosit in paralel cu multe altele:

"Medicinile alternative Yunani si Ayurveda au utilizat mierea timp de mai multe secole, pentru a fortifica sperma barbatilor. De asemenea, daca barbatii impotenti vor lua cu regularitate doua linguri de miere, inainte de culcare, problema lor se va rezolva.
In China, Japonia si Orientul Indepartat, femeile sterile, dar si cele care doreau fortificarea uterului, luau scortisoara pudra, timp de secole. Se ia un varf de cutit de scortisoara pudra, cu o jumatate de lingurita de miere, si se freaca gingiile cu aceasta combinatie, in mod frecvent, pe toata durata zilei. Combinatia trebuie sa se amestece usor cu saliva si sa patrunda in corp.
Un cuplu din Maryland (SUA) nu a putut avea copii timp de 14 ani, pierzandu-si speranta ca vor fi capabili sa procreeze vreodata. Cand au aflat despre leacul cu miere si scortisoara, atat femeia cat si barbatul au recurs la remediul descris mai sus. Femeia a ramas insarcinata dupa cateva luni si a nascut doi gemeni la termen."

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Am intrat sa va spun ca au fost dezghetati 3 din cei 4 embrioni pe care ii aveam, au rezistat 2, sunt de 5 celule ambii si cu forma perfecta. Acum gata ma pun pe clocit pana pe 03.03 cand am testul.
Betty, scuze acum am vazut mesajul tau, dar ai vazut m-am descurcat si te-am recunoscut azi la clinica.
Pupici la toate fetele si teste multe cu II liniute.

Mergi la inceput